Отговори
# 75
Здравейте! Blue Heart

Хубав слънчев ден и приятен уикенд! Flowers Four Leaf Clover

Задължителното кафе сутрин, заедно с Керем!

https://www.instagram.com/p/DFZ5ufYNnW1/?hl=bg

Шегите  на Керем на фона на "Жълтата подводница" на Бийтълс.

https://www.instagram.com/p/DFueuDtos7i/?hl=bg

И... момент на щастие - закъде са се запътили - на пикник сред природата?...

💚💚💚

# 76
Още от промоцията на "Платоничен"

# 77
За всички които не харесват Гупсе аз много я харесвам направих си труда да изгледам и няколко филма с нея.Определено мога да кажа ,че ми е наслада в комедията.

# 78
Предполагам, че тези които не я харесват са от фенките на Баръш. 😄
Но от това което съм забелязала, тя си е родена за комедии. И в живота е една винаги усмихната, слънчев характер.

# 79
Керем на въпрос защо го няма на тв екран. Ето защо няма да се върне скоро...

„Мейнстриймът/телевизията е нещо сложно. Технически работата върви добре. Но ми се струва, че трябва да разберем, че това е така до определен момент. Ако всеки епизод е дълъг 2 часа е невъзможно сериала да продължи 60-80 епизода без да има глупости в тях. В крайна сметка играем написаното и се ограничаваме до това.

Когато вършите работа, която обичате и в която вярвате и се натъквате на нелепи неща, започвате да го възприемате като неуважение. Хората също смятат, че трябва да напуснем работата си и да получим парите си. Всеки, който се появи на екрана с този манталитет, така или иначе няма да може да установи добра връзка с публиката. Ние също трябва да уважаваме зрителите, все пак те отделят от времето си за гледане.“

Напълно подкрепям това за времетраенето на епизодите. Наистина не мога да ги издържам по 2 часа в продължение ва 40+ епизода.😊

# 80
Първите ми впечатления от Гюпсе също са много добри! Толкова засмяна е,
очевидно има и добро чувство за хумор и сто процента си допадат с Киерем във филма!
Единственото, което не й харесвам е, че е омъжена за Баръш!
Как ли го е харесала?!?!? Непонятно! Той е слаб актьор и прилича
на самонадеян глупак... Жалко за хубавата жена!

Фрагмент с Ойкю Карайел и Керем, но не знам от кой филм... (от Платоничен или от Тандема?)

https://www.instagram.com/p/DFx-yWtoR1g/?hl=bg

Възхитителен Керем! Hands Ok Hand

https://www.instagram.com/p/DFxlzieIWyp/?hl=bg

❤️❤️❤️

# 81
# 82
И зад кадър

# 83
# 84
Ай това човече беше много сладко рекламата на Гаранти банк с него също.
Уги,Уги,Уги Heart

# 85
Актьорският състав на "Платоничен".

Керем Бюрсин - Каан

Гюпсе Озай - Гюлтен

Ойкю Караел - Недрет

Уур Демирпехливан - Незахат, майка на Гюлтен и Недрет

Фери Байку Гюлер - Емел

Али Ипин - Авни, съпруг на Емел

Пънар Чалар Генчтюрк - Небахат, консултант на център за красота

Юлку Дуру - Хидайет, гадателка

Мехмет Йозгюр - Омер, градинар на хотела

Айшима Атешедуран - Мехтап, асистентка на Каан

Йенер Озер - Акъш, гост на хотела

Еда Акалин - Ренк, гост на хотела

Събитията ще започнат с това, че Каан отива в Чешме, за да превземе хотела, който сестрите Гюлтен и Недрет ще наследят. С пристигането му ще започне весел и много забавен конфликт между Гюлтен и Недрет, неподозиращи за коварния му план. Това ще добави цвят към живота на близките роднини и тези, които са отседнали в хотела.

Сериалът ще е 8 епизода.

# 86
Мире може да има втори сезон знае ли се? Heart Бакалъм вече тоя Нетфликс много заглавия чакам от него ама асъл Платонично ги чакам.

# 87
Да, може. Няма да откажем 😙

Изрязана сцена от пещерата

# 88
Ох не мога да разбера каква е тази любов на Алтан и екипа му да снимат в някакви пердета?

# 89
Тази сцена даже беше пусната от прайм в рекламата на филма, а после се оказа изрязана. Жалко, защото е страстна... Определено има и други такива изрязани. Би било добре да ги покажат.

Общи условия

Активация на акаунт