📦Абонаментни кутии в България - Тема 3️⃣3️⃣

• 50 273
  • 734
  •   1
Отговори
# 75
Поръчах бгбокс с нощен крем ☺️ очаквам я с нетърпение!
И аз поръчах БГ бокс с нощен крем. Дано няма грешки, че дневен не ползвам - няколко серума слагам и слънцезащита, та дневният крем ми е излишен.

# 76
Последните три кутии на бгбокс са страхотни, особено август! Поръчах и аз!

# 77
Благодаря, че споделихте! Поръчах и аз бгбокс Simple Smile

# 78
  • В морето

Еее най накрая нещо различно! Много ми допада и поръчвам с нощен 🤩

И на мен ми допада много! И поръчах... и двата...

# 79

Еее най накрая нещо различно! Много ми допада и поръчвам с нощен 🤩

И на мен ми допада много! И поръчах... и двата...

И аз така GrinningGrinningGrinning

# 80
И аз поръчах Бг бокс - но с дневния крем... Simple Smile

# 81
За първи път се замислям да поръчам бг бокс. Има ли вече догадки какъв ще е другият продукт за коса? Търся си слънцезащитен спрей за коса и ако е това, ще взема. Ама докато се чудя да не свърши...

# 82
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
И аз поръчах бг кутията с нощен крем.Не знам обаче дали ще съм тук,за да я получа. Дано не се забавят с изпращането.

Момичета,ако ме изхвърлят от вкъщи,една добра душа да се намери да ме приюти? Ще си донеса куфарите с козметика. Laughing Laughing

# 83
  • В морето
И аз поръчах бг кутията с нощен крем.Не знам обаче дали ще съм тук,за да я получа. Дано не се забавят с изпращането.

Момичета,ако ме изхвърлят от вкъщи,една добра душа да се намери да ме приюти? Ще си донеса куфарите с козметика. Laughing Laughing

Естествено! Заповядай, като сме две по-трудно ще ни изхвърлят, че и аз съм за натам мисля... Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 84
Поръчах и аз БгБокс с дневния крем.

# 85
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊

Естествено! Заповядай, като сме две по-трудно ще ни изхвърлят, че и аз съм за натам мисля... Stuck Out Tongue Closed Eyes

Smiley Smiley Purple Heart

# 86

Изпращат на 1 число от следващия месец. За тази пише 5 август Все ще е останал някой роднина в България да ти я вземе.

Последна редакция: чт, 03 юли 2025, 18:43 от MilaNina

# 87
Няма много голяма разлика , като усещане между дневния и нощния крем. И двата са леки, нежни и хидратират добре кожата. Нощния е една идея по плътен, но все пак е сходен. Дневния става и за основа за грим.
Преди съм използвала и 2та и са страхотни и си заслужава кутията. Честно казано очаквах околоочния, защото е по евтин. Но доста добре ме изненадаха. Но съм сигурна , че ще се появи и околоочния след време и той е много хубав!

# 88
И аз се изкуших от кутията на BgBox, благодарение на вашите отзиви, аз го поръчах с нощения.

# 89
До сега не съм поръчвала кутия. Само чета в темата и се каня да заявя някоя. Та този крем ми стана интересен и поръчах и аз кутията на Бг бокс.

Общи условия

Активация на акаунт