Отговори
# 510
Добре де,нали бебето е в 12-та седмица?  Или аз се бъркам? Защото ако е в 12та седмица не знам как Феро ще е бащата….🦄
Не стана ясно в коя гестационна седмица е. Лекарят каза, че след 12-та седмица може да има риск за бебето, заради простреляната матка. Иначе не виждам как Суна ще е бременна в края на 3-ия месец (това означава 12-а седмица) и няма да разбе. Това съвсем щеше да е като виц, но пък ние щяхме да сме сигурни, че е на Аби, да.

# 511
Добре де,хайде да ви поразмърдам малко въображението.12 седмици.Дали не дават подсказка.След 12 седмици.Това са 3 месеца.Знаем,че в първите 3 месеца има вероятност за спонтанен аборт.От средата на 4 ти може да се види пола.Феталната морфология май се правеше към 5.Някой,който е раждал по-скоро да каже,че съм забравила.Тоест,дали може да се предположи Суна от колко време е бременна.Не,че има значение, ама нещо да чоплим.

# 512
Ама ние от Коледа ги чоплим,Сикорски. Да направят СунФер  сценаристите и да са щастливи всички поне. Сейранчето ряпа да яде.
Другото което е седмица да е минало от “нощта”до болницата . Толкова бързо отчита ли се бременност ?

# 513
Ама ние от Коледа ги чоплим,Сикорски. Да направят СунФер  сценаристите и да са щастливи всички поне. Сейранчето ряпа да яде.
Ами, Албенка, сценаристите пробваха да направят СунФер, ама криви им излязоха сметките. Рейтингът показа, че никой не е щастлив от един такъв развой, ама те кога ще го проумеят не мога да знам. А Сейранчето не знам дали ще яде ряпа или просто ще продължават да я запращат в трета глуха.
Не ми се мисли какво ще стане, когато многострадалната се събуди?! Отнво ще си изземе функциите на главна, а Есме пак ще си стане епизодична, но Сейранчето ни е бита карта. Sad

# 514
  • София
А защо сте сигурни, че Суна не е знаела. Вероятно е знаела. Дали поради тази причина не е започнала с игричките, искала е да го лепне на нашия глупчо.

Туркините писаха, че е 12-та седмица, дори не видях да спорят по въпроса.

# 515
Цитат
Защо Суна постоянно повтаряше името на Ферит? Защото е гузна, че го е манипулирала или защото е гузна от сътвореното от двамата.
Кога се е случила тази манипулация, в която Суна е втълпила на Ферит, че е била с него? Какви са основанията на подобна хипотеза?

# 516
Другото което е седмица да е минало от “нощта”до болницата . Толкова бързо отчита ли се бременност ?
Това открих по въпроса: "ЧХГ (човешки хормон гонадопромин) е хормон отделян по време на бременността и може да се открие в кръвта или урината в рамките на 10 дни след зачеването. В повечето изследвания кръвния тест е доста по – чувствителен от домашния тест за бременност, който се основава на данни от урината."
Според мен дори повече от 10 дни са минали от случката на дивана до болницата.

# 517
Леле леле....
На Суна й стана лошо, когато бяха отишли на тиферичи, СейФер ловяха риба и Сейран тогава разбра, че е разведена вече. Тогава ли беше първото прилошаване на Суна?
Fi, Гюлгюн помогна на Сейран във връзка със Султан, сега може да е същото, да помогне на Сейран относно Суна.

# 518
Леле леле....
На Суна й стана лошо, когато бяха отишли на тиферичи, СейФер ловяха риба и Сейран тогава разбра, че е разведена вече. Тогава ли беше първото прилошаване на Суна?
Fi, Гюлгюн помогна на Сейран във връзка със Султан, сега може да е същото, да помогне на Сейран относно Суна.

Да тогава и стана лошо, така че може тогава да е била бременна. Теста показа положителен, така че лекарката може да се е объркала че не е бременна

# 519
Цитат
Защо Суна постоянно повтаряше името на Ферит? Защото е гузна, че го е манипулирала или защото е гузна от сътвореното от двамата.
Кога се е случила тази манипулация, в която Суна е втълпила на Ферит, че е била с него? Какви са основанията на подобна хипотеза?
Хипотезата идва от силното желание Ферит да не е направил нищо  и от думите на Суна преди стрелбата.Тези думи според мен бяха изречени колкото той да не скочи в морето.Всеки има право да си мисли каквото си иска .За мен ,според диалозите и сцените от 90,91 и 92 ,на дивана се е вихрил пиянски кекс без задръжки.

# 520
Аз не мога да разбера,като гледате американски филми и сериали,не се ли доверявате на казаното от героите или искате да сте видели до секундата станалото?Ферит не помни нищо,станало или не станало му е втълпено от Суна.Понки е права,на Суна и стана лошо на риболова,затова направи тест,после в лабораторията най-вероятно са сбъркани резултатите.Детето си е от Абидин.Цял месец,нищене,спали или не спали.Ето заради това сценаристите пишат двузначни реплики...Аз продължавам да вярвам на Ферит.

# 521
  • София
Всъщност хипотезата тръгва от там, че този герой показан по този начин в продължение на 88 серии, не би докоснал Суна.
Аз пак не разбирам защо толкова много хора решиха веднага, че е виновен. Явно никога не са го харесали.

# 522
Цитат
Хипотезата идва от силното желание Ферит да не е направил нищо  и от думите на Суна преди стрелбата.Тези думи според мен бяха изречени колкото той да не скочи в морето.Всеки има право да си мисли каквото си иска .За мен ,според диалозите и сцените от 90,91 и 92 ,на дивана се е вихрил пиянски кекс без задръжки.

А понякога някои не си ли измисляте оправдания само за да мразите Ферит. Аз пък от бълнуването на Суна когато беше в безсъзнание и каза направих нещо много лошо показва че Ферит нищо не е направил

# 523
Наистина ли вярвате, че бебето на Суна е от Ферит?😃

# 524
Sikorski, направо ме разби 😂😂😂
За мен Суна е като Султан.
Мелодиите във филма са с имена на състояния. Във вчерашния епизод звучеше една- "Трансформация".
Sikorski, в новия дом на Корхан има толкова много картини, символика...

Общи условия

Активация на акаунт