Отговори
# 105
# 106

Оф много е противна тази Берил, преди не я харесвах а сега още повече,  толкова си личи че с Ерсин са торпедота

# 107
Белл, благодаря!🌹 Аз залагам (обаче не повече от 1 лв😄) че новото измерение ще е признанието на Суна, че е излъгала. Единият спойлерджия писа, че в следващия епизод СейФер ще се оженят, което няма как да стане, ако истината не излезе наяве.

# 108
Белл, благодаря!🌹 Аз залагам (обаче не повече от 1 лв😄) че новото измерение ще е признанието на Суна, че е излъгала. Единият спойлерджия писа, че в следващия епизод СейФер ще се оженят, което няма как да стане, ако истината не излезе наяве.

Дано да е това, макар че се съмнявам

# 109
Аз още не съм гледала фрага, но успях да наваксам с коментарите.
Интересна е снимката на братята от сторито на доктора. Освен, че е от преди две години, Афра също е било на тази разходка.

Нормално, били са близки приятели дълго време.

Тоя фраг е майка плаче💩🤢
Вече не искам и да ги коментирам тия. Не заслужават да си търкам отпечатъка на пръстите да пиша за тях.

# 110
Четох сега един анализ на една мацка! Та тя пише, че най-вероятно Суна си признава, че е излъгала Феро, но не на Сейран, а просто си бълнува гадината и Сейранчето по случайност е при нея!

# 111
А аз залагам (същия залог Wink ), че Суна ще припадне, ще изпадне в кома или каквото там й предстои преди да е направила каквото и да било признание. Ще чуем точно толкова, колкото чухме и от фрага. За бременността ще разберем, когато тя вече не е контактна. Подозренията за случилото се ще си останат + подозрения за бащинството на Ферит. Как ще ги оженят при тези обстоятелства за мен е загадка. Освен пак да имаме грешен спойлер.

Последна редакция: ср, 29 яну 2025, 11:20 от Fi79

# 112
Белл, и този вариант става.👍

# 113
А аз залагам (същия залог Wink ), че Суна ще припадне, ще изпадне в кома или каквото там й предстои преди да е направила каквото и да било признание. Ще чуем точно толкова, колкото чухме и от фрага. За бремеността ще разберем, когато тя вече не е контактна. Подозренията за случилото се ще си останат + подозрения за бащинството на Ферит. Как ще ги оженят при тези обстоятелства за мен е загадка. Освен пак да имаме грешен спойлер.

Аз залагам на това (същия залог Stuck Out Tongue Winking Eye)

Иначе ми текат сълзи от умиление. Сейран преоткрива това-онова, Суна ни пренася в друго измерение... Идиоти Head Band

# 114
  • София
Бел, явно съм чела същия анализ преди малко. Озетът свършва така:

Междувременно новините от Суна, която се бори за оцеляване, пренасят историята в съвсем ново измерение.

Според Сема, думите на Суна са:

"Не мога да умра, без да ти кажа, Ферит. Направих нещо много лошо."

Това е линк за целият й коментар:
https://x.com/bizdekuzusu/status/1884521451593535602

Та явно Суна ще каже нещо на Сейран, мислейки, че това е Ферит и така ще свърши серията или няма да покажат какво си говорят и ще го разберем в другата серия. Какво лошо може да е направила на Ферит, освен това, което сама си призна в края на миналата серия?

# 115
Мистери, много е наивно да си мислим, че толкова лесно ще се разбере за Суна, при това като й пишат и бременност. Ясно е като бял ден, че пак ще потънем в дебрите на идиотизма.

# 116
  • София
Аз не разбирам как, ако приемем, че Суна е правила кекс с Ферит преди 4 дни, се разбира, че е бременна и е от него.
Предпочитам да съм наивна. Пиша така, както аз виждам нещата.

# 117
Както писа някой тук, времето в сериала тече различно от нашето.

# 118
Ако искате четете! Аз на този му вярвам! ✌🏻
Скрит текст:
това сега го репостна!

Това е ново!

# 119
  • София
Както писа някой тук, времето в сериала тече различно от нашето.

Суна каза в разговора преди стрелбата няколко дни, вече го коментирахме. Не искам да убеждавам никой, това си е мое мнение. Просто, е различно от всеобщото, мога и да не го пиша, като ще се създават спорове.

Общи условия

Активация на акаунт