Отговори
# 525
Наистина ли вярвате, че бебето на Суна е от Ферит?😃

Ами явно някои вярват, и това не го чета само тук, чета го и в туитър и там има постоянно някакви хора, които си измислят оправдания само защото мразят Ферит

# 526
Аз вярвам, че сценаристите могат да го напишат и че опасността от това още не е отминала.

# 527
Бре,Ферит 3 години спа със Пелин и тя не забременя,та чак се наложи да използва донор и от него захвана за една нощ,спа с кака 2 години и тя не захвана,спа със Сейран не знам си колко пъти и то с цел точно зачеване и тя не захвана,Суна спа с Абидин не знам си колко време и също не захвана,а сега за една вечер с Ферит захвана и си пролича на 10-тия ден.Ако Суна захващаше толкова бързо от Ферит,не мога да си представя колко деца щяха да имат до сега ако се бяха оженили в началото.А,забравих Ферит-Султан,Суна-Кая.Е,щом за една вечер е захванала от Ферит значи са си точно един за друг.И не съм съгласна,че ако Суна каже на Абидин,че това дете не е негово ще е заплашена от Чичек и т.н.Напротив,Чичек и новоизлюпения му брат ще злорадстват и напомнят,че са били прави за съпругата му.Пък и Абидин няма да иска никакви права над това дете.Но при това положение и Абидин и Чичек няма да оставят Суна на мира заради детето.

# 528
Точно,Анабел,това е паралел със 58 епизод,Пело като търсеше Ферит,за да му каже истината,преди уж да умре.Тук заменката беше Сейран...Толкова им стига акъла на сценаристите,паралели да правят,но и мисля,че знаят,че фандома ще нищи и нищи под лупа и яко се заиграват...

# 529
Аз вярвам, че сценаристите могат да го напишат и че опасността от това още не е отминала.

Целта на сцената на дивана не беше Суна и Ферит да имат връзка или бебе, а беше шок и вдигане на рейтингите. И сценаристите и Шнура видяха, че с рейтингите ги удари правата лопата и дадоха заден.

# 530
Забелязахте ли, когато Ферит се върна в ялъто и започна да ги търси по стаите, а те празни. Кого само не потърси и не назова Ферит- Гюлгюн.

# 531
Защо веднага смятате,че някой мрази Ферит и затова счита,че не е невинен?Нима в даден момент,при определени обстоятелства,под определено напрежение човек не би извършил неща, които не са му присъщи и самият той никога не е допускал,че ще направи!Казах,че всеки има право на мнение независимо дали е грешно или не.Гледам сцени и диалози към дадената ситуация и момент и си правя изводи.Не съм щастлива от това,което мисля и заключавам.Ще бъда много доволна,ако съм сгрешила в преценката си.Сега ми кажете, мразя или обичам Ферит?

Последна редакция: нд, 02 фев 2025, 00:44 от Sikorski

# 532
Ами тя самата Суна му каза, че нищо не се е случило. 🙂 Какво ще направи, след 5 дена ще отиде и ще му каже "Излъгах те, случи се".😁

# 533
MysteryG Той,Ферит,винаги е виновен до доказване на противното.Всички други са невинни.Много ми харесва един негов израз:"Всичко правехме заедно,не съм правил нищо сам."Това го каза на Пелин.

# 534

Целта на сцената на дивана не беше Суна и Ферит да имат връзка или бебе, а беше шок и вдигане на рейтингите. И сценаристите и Шнура видяха, че с рейтингите ги удари правата лопата и дадоха заден.
Още не са дали заден, Лилия. Ако бяха дали заден, фандомът нямаше да е разделен на две и да има съмнения и колебания за случилото се. И далеч не е защото мразят Ферит. Това е много несериозно и неоснователно твърдение и винаги се появява, когато се отправи критика към поведението му.  Не може да ти излъчат страстни целувки, разсъбличаща се Суна, гузна такава, а в последствие и с претенции, едни диалози между заподозрените, а накрая и полудял Ферит, разговарящ със своето алтер его, което също го сочи за винове и да даваш на заден. Направиха само един вял опит да дадат на заден, когато уж Ферит щеше да скача, но беше толкова нескопосан, че отново породи разделение. Суна го каза, за да спаси Ферит или каза истината? За мен всичко си е в изходна позиция.

# 535
Тоест Суна му го казва, за да не скочи, ама ако след 5 дена му каже, че е било истина той няма да скочи. Логика?

# 536
Доктора казва, че куршумът не е увредил сериозно матката и плацентата, но след 12 седмица може да възникне проблем от тази травма.

Последна редакция: нд, 02 фев 2025, 01:21 от Ponky

# 537
Тоест Суна му го казва, за да не скочи, ама ако след 5 дена му каже, че е било истина той няма да скочи. Логика?
Суна щеше ли да му го каже, ако не го беше намерила готвещ се да скача?

# 538
Суна щеше ли да му го каже, ако не го беше намерила готвещ се да скача?

Няма как да знам какво е можела да му каже.

# 539
Ако не го беше видяла, че ще скача, Суна нямаше да каже на Ферит и щеше да продължи да го изнудва и може би когато разбере за бременността да му я препише. Така щеше да си го осигури за себе си. А какво е имала впредвид с думите, че е направила нещо лошо - може да е искала да каже на Сейран, че са се кексили с Ферит или че го е манипулирала. Ако думите й са били за Ферит, то е искала да признае за манипулацията, но тя вече му го каза и надали е това.

Но какво мислим ние или сме разбрали няма значение. Важно е какво ще напишат сценаристите, а ние знаем, че те често забравят какво са написали и пишат много глупости и лишени от логика събития.

Общи условия

Активация на акаунт