На море в Турция - тема 86

• 60 396
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
  • Beyond the Frontiers
На Крит е малко и много зле организирано.

# 661
Някой скоро да е посещавал WELL PALACE SIDE? В Букинг не му е добра оценката , приятели ми искат мнението и се опитвам да им помогна като им намеря инфо за хотела?

# 662
  • София
И печат от паспорт се иска, малеее. То доказателства, то чудо. А за GDPR да се поназнайва нещичко?! И какво? Летище като летище. Един е доволен, друг не. И по-лоши сме виждали. Идете в Крит да видите какво е мизерия. Нямало детски кът, голяма работа, нали сме там за няма и един час.

Има детски кът, дъщеря ми си игра около 20 мин. И на стария терминал имаше, но не мисля да се оправдавам или доказвам на никого. Още повече, че съм бакалавър по туризъм 🤣, въпреки че и ден не съм работила в тази сфера

На Крит не съм била, но летището на Корфу ми води странната класация
На стария терминал наистина имаше, помня го, но дали не беше само на Корендон/сън експрес нещо такова сякаш имаше. Не сме го ползвали, така че не твърдя със сигурност.
Иначе тук отзивите продължават не минават без драми, аз затова се отказах вече, а и не само аз като гледам. Светло бъдеще я очаква темата.

# 663
  • Пловдив
Малко ми е мъчно ,че не чета отзиви за хотели както беше преди няколко години когато масово българите почиваха в Турция..Но с тези цени и занижени услуги много хора смениха дестинациите .Включително и аз.И видяхме ,че има и други алтернативи .А за летищата не мога да разбера защо обсъждате???Много важно какво има!!!На Пловдивското например няма нищо в нивите е.А вечер е пълна тъмница.Но на мен ми харесва защото ми е удобно и спестява време и средства да бия път до София.Гледайте си кефа и не се вживявайте толкова!!!Живота е кратък и се радвайте на всеки момент и пътувайте!!!

# 664
Летищата са част от военната и гражданска инфраструктурата на една държава. Както и пътища, магистрали, пристанища, комуникации, системи за снабдяване и много други системи.  
Наистина трябваше да пътувам по шосе,  да видя страната, коменитрана като един от водещите световни лидери.   Пътуваш от границата до кеф ти Измир, кеф ти Анкара и пътя никак не се усеща. Освен финансово.   Те виадукти изграждат за 3 дни, детски център сигурно ще ви спретнат за по-малко от 3 часа, и ще го разтурят, ако решат.
Да, имат хората летища - имат си тяхната стратегическа мрежа от летища.
И на мене ми е, Славейче, мъчно, и не малко, много ми е мъчно, че в България няма редовни авиолинии напр. от Видин до Бургас, или от Търговище до Стара Загора.

Е, вижте скъпи хора, какво излиза в youtube -  първо себе си - защото това сме ние, пък после, хора, придиряйте на комшийте (Крит, Корфу, Анталия).   Къде му е на това летище в клипа детския център точно?  
А, Славейче, това летище Крумово, дето толкова ремонти му тръснаха последните години - наистина ли са си оставили ръцете?  Тоолкова прах изгълтах последните години, " Ремонт на л-ще Крумово, затова така", че отбивки на пътя за Пампорово, че се изгубихме в някакви квартали в/около Пловдив - поне 2 години де как тръгна за Пампорово, все неудобства от тоя ремонт на летище Крумово - реших, че са направили някакво чудо и летище Крумово е станало нещо като летището в Сингапур.

Малко ми е мъчно ,че не чета отзиви за хотели както беше преди няколко години когато масово българите почиваха в Турция..Но с тези цени и занижени услуги много хора смениха дестинациите .Включително и аз.И видяхме ,че има и други алтернативи .А за летищата не мога да разбера защо обсъждате???Много важно какво има!!!На Пловдивското например няма нищо в нивите е.А вечер е пълна тъмница.Но на мен ми харесва защото ми е удобно и спестява време и средства да бия път до София.Гледайте си кефа и не се вживявайте толкова!!!Живота е кратък и се радвайте на всеки момент и пътувайте!!!

# 665
Svai4e, бихте ли споделили, къде намееихте алтернатива на почивките в Турция?

# 666
  • Beyond the Frontiers
ALL inclusive има в други дестинации. Тунис има страхотен ръст в резервациите вече втора година. Египет има цяло лято за първи път и полетите се пълнят.

# 667
  • Пловдив
Тунис и Египет в момента са хит.Аз бях в Тунис а дъщеря ми в Египет.И сме супер доволни.Иначе ако не се търси Аll може Италия,Гърция и Испания .

# 668
Чесро пътуваме до Италия и Гърция, без all.  В Испания само за кратки уикенди сме били.
Проявявам интерес към Тунис. Благодаря ви! Ще следя темата.

# 669
Чесро пътуваме до Италия и Гърция, без all.  В Испания само за кратки уикенди сме били.
Проявявам интерес към Тунис. Благодаря ви! Ще следя темата.
Темата е за Турция. Може би за Тунис има друга тема, ще погледна и аз.

# 670
Темата за Тунис, имах предвид разбира се. Преди време бях правила някакво запитване там. Иначе се надявам предстоящата ваканция в Анталия да мине добре Simple Smile

# 671
Аз пък след три години в Тунис сега сменям на Турция 😁

# 672
  • Пловдив
А,ето това е новина .
Много ми е интересно,каква е причината .
Ние вече 15 години аха да сменим и пак в Турция си ходим.
Само разнообразихме докато чакаме да дойде септември с един круиз.

# 673
Здравейте, някой знае ли каква е цената на шоуто с делфини и плуването с делфини в делфинариума в Адаланд. Потърсих на сайта, но не намерих информация. Предварително благодаря

# 674
А,ето това е новина .
Много ми е интересно,каква е причината .
Ние вече 15 години аха да сменим и пак в Турция си ходим.
Само разнообразихме докато чакаме да дойде септември с един круиз.
Ами, честно казано, в Турция досега не сме почивали. Цената, която ще платим е двойна, но пък и очаквам повече при, на пръв поглед, еднакви условия - двуспален апартамент с две бани и отделна всекидневна, UAI, пет звезден хотел и т.н. В Турция обаче ще има анимация, добър фитнес, пързалки и вече не помня какво още.

Помогна много и факта, че две поредни години бяхме в един и същи хотел. 2023-та толкова много ни хареса, че искахме да букнем направо две седмици следващата година. Е, добре, че не го направихме. Беше ужасно, всичко надолу.

Общи условия

Активация на акаунт