Хотел Imperial Palace Слънчев бряг

• 512
  • 6
  •   1
Отговори
Здравейте, последните 2 години някой ходил ли е на почивка във въпросния хотел? Чета доста отрицателни коментари, но и доста положителни. Ще се радвам ако някой сподели мнението си!

# 1
Къде видя положителни? Наистина ми е чудно. Аз не съм срещала. Иначе да не е празно мнението - по стечение на обстоятелствата съм била там на футболни турнири няколко години подред, нищо хубаво не съм видяла.

# 2
Къде видя положителни? Наистина ми е чудно. Аз не съм срещала. Иначе да не е празно мнението - по стечение на обстоятелствата съм била там на футболни турнири няколко години подред, нищо хубаво не съм видяла.
В букинг и в гугъл има както положителни, така и отрицателни. Благодаря за отговора Ви!

# 3
Аз наистина не съм срещала. В букинг е с изключително ниска обща оценка - 6.7 от 10. Всичко под 8 не става, а този много не става. Аз разбирам да държи ниски цени, но не. Предвид че и храната е тотал щета - на практика плащате само за нощувка без да има дори собствен плаж.

# 4
Аз наистина не съм срещала. В букинг е с изключително ниска обща оценка - 6.7 от 10. Всичко под 8 не става, а този много не става. Аз разбирам да държи ниски цени, но не. Предвид че и храната е тотал щета - на практика плащате само за нощувка без да има дори собствен плаж.

Много благодаря!

# 5
Отзив за хотел Imperial Palace – ол инклузив с бонус чувство за оцеляване

Ако търсите приключение, в което да тествате границите на търпението си, сетивата си и имунната си система – поздравления! Току-що го открихте. Imperial Palace в Слънчев бряг е място, което ще ви остави с впечатления… макар и не от онези, които човек желае да отнесе от почивка.

Започвайки от първия контакт с рецепцията, се озовахме в нещо като „експресна версия“ на настаняване – гривна, ключ, махване с ръка и следващият, моля. Обяснения за ресторанти, плажове и останалите „удобства“? Само при поискване. Ако сте любители на играта escape room, ще се забавлявате, разгадавайки сами къде какво се намира.

Персоналът – млади ентусиасти от Централна Азия – изглежда преминава стаж по оцеляване в сферата на хотелиерството. За съжаление, езиковата бариера е по-висока от всяка от вълноломите на Слънчев бряг, което прави комуникацията с тях симпатична, но често безрезултатна пантомима.

Хигиената в хотела е… оригинална. Миризмата на канализация, носеща се из коридорите, придава на обстановката известен spa-ефект – нещо между серни бани и забравена общежитийна баня. В ресторанта чашите носят спомени от предишните гости, а приборите предлагат бонусно меню под формата на засъхнали остатъци.

Храната? О, тя е като репертоар на квартет, който знае само четири песни – пица (вечно сурова), пилешки крилца, ориз и спагети. От време на време готвачът решава да разчупи монотонността с нещо „специално“ – например риба, нарязана с хирургична точност, така че да стигне за половин полк. Ако сте гладни, трябва да сте и бързи – нова тава се появява през 20-30 минути, а порциите са строго дозирани. Ол инклузив, но с чувство за дисциплина.

Впечатляващи са и табелите на входа, гордо обявяващи колко килограма храна „гостите са изхвърлили“ предния ден. Човек остава с усещането, че присъства на морална лекция, а не на обяд. В този контекст, фактическата липса на храна се компенсира с обилна доза укор.

Баровете също предлагат преживяване. Повечето предлагат или само бира, или само безалкохолни – изборът е разнообразен, ако обичате да не избирате. Главният бар е пътуване в себе си – поне 20 минути чакане, след което бивате обслужени от барман, който сякаш се е заклел да тества личните ви граници на социална интеракция. Поръчка на две мастики може да предизвика реакция, достойна за стенд-ъп комедия, макар и от по-циничната.

Басейните? Те са открити леко хлорирани езера, в които филтри явно са пожелателен лукс. Слънчевите часове са строго регулирани – плуването след 18:00 е забранено, вероятно за да не смущава съня на хлорните кристали. А „фитнесът“ е малка стая с два уреда, в която се побират максимум 5 души с умерена доза оптимизъм.

В заключение – Imperial Palace е място, което оставя спомени. Само че не от онези, които бихте искали да разказвате с усмивка. Хотелът е странна смесица от бюрокрация, икономии и съветски дух на самообслужване, комбиниран с декор, който е виждал по-добри времена – вероятно преди 2008 г.

Ако все пак решите да го посетите – не забравяйте доброто си настроение и едно фенерче за търсене на храната. Ще ви трябва.

# 6
Ами ще изхвърят храна - тя е непоносима там. Ние бяхме две години на футболен турнир, нямахме опция за друго място - всички бяхме в хотела. На втория ден масово бяхме с гастритни болки. Grinning Не смениха храната 5 дни - закуска, обяд, вечеря - всичко едно и също, крила, кюфтета и бланширани картофи. Една свястна салата поне да имаше, но не.

Общи условия

Активация на акаунт