📦Абонаментни кутии в България - Тема 3️⃣3️⃣

• 50 248
  • 734
  •   2
Отговори
# 60
  • Бургас
Само на Бел съм получавала кутии, но вероятно ви се набиват на очи заради розовата опаковка, ако другите са в стандартните пликове на Спиди няма да се различават от останалите пратки.
Аз също получих кутията, всичко ми допада. Цвета на сенките не е чак толкова тъмен на моя тен и е много мой тип продукт /аз и тъмен щях да го харесам. Гела за вежди не съм пробвала, но четката изглежда супер.
Bettie Page, глинената маска всъщност се оказа прозрачен гел, не се пени много, но пък оставя супер усещане за почистена кожа. За лятото е супер, зимата може да пресушава. Не е за околоочната зона. Доволна съм от усещането за чистота.
Слънцезащитата е без аромат, стори ми се "мазна", но попи добре. Тествах я на ръката си, утре ще я пробвам под грима на лице.

От няколко месеца си поръчвам кутията /включително и две лимитки/ и като изключим душ-гела от предишната, не съм имала продукт, който съм пробвала /защото все още има и такива, които не съм/ и да не ми е допаднал. Включително и на Авант, към които бях супер скептична, ами и те ми допадат като усешане на кожата.

# 61
Страхотно звучи БГ Бокс август. Обожавам Terrasutics и само заради тях си заслужава кутията.

# 62
  • В морето
BgBox през юни сложиха околоочен, сега има дневен, дали за август от Terraceutics ще сложат нощния крем, че те май имат само 3 продукта?

Оля, Вие какво сте пробвали от тях, кое си заслужава?

# 63
Някой друг с подобен проблем при глоса на Лолипоп?

# 64
BgBox през юни сложиха околоочен, сега има дневен, дали за август от Terraceutics ще сложат нощния крем, че те май имат само 3 продукта?

Оля, Вие какво сте пробвали от тях, кое си заслужава?
Всичките им продукти съм пробвала и страшно ги харесвам.. В групата съм писала за всичките. Хубави, грижовни консистенции (нощният крем е по- плътен, но не е мазен и тежък в никакъв случай). Най- най- любим ми е околоочният крем- направо е разкошен с една топяща се консистенция…🥰 Той е без аромат, другите са с лек аромат на лавандула. Много са комплексни като действие и отлично се вписват в съкратена рутина. Много добре мислени продукти.
Аз тайничко се надявам нещо ново да са създали, но пък не са давали индикации май. Следя ги отблизо

.
Някой друг с подобен проблем при глоса на Лолипоп?
Аз съм имала такъв случай с друг продукт, но когато наместих дозатора, повече нямаше проблем. Постоянно ли излиза?

# 65
  • В морето
Всичките им продукти съм пробвала и страшно ги харесвам.. В групата съм писала за всичките. Хубави, грижовни консистенции (нощният крем е по- плътен, но не е мазен и тежък в никакъв случай). Най- най- любим ми е околоочният крем- направо е разкошен с една топяща се консистенция…🥰 Той е без аромат, другите са с лек аромат на лавандула. Много са комплексни като действие и отлично се вписват в съкратена рутина. Много добре мислени продукти.
Аз тайничко се надявам нещо ново да са създали, но пък не са давали индикации май. Следя ги отблизо.

Остава да видим какво са избрали. И аз ги четох на сайта и сякаш ми иска околоочния да пробвам и по принцип кутии с хубав околоочен крем най-високо оценявам.

От друга страна на сайта https://terraceutics.eu/produkti/ имат в момента 40% отстъпка с код на всички (три) продукти.

# 66
Дето имаше една приказка - "всеки луд - с номера си, а някои - с пълна програма. Та и Кибрит така - след symbiosis, сега и avant.

Но пък има момичета тук, които ги харесват, значи - няма лошо.

Всъщност, не е добре тая работа. Измислена козметика, никакъв кой знае какъв състав - на неадекватни цени. Защо така, аз помня чудесни издания на Кибрит, толкова ли няма какво друго да измислят, та това...

Последна редакция: ср, 02 юли 2025, 18:11 от Cassius

# 67
Миналата година  Pick n dazzle бяха пуснали кутия с Avant. Не бе лоша за цената си - около 50 лв за 5 продукта (по спомен). Даже това ми беше първата кутия от години. Та за 10 лв за продукт са ОК, за 200 за продукт - определено не са...

# 68
Аз тайничко се надявам нещо ново да са създали, но пък не са давали индикации май. Следя ги отблизо.

Остава да видим какво са избрали. И аз ги четох на сайта и сякаш ми иска околоочния да пробвам и по принцип кутии с хубав околоочен крем най-високо оценявам.

От друга страна на сайта https://terraceutics.eu/produkti/ имат в момента 40% отстъпка с код на всички (три) продукти.

Какъв е кода за отстъпката?

# 69
40off - в жълтеникавото поле най-горе. И на мен ми трябваше време, докато го открия : )

# 70
  • В морето
40off - в жълтеникавото поле най-горе. И на мен ми трябваше време, докато го открия : )

Ее съжалявам, че не съобразих да го напиша! Реших, че се вижда и ако някой се интересува ще го ползва, а и да не се тълкува като някаква реклама, защото не ги познавам и дори не съм ги ползвала, въпреки че имаха едни мостри в BgBox преди време, но на мен ми се паднаха едни смачкани и кухи, направо ги изхвърлих.

Никак не ми допадат такива опити за тестери на продукти, като искаш да направиш мостри - ами направи ги качествено, наистина да се тества. Само от Shimani са ми изпращали досега истинска проба на продукт - малка кръгла кутийка 5 ml, отчупва се пластмасата, щраква, тогава се отваря и ползваш няколко дни "човешки".
Но както и да е, това не прави продуктите по-добри или по-лоши. Ще ги пробваме и тези, при такъв добър отзив няма как!

# 71
Пуснаха за поръчка кутията на BGBox за Август. Може да избереш между дневният и нощният крем на Terraceutics. По подразбиране е нощният крем.

И другият продукт е маска за коса.

https://www.bgbox.shop/products/august25

# 72
Пуснаха за поръчка кутията на BGBox за Август. Може да избереш между дневният и нощният крем на Terraceutics. По подразбиране е нощният крем.

И другият продукт е маска за коса.

https://www.bgbox.shop/products/august25
Еее най накрая нещо различно! Много ми допада и поръчвам с нощен 🤩

# 73
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Благодаря за мнението ви за Кокосолис.Все пак си поръчах,от чисто любопитство, олиото с Манго,заради тежкия състав на масла. Ще подхранва добре кожата,ми се струва.
Въпреки,че живея във Флорида и сме лято 9 месеца в годината,ако не са децата,няма да стъпя нито на плаж,нито на басейн,но това масло ще го тествам като се прибера и ще пиша дали наистина помага за тен.

Последна редакция: чт, 03 юли 2025, 15:09 от Adoralova

# 74
Поръчах бгбокс с нощен крем ☺️ очаквам я с нетърпение!

Общи условия

Активация на акаунт