Добър УНГ за френулотомия

• 297
  • 11
  •   1
Отговори
Здравейте,
 Детето има къса горна и долна юздичка и ни изпращат на френулотомия. Може ли да ми препоръчате добър УНГ , който да работи в болница. Ако някой е минал през това, може да сподели и мнение. Благодаря!

# 1
Здравейте не мога да помогна,но се съмнявам за същото при моето бебе на 8м може ли да пиша на лични или тук...както е удобно...на колко е детето и кой я установи.
Не знам от къде сте,но предполагам София,Пловдив ще има специалисти,ние сме от Бургас

# 2
Здравейте не мога да помогна,но се съмнявам за същото при моето бебе на 8м може ли да пиша на лични или тук...както е удобно...на колко е детето и кой я установи.
Не знам от къде сте,но предполагам София,Пловдив ще има специалисти,ние сме от Бургас
Пишете на лично

# 3
Писах,но сте забранили съобщенията

# 4
  • над кукувичето гнездо
Подобна манипулация сме извършвали при стоматолог.

# 5
Подобна манипулация сме извършвали при стоматолог.

Може ли да разкажете малко повече за процедурата? На нас ни предстои такава и се чудим дали да е при стоматолог или в болница.

Много минимална корекция се изисква и не знам дали е оправдана пълна упойка както един УНГ ни посъветва.

# 6
  • над кукувичето гнездо
На синът ми правиха на долната юзичка, оказа се, че придърпва венеца доста. Процедурата беше направена от стоматолога му, под локална анестезия. Имаше един или два шева. Не е имало никакви проблеми след това. Конците си паднаха сами.

# 7
Към миналите тази процедура на каква възраст за децата ви

# 8
Писах,но сте забранили съобщенията
Писах

# 9
А видях и пак не ми дава да върна съобщение

# 10
Здравейте, ние бяхме тази седмица в УМБАЛ Пловдив. На синът ми (почти 4г) му коригираха долната юздичка с лазер. Процедурата продължи буквално две минути, но си имаше предварителен преглед и изследвания, та си постояхме почти цял ден в болницата.

Пръснаха му лидокаин под езика и след това синът ми нищо не е усетил. Обясниха ни, че видът упойка е по преценка на доктора и според индивидуалния случай. Има деца, които не седят мирно и за това се налага да е под обща анестезия.

Бяхме при д-р Зекие Саатчъ. Тя и другите доктори бяха много мили, имаха подход към детето, нямаше излишен стрес. Освен това в отделението има специално място като детски кът, където децата могат да се занимават докато чакат.

Но да знаете, че родителите не присъстват на самата процедура. Извършва се в операционния блок и не допускат външни лица.

# 11
Благодаря за изчерпателния отговор🌸

Общи условия

Активация на акаунт