Момичета мерси за споделеното и за снимките и инфото

Мерт изглежда супер на новата снимка ,дано и Афито да е с него ,защото както разбрах мястото от снимката се намирало близо до родния град на Афра.

Ееееееее сега според някои в Х момичето зад гърба на Мерт било новата му приятелка
но аз предпочитам да съм делулу и да си вярвам ,че АфРам са заедно и са мнооого щастливи 
И снимките зад кадър ми харесват и ми подобряват значително настроението .Знаейки какви кадри гледахме от болницата тези усмивки зад кадър ми помагат да приема по-лесно ситуацията със сериалчето ни и в какво го превърнаха в последно време сценаристи и продуцент и там още от който зависят нещата.
Сега за епизода да си кажа и аз мнението.
Останалото в спойлер ,че стана пак дълго 
Яд ме е защото и нашите сценаристи не са чак такива некадърници, защото имахме и хубави епизоди обаче защо така се заинатиха на тази идея и зациклиха около Суна и Абидин не ми го побира главата. Виждат срива на рейтинга ,виждат и четат недоволството на феновете ,но продължават на пред с тази идея и те това е положението.
От новия трейлър у мен все пак остава надеждата ,че следващия петък ще имаме повече Сейран ,дано и повече СейФер и дано и повече Ферит 
Бих искала да започна с Абидин ,но какво да кажа за него .
Честно от минала серия този човек ми е тъмно черен
Всичкото съжаление което изпитвах към него в началните епизоди когато ни разказаха историята му вече се изпари и не остана грам от него.Много ме хвана яд на него когато ревеше в болницата и после пред Кязъм.
Така и не ми стана ясно за кое точно той страда
за Суна ли ,за нероденото си бебе ли или за това ,че щеше да убие уж любимата си жена ,този на който викаше брат и момичето което му беше като сестра.И тримата -Суна,Ферит и Сейран ,не са му виновни за нищо ,не са убили баща му и не са се отнасяли лошо с него .И Есме не му е виновна за нищо,а нероденото и бебе още пък по-малко ,тя даже го беше приютила в дома си ,той ядеше на масата и спеше на завивките изпрани и застлани от нея. Ами Шефика ,тя за какво му беше виновна
,а бодигардовете ,които уж му бяха приятели
Кой точно от тези които изброих му беше виновен за нещо та той така да се отнесе към него и общо към тях.Как си я мислеше тая работа Абидинчо ,че ще се случи
Ще доплава той с една дузина мъжаги ,всички въоръжени с истински оръжия и истински куршуми ,ще започне да стреля по джамовете на къщата например и никой ама абсолютно никой няма нито да пострада нито да се уплаши .Той много добре знае ,че Есме е бременна от това следва ,че тя може да се изплаши и да се случи какво ли не с бебето и ,знае ,че Шефика понеже е пълничка е по-трудно подвижна и това означава ,че при стрелбата тя да речем може да се изплаши ,да хукне да бяга ,да падне и да се случи какво ли не.И най-вече Аби знае ,че в тази огромна къща е винаги възможно някой да се мота по нощите вместо да спи в топлото си легло и от там може да пострада.И знаейки всичко това нашия човек въпреки всичко си тръгна с новия си брат и новите си служители и запатка с куршуми по къщата на нищо неподозиращи хора и чак след това започна да се вайка и да страда какво било станало.Е не бе ,даже малко стана можеше и така любимата ти Суна и така наречения ти вече бивш брат и момичето което нищо лошо не те беше направило да умрат и ти тогава какво щеше да правиш
Не го е срам поне сега да не реве и да не се прави ,че му пука за нещо друго освен за отмъщението му.Ей на имаш отмъщение ,щастлив ли си вече
За Чичек пък още по малко ми се приказва
Ще чакам с голямо нетърпение момента когато Халис ще я постави на мястото и тя ще бъде принудена с подвита опашка да напусне имението в което толкова нагло влезе 
Халис ага ми хареса много снощи.
Най-накрая той избра Ферит и семейството си пред своето его и отмъщението .Ееее със сигурност в главата му има план как да си върне имението ,но все пак това ,че сега отстъпи ,за да не нагнетява още повече обстановката е много хубаво решение. 
За на края съм си оставила най-любимите ми Сейран и Ферит.
Общите им сцени може да бяха само трички,но пък бяха много красиви и смислени
.Сейфер не са се изгубили ,тук са си просто чакат пак подходящия момент да разцъфтят с цялата си красота и това надявам се ,че ще стане в най-скоро време. 
И поотделно също бяха добре двамата.Е Сейран нямаше много сцени,но в тези в които я имаше беше много миличка.Нашето Сейранче почва май,май да се досеща ,че Ферит и Суна участват в нещо което намирисва много яко ,дано обаче като разкрие истината да не е двойно разочарована и Ферит да няма никаква вина за нищо.
За сега окончателно стана ясно ,че бебето си е на Абидин ,дано и за другото да се изяснят нещата в положителна за Ферит насока. 
Ферит и неговото друго Аз са взривоопасни.Лошия Ферит как непрекъснато бута истинския Ферит и му нашепва разни лоши работи.Всичко това което говори другото Аз са страховете на Ферит натрупани с годините .Това са всичките натяквания ,страхове ,неувереност ,ниска самооценка и неудовлетворенoст които през годините са се натрупвали и са се складирали в най-потайните кътчета на мозъка на Ферит и сега всичко изби на повърхността и съвсем скоро ще се взриви и всички ще видят колко всъщност е болен Ферит.