Моминско парти

• 450
  • 3
  •   1
Отговори
Здравейте.
Организирам моминско парти на вила, която е до яз. Батак. Затруднявам се с това да измисля активности за самото парти. Дали някоя от вас има идеи?

Също така мислех да наема барман за събитието, дали има някой, който може да ми препоръча?

# 1
# 2
Здравейте.
Организирам моминско парти на вила, която е до яз. Батак. Затруднявам се с това да измисля активности за самото парти. Дали някоя от вас има идеи?

Също така мислех да наема барман за събитието, дали има някой, който може да ми препоръча?

Ето няколко идеи:
"Познай отговора" за бъдещия съпруг – Предварително попитай младоженеца различни въпроси (любими храни, спомени, мечти и т.н.). Нека булката отговаря и ако сбърка – изпълнява смешно предизвикателство.
"Никога не съм" – Всяка участничка казва нещо, което никога не е правила. Тези, които са го правили, трябва да пият глътка от питието си.
"Изненадай булката" – Всяка участничка носи снимка от забавен или мил момент с булката. Тя трябва да познае кой е на снимката и каква е историята зад нея.
"Изненадай булката. с гащи" – Всяка участничка купува нов чифт гащи за булката, които описват съответната мома. Булката трябва да познае кои гащи от коя мома са и.

# 3
Не е точно активност, но бих Ви дала една прекрасна идея, която със сигурност ще направи партито Ви по-лично и емоционално – направете един клип за булката – например съберете максимално много снимки и клипове– Преди годеника и (детски, тийнейджърски и т.н.), по време на връзката им… Зависи каква е булката и има ли чувство за хумор – аз съм правила такъв с нормални и луди снимки и клипове, така се сменят повече емоции), вече в края на клипа добавете малки клипчета с пожелания от най-близките на булката – родители, роднини приятели. Ще стане като кратък филм – щом сте на вила – ще можете да го гледате(например първата вечер) – така ще се приповдигне повече настроението, гарантирам Ви. Но ще са Ви нужни две седмици някъде в най-добрия случай.

Общи условия

Активация на акаунт