Отговори
# 540
За Ферит негласувалите му доверие е равнозначно на смърт.

# 541
Спойлер

Скрит текст:

Ще има паралел с 36 и 73 серии.

П.П Допълних

Последна редакция: нд, 02 фев 2025, 01:52 от Lilia*

# 542
  • София
Този спойлерджия сега преписва от теорията за комата, едно към едно. Следя Циала в Х, точно тези дни писа същото.
Постига си Онур поне част от желанията, Суна беше в тренда по време на серията. Та ще държи максимално дълго този спор заради коментарите. Моята гледна точка още след 90-та серия е ясна, 91-ва ми я потвърди. Ако тръгна да пиша точка по точка защо мисля така ще стане много дълго и не знам на кой ще му се чете.
При мен наистина имаше първоначален шок още след фрага на 89 бях сигурна, че е имало нещо, след серията вече не бях толкова сигурна. На следващия епизод бях в дупка(дори тук писах, че ми убиха надеждата), докато не се замислих над разговорите и изрязаните сцени. Това ми промени мнението на 180 градуса.

Иначе Онур и Гюлса ще си го напишат, както са решили, тях рейтинги не ги интересуват. И не мисля, че още не знаят, винаги са знаели как ще продължат.

# 543
Добро утро!🍀
Не мога да повярвам, че още спорим за това чие е бебето. Доктора каза, че не е засегната плацентата, а тя започва да се образува след трета седмица и този процес приключва някъде в трети месец. Лично аз от разговора с доктора разбрах, че е поне в 12 седмица, след като ще има евентуално проблеми.
А и във фрага самата Суна ни каза, че бебето е на Аби. Защо иначе беше разговора с Аби...

# 544
Добро утро, мацки! 🫶
Този Онур е голяма работа! ✌🏻 Чакам с интерес какво ще напише за “срещата си” с Рамо! 🤣

# 545
Малко по-различно предположение ще дам, извън посоката на разговора - помислете за арабките - при тях изрязаха сцените, оставиха само разговорите. Това все пак е пазар за сериала, едва ли искат да го изгубят. Ако насочат сценария в посока, че се е случило нещо повече, с този пазар приключват и подозирам, че сериозни глоби ще платят. И въпреки че
критикуваме сценаристите, явно си вършат работата не толкова лошо, след като от Коледа насам се коментира въпросната сцена и последствия. Ако ни бяха разкрили замисъла на следващата серия, щяхме ли да изпишем толкова много?
П.С. По-скоро залагам на невинност за Ферит Simple Smile

# 546
Цитат
Lilia*
Тоест Суна му го казва, за да не скочи, ама ако след 5 дена му каже, че е било истина той няма да скочи. Логика?
"Ако след 5 дена му каже, че е било истина" - той може да скочи, а може и да не скочи. Така е според Логиката (като наука за законите на мисленето). Ако предпоставката в една импликация (ако...то) е неясна (истина или не-истина), истинността на твърдението зависи от истинността на втората му част - скочил ли е или не е скочил. Защото изводът следва от всичко. А ако предпоставката е вероятностно твърдение, нищо не може да се каже за истинността му. Така че тази конструкция няма нищо общо с Логиката.
По същите правила на мисленето, Милена, точно защото се доверяваме на казаното от героите и няма никакъв разговор между Суна и Ферит, в който той да твърди, че нищо не се е случило, НЕ можем да твърдим, че преживяното му е втълпено от Суна. Няма предпоставка, няма извод. Има едно раздвоение на Ферит, в което единият Аз директно го обвинява, че е виновен за всичко случило се. Това ни показват.
Цитат
Всъщност хипотезата тръгва от там, че този герой показан по този начин в продължение на 88 серии, не би докоснал Суна.
Аз пак не разбирам защо толкова много хора решиха веднага, че е виновен. Явно никога не са го харесали.
Мистери, видяното в края на 89 еп. си беше "докосване" на Суна, така че предпоставките - дали е бил с други жени след като е сключил брак със Сейран или не, не е важно (както не е важно, дали е валял дъжд, или са мили улиците, щом е мокро). Но тук и самата предпоставка не е истинна - той беше с Пелин и Дияр, въпреки че искаше Сейран и само Сейран. Що се отнася до извода за харесването на Ферит ( а според други - мразенето/обичането), има хора, които гледат това, което им се показва, без да се влюбват в героя, или актьора. Което не означава, че гледат без интерес и чувства... Просто се оставят сценаристи и режисьори да ги водят в историята. Аз съм от тях. Като напиша собствена история, може и да се ядосвам на някой свой герой, а може и да страдам за него. Simple Smile

# 547
Добро утро, мацки! 🫶
Този Онур е голяма работа! ✌🏻 Чакам с интерес какво ще напише за “срещата си” с Рамо! 🤣

Добро утро!

