ЯНУАРЧЕТА-душички втори месец месец минаха почти всички !!!

• 11 226
  • 272
  •   1
Отговори
# 180
Ние за Великден може да пътуваме до Шумен (5 часа), така че нас разстоянията не ни плашат.

# 181
Светле -   Hug , то аз докато се туткам да събера цялата информация, ще минат сто години и децата ще пораснат  Laughing

Значи и аз като събера всички тия неща и тръгваме. Вие откога?

# 182
Ивонска, в Рудозем, през априлската ваканция. Ти какво търсиш над Мадан, а?  Grinning

# 183
  • София
А в някоя друга част на София някои други форумки няма ли да се разхождат?  newsm78 Аз мисля да отпраша към НДК, ама още се чудя.

# 184
Ним към Люлин не ти ли се идва. НДК много далече, а и още не съм се пробвала на метрото

# 185
  • София
А какво ще кажете за Южния парк? И НДК става, но ще съм и с Криси, та да има къде да си играе  Wink

моми4ета я кажете за тия ваксини 4е аз се здухах снощи не съм мигнала Crazy
Жива ли де е или умряла-даите си мнението,4е днес сме на ваксина Shocked
Мен педи-то ме посъветва да сме с умъртвената, като ми обясни, че и по касата полиото вече ще е умъртвено, но след изчерпване на наличните количества на  живата и прочие процедури, които още са в процес на уточняване.
Аз купих Пентаксима. Peace

# 186
А към Пловдив някоя няма ли да наминава? Хайде разходете се и до тук някой ден  Wink
Чакаме снимки от Банско! Ivonska, Stiliana, Magnoliamm, не се ослушвайте!

# 187
  • София
Ним към Люлин не ти ли се идва. НДК много далече, а и още не съм се пробвала на метрото

Ним,
ела да видиш и наше село  Hug
Ако няма желаещи за парка или НДК, то аз съм на Бъфалото към 13.00 или до него на онази голяма пързалка, надуваемата.
/Криси ще се пързаля, не аз  Mr. Green/

# 188
Сигурно и аз ще съм там по това време /може да се пробвам да се пързалям ако не ме видят/
Аиде Ним идвайте  със Симонка да се пързаляме

# 189
  • София
Я обяснете къде е това Бъфало и какъв транспорт минава покрай него?

# 190
Ако ти върши работа 108 и успееш да се качиш на него аз мога да те чакам на пощата  и заедно да отидем до Бъфало. Само кажи час

# 191
Анджи, какво ще правите в Рудозем? Моите баба и дядо са от Рудозем Heart Eyes
Аз ще съм в Южния парк към 13.30, така че ако има желаещи да се обаждат

# 192
Ako ходите в Бъфало ще дойдем и ние,

# 193
Аз отивам на  вън вече. 0889524323 ако сте идваш Ним се обади и сте те чакам

# 194
  • София
В Люлин ще сме и ние - към 13.00 ще се дотътрим до Бъфалото  Wink

Я да ви питам - някой слага ли лепенка на пъпчето ?Пъпа на Мими още не се е прибрал навътре, но от лепенките много се обрива и ще спра да ги слагам, а и педи-то каза, че е по-добре да я слагам по-често по корем и да махна лепенките.... newsm78

Общи условия

Активация на акаунт