Отговори
# 195
Явно снимат едновременно няколко локации, нали са все изостанали .
Друг е въпроса, че няма общи снимки на Мерт и Афра

# 196
Диче, ще видим, то нямаме друг избор Head Band

Какво снимат в ялъто,  много интересно. Някой сън в лятна нощ сигурно, за заблуда на противника Grinning

# 197
https://www.instagram.com/reel/DFc8SR_sWFD/?igsh=ZHU5ZThxazFhajY0

Пишат,че Афра е била разстроена през цялото време на снимачната площадка.

# 198
# 199
# 200
За мен този сериал вече трябва да спре да се рекламира със Сейфер. От началото на 3 сезон такова нещо няма. Само лъжат хората. Всичко за единия рейтинг. Как очакват рейтинг като всичко развалиха, то на хората вече им е мъка да гледат, всяка седмица със свито сърце, няма го удоволствието. Афрам колкото и да носят,те не са магьосници. Не може за пореден път да спасят положението.
Днес в Х ми попадна,но сега не мога да го намеря, протежето писало за 100 епизод кой какви желания имал. Трябвало да се отбележи с нещо специално. За първи път продукт на ОГМ стигал до толкова напред. Тия хора шегуват ли се? Все едно ще изпълнят желанията на хората. Правят го за да има повече обсъждания с името на сериала.
Жал ми е за Мерт и Афра, целият им труд отива на вятъра. Неблагодарна работа тия ОМГ. Нищо хубаво не ни чака до финала, аз вече изгубих надежда.

# 201
Хора,Мерт и Афра си вършат работата и за нея получават възнаграждение
Това,че ние не харесваме сюжета едва ли ги интересува
Защо се тормозите толкова
Гледайте каквото са решили да дават и като свърши,хайде нов сериал...
Сейфер ще остане в паметта на феновете,но много скоро ще се роди нова любима двойка
Не си го причинявайте да ги мислите толкова много
В крайна сметка,те гледат да се харесат не на нас,а на техните си хора-целукупния турски зрител

# 202
  • София
След като ще гледаме паралели на 58 и 59, започвам да си задавам следния въпрос - дали Суна няма да спи с брата на Абидин, че рибата така направи след операцията, преспа с Кая Joy

# 203
Може! Тя ошета Ялъто, сега остана къщата на ханъмата! 🤣🤣🤣

# 204
След като ще гледаме паралели на 58 и 59, започвам да си задавам следния въпрос - дали Суна няма да спи с брата на Абидин, че рибата така направи след операцията, преспа с Кая Joy
По домова книга ги кара,от нея всичко може да се очаква.

# 205
Сейфер ще остане в паметта на феновете,но много скоро ще се роди нова любима двойка
В крайна сметка,те гледат да се харесат не на нас,а на техните си хора-целукупния турски зрител

Знаеш ли Вал, адски права си. Много точно си го написала.
Лошото при мен е,че го осъзнавам, но не мога да се откъсна от тази емоционална свързаност със сериала и Сейфер.
Обяснявам си го с това, че сериала и Сейфер ми помогнаха в труден период за мен и може би от там идва моята привързаност към тях.
Но да, наистина това не е въпрос на живот и смърт. Животът продължава,идва следващият сериал и двойка Simple Smile

# 206
  • София
Неслишах е при Афра, Широ е голям сладур

# 207

Проблемът е, че тези нови любими двойки не се раждат толкова лесно и бързо. За себе си го казвам. Настоящата двойка ми е втората любима...Rolling Eyes

# 208
Като гледам интересът към новия епизод е на санитарния минимум.Всички дебнат дали и къде снимат Афрам и пак са на вълна раздяла.Аман!!!!

# 209
Защо пак са решили, че са се разделили?😁

Общи условия

Активация на акаунт