Онур Акай вече е с едни гърди напред пред другите журналисти.😜 И аз чакам с интерес какво ще напише.

# 548
Добро утро Flowers Rose
Кате,думите на Ферит,по спомен са-"Аз нищо не разбрах,как се случи,извинявай",това не означава ли,че тя му е казала какво се е случило?

Вел,аз четох написаното от Онур Акай,посред нощ във инстаграм.Каза че Мерт е дошъл на гости там,не уточни на кого.След като поиграли тенис,поговорили малко и Мерт казал,че след като приключи сериала,влиза в армията.

Последна редакция: нд, 02 фев 2025, 09:58 от Милена Тодорова 756835

# 549
Не, не означава, Милена. Защото според неговите думи не е разбрал КАК се е случило, а не КАКВО се е случило.

# 550
  • София
Аз защитавам Ферит от гледна точка на СейФер. Гледам сериала заради двойката. Ако историята беше за тези хора по отделно нямаше да я гледам.
А Ферит каза, че нищо не се е случило, не качвах ли превод. Ако не съм, ще го кача, като имам време.

# 551
# 552
Добро утро Kissing Heart
Момичета, ако Ферит е правил секс със Суна, какво значение има чие е бебето?
Ако Ферит се е натискал със Суна, какво значение има дали е правил секс с нея?
Ако Ферит се е целувал страстно със Суна, какво значение има дали се е натискал с нея на дивана?
Някак пак отиваме в едни дебри, за които уж казахме, че си имаме червени линии.
Ако някое от тези неща се е случило, за мен Ферит е виновен. Айде мога да му простя отмъщението с женитбата, както и отвратителното държание и отвратителните думи, които казваше на Сейран 2 серии преди това. Понякога с омраза ги казваше, дали я мрази?
Как стигна пак въпроса до това, че някой тук мрази Ферит? Обич ли е, когато виждаш грешките му, виждаш лошите му постъпки, но упорито ги отричаш? Например, аз най-много критикувам хората, които най-много обичам. Обратното за мен е лицемерие.

# 553
В 92 еп наистина има нещо странно: пристигат само две линейки, смъкват само една носилка с Ферит. Това е в началото на серията. Къде са Суна и Сейран? Защо няма трета линейка? Защо всички са след носилката с Ферит? Защо Есме и Кязъм не са при дъщерите си? В сегашните събития (което е нормално) сме при влизането в болницата и слагането на Есме на стол, до там нещата са странни. Всички викат "Ферит", само един път Есме виква "Сейран", никой не споменава Суна, нея я няма на носилка, но и Сейран също не я дават на носилка.

В Х има мнение, че всъщност гледаме два кадъра за начало на епизода: едната сцена е след 73 еп. (пред болницата), а втората сцена е за събитията след 91 еп. (в болницата).

А за дивана има две положения: имало е нещо или е нямало. Не е важно чие е бебето, ако е имало кекс, защото с бебе или без бебе, кекса си е изневяра. За целувка, поне аз бих я простила, но не и да забравя.

Но пък като се замисля, първия път Ферит бързо си призна за целувката, тя не означаваше нищо за него, но сега... Ако е било само целувка, не вярвам да има чувства от страна на Ферит, но има страх, защото знае как ще реагира Сейран, особено както ни я показаха, че е по инициатива на Ферит. Сигурно това е причината да не й казва. Ако е кекс, струва ми се, че Ферит щеше да каже, защото не би докоснал Сейран, ако е извършил това престъпление спрямо нея или би се самонаказал (самоубил).

Последна редакция: нд, 02 фев 2025, 11:01 от ani.zaiche

# 554
Дори и сегашната Сейран не би простила, ако нещо се е случило между двамата. Да не говорим, че Суна ще загуби не само Сейран, ами цялото си семейство. Как мислите някои от тях да продължи да общува с нея, ако е спала или се е целувала със зетя. Снощните спойлери пак ме навеждат на мисълта за кома. Споменава се и болестта на Сейран, дали пък няма най-после да покажат от какво се е лекувала? Ще ги призная, ако ни върнат в края на 73 серия. Наистина ще влязат в историята като единствения сериал, в който някои от главните е бил в кома половината сезон.😁

Общи условия

Активация на акаунт