📦Абонаментни кутии в България - Тема 3️⃣3️⃣

• 50 221
  • 734
  •   1
Отговори
# 720
No_frame това е от октомврийската. За ноември няма нищо все още. Наистина много тайна кутия. 🤣

Преди малко взех Чарли - играта наистина са я направили разкошно. Книгата ми се струва много интересна и мисля да я започна още днес. Чакам Кибрит, имам товарителница, на още не са я предали към куриер. Там нямам търпение за крема на д-р Макенджиева.

Чакам и Даян да обяви новата.

# 721
Аз получих съобщение за изчезналата ама все толкова мистериозно, кутията на спийди не ми я дава Joy

# 722
No_frame това е от октомврийската. За ноември няма нищо все още. Наистина много тайна кутия. 🤣

Преди малко взех Чарли - играта наистина са я направили разкошно. Книгата ми се струва много интересна и мисля да я започна още днес. Чакам Кибрит, имам товарителница, на още не са я предали към куриер. Там нямам търпение за крема на д-р Макенджиева.

Чакам и Даян да обяви новата.
Да, това е октоврийската. Днес трябва да са взели Ноември, но никой не публикува. Аз също имам съобщение от Кибрит, но я чакам във вторник. Заради крема я взех и аз, но дано е с дълъг срок, че сега три отворени си менкам - един ден един, на другия - друг, а колко чакат ред ме е срам да кажа.

# 723
Ахаххаа ...да ..много съм зле...то сега е началото на ноември ...🤣

# 724
Прикачвам въпросната ноемврийска кутия на бгбокс.
Честно казано, можех и без нея..

Скрит текст:

Продуктите са: крем за очи, маска за лице, скраб за тяло, тоалетна вода, мостричка слънцезащита и маска за очи. Повечето ще отидат за подарък за майка ми.

# 725
Не знам какво се случи с бг бокс, след кутията за август нищо повече не си поръчах от тях. Такъв фен им бях, но вече не. Благодаря за споделянето на кутията за ноември, изобщо не е моята. Днес пък получих you are worth it и миналогодишната коледна на еолия и гудбокс. И двете кутии много ми харесаха.

# 726
Мм да, аз се абонирах за пръв път предния месец за три месеца.. ама ще си изчакам декемврийската и приключвам с нея. Ще оставя за сега ГБ, гледайки предишни кутийки май повече ми допадат.

А да не говорим че както се беше изчерпала моментално ноемврийската на бгбокс сега можеш да си поръчаш.. нещо не е както трябва там

# 727
Кой е продуктът с шафран? Шафпол?
[/url]

Скрит текст:

Продуктите са: крем за очи, маска за лице, скраб за тяло, тоалетна вода, мостричка слънцезащита и маска за очи. Повечето ще отидат за подарък за майка ми.

# 728
Не е продукт а е мостра. На шафпол е да.

Кой е продуктът с шафран? Шафпол?
[/url]

Скрит текст:

# 729
Чудих се дали да я коментирам БГ бокс, понеже аз почти не я взимам (последно когато беше балма и пяната). Имат някои попадения, но последните месеци наистина не съм впечатлена... Кратките срокове, а за тази какво да кажа.... На фона на другите кутиии със същата цена аз тук виждам 3 продукта другото пълнеж - мостра и еднократни пачове и маска...😐

# 730
Рекламираха я тази кутия с продукта с шафран, а то е мостра. 🤣 Голяма подигравка им е тази кутия. Не ми хареса.

# 731
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Защо я наричате мистериозна? Не разкриха продукти за месеца ли?

Наскоро ми попадна Еолиа с писташиото с намалена цена. Не разбрах дали е нова партида или от старите,непродадени кутии.В същото време няма логика да е от старите,защото нали все се хвалят как си разпродали кутиите за 48 часа, остават 200 бройки,грабете хора и тн.

Ще направя по-късно нова темичка,че сега имам съботното пазаруване.

# 732
Рекламираха я тази кутия с продукта с шафран, а то е мостра. 🤣 Голяма подигравка им е тази кутия. Не ми хареса.
Това беше единственият обявен бранд и аз останах с впечатление, че е топ продуктът. Подигравка е според мен. А в сайта на тази  шафранена козметика липсват формулите на продуктите, което мен моментално ме отказва.

# 733
Не знам какво се случи с бг бокс, след кутията за август нищо повече не си поръчах от тях. Такъв фен им бях, но вече не. Благодаря за споделянето на кутията за ноември, изобщо не е моята. Днес пък получих you are worth it и миналогодишната коледна на еолия и гудбокс. И двете кутии много ми харесаха.
Може ли да покажете you are worth it?
А колкото до бгбокс имаха стори и беше нещо от сорта, че ще има изненада/загадка от въпросния бранд, а не цял продукт.  Която и кутия да е писала изненада, нотка и тн винаги знам, че е мостра или нещо малко

# 734

Общи условия

Активация на акаунт