Отговори
# 660
Сега,ако се окаже някакъв бъг или грешка в системата ще умра от смях Grinning
Нали имаше проблем с профила на Мерт в Инстаграм и затова не му отчиташе броя последователи. А и цял ден са на сет кога намериха време да се бликират и отследват.
Или са се наговорили - дай първият път аз да съм пък после ти. Луда работа Simple Smile
Лека нощ на всички!

# 661
  • София
Онур бил на сета днес Joy
Иначе този е казал първи

Минута преди него два акаунта в моя таймлайн са писали нещо от сорта на wtf. Та този е бил подготвен. За разлика от лятото, тогава вече 5 минути имаше големи драми, преди разни блогъри и новинари да пишат.

Мерт явно не е знаел, че като я блокира няма да й вижда акаунта. Затова набързо я разблокира. Сега коментарите и нейните лайкове ще се върнат като се последват пак.

# 662
Онур бил на сета днес Joy
Иначе този е казал първи

Минута преди него два акаунта в моя таймлайн са писали нещо от сорта на wtf. Та този е бил подготвен. За разлика от лятото, тогава вече 5 минути имаше големи драми, преди разни блогъри и новинари да пишат.

Мерт явно не е знаел, че като я блокира няма да й вижда акаунта. Затова набързо я разблокира. Сега коментарите и нейните лайкове ще се върнат като се последват пак.

Каква изненада баш днес да отиде. 😂

# 663
Благодаря, притесних се, че е нещо лошо, но кака искала да напомни за себе си Wink

# 664
Добро утро, мацки! 🫶
Следва… 🤣🤣🤣

# 665
Добро утро, момичета!😊

Още няма новини от детска градина "Двата комина". Прочетох забавен коментар в Х, значи нашите официално не обявяват, че за заедно, не качват общи снимки в Инстаграм, но изподрънкат ли се първото нещо, което правят е да се отследват, че да не би някой да не разбере, че са в детската градина. 😂

# 666
Добро утро и от мен. Да видим какво развитие ще предложи днешния ден.
Bell, има още по-добро предложение за профилни снимки 🤣

# 667
  • София
Сега видях на bellie_ellie снимката от този блогър, че са му писали в 21:21 (наше време). Значи съвсем абсурдно ми е, защото никой в Х не е видял преди този, който е изпратил съобщенията. А не е като да не сме го играли.
Иначе доста смешно стана и с това блокиране и след малко отблокиране, тааа. Шнура си мисли, че така ще вдигне рейта.
Иначе наистина, не си коментират личния живот, не искат да говорят нищо, но при предполагаема караница, всички разбират. Според мен за тези хора Инстаграм и дали ще се следват или не нищо не значи.

# 668
# 669
Добро утро! Не мисля, че някой, Шнура или някой може да ги накара да правят нещо с личните си профили. Ако искаха от продукцията да вдигат рейтинга на сериала, щяха да дават повече екранно време на СейФер, а не да карат Афра и Мерт да се отселдват в инстаграм. Това е най-наивното обяснение на ситуацията, хората изкукаха да ги следят. Най-вероятно се закачат нещо помежду си, все пак са млади хора.

# 670
Добро утро! Не мисля, че някой, Шнура или някой може да ги накара да правят нещо с личните си профили. Ако искаха от продукцията да вдигат рейтинга на сериала, щяха да дават повече екранно време на СейФер, а не да карат Афра и Мерт да се отселдват в инстаграм. Това е най-наивното обяснение на ситуацията, хората изкукаха да ги следят. Най-вероятно се закачат нещо помежду си, все пак са млади хора.

Да може и така да е, но това е толкова детска постъпка да се отпоследват, все пак са големи хора, а не 15-годишни и миналата година стана същото

# 671
# 672

Да може и така да е, но това е толкова детска постъпка да се отпоследват, все пак са големи хора, а не 15-годишни и миналата година стана същото
Ами те нормални хора, и то млади. Вие не правите ли детински постъпки понякога. Аз лично правя много, ама няма кой да ме следи, та затова не се вижда много 😄

# 673

Ами те нормални хора, и то млади. Вие не правите ли детински постъпки понякога. Аз лично правя много, ама няма кой да ме следи, та затова не се вижда много 😄

Досега никога, когато съм се скарала с някого не съм го премахнала от приятели или отпоследвала, просто не си говорим и толкова

# 674
За мен всичко е тактика. Все пак това са хора от сферата на шоубизнеса. Трябва да поддържат интереса на публиката. Ако спре да се говори за тях и нямат популярност не е ок.
Гледахме ги тези номера колко пъти назад във времето. Всеки път уж бяха скарани, пък не беше така. Даже аз си мисля, че това няма вече нищо общо с личните им отношения, за които нищо не говорят или показват. Та едва ли имат проблем в личен план. Просто се заиграват със хората. Явно им е скучно Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт