Отговори
# 495
Здравейте  Hug  Hug  Hug
Момичета мерси за споделеното и за снимките и инфото  Flowers Rose  Flowers Rose  Flowers Rose
Мерт изглежда супер на новата снимка ,дано и Афито да е с него ,защото както разбрах мястото от снимката се намирало близо до родния град на Афра.  Heart
Ееееееее сега според някои в Х момичето зад гърба на Мерт било новата му приятелка  Thinking  Simple Smile   Simple Smile   Simple Smile   Simple Smile   Simple Smile    Simple Smile  но аз предпочитам да съм делулу и да си вярвам ,че АфРам са заедно и   са мнооого щастливи    Simple Smile
И снимките зад кадър ми харесват и ми подобряват значително настроението .Знаейки какви кадри гледахме от болницата тези усмивки зад кадър ми помагат да приема по-лесно ситуацията със сериалчето ни и в какво го превърнаха в последно време сценаристи и продуцент и там още от който зависят нещата.
Сега за епизода да си кажа и аз мнението. Simple Smile Останалото в спойлер ,че стана пак дълго  Simple Smile
Скрит текст:
В обши линии не мога да кажа ,че беше иделано зле ,ноооо и не беше  супер или добре .Нямам нищо против драмата на Суна и на Абидин и майка му ,въпреки че можеха да се постараят повече сценаристите като ни карат да ги гледаме тия моменти ,както и Есме и напъните на Кязъм за пореден път да бъде добър баща ,но трябва всичко да бъде балансирано и да бъде сложено между основната сюжетна линия която трябва да бъде тази на Сейфер.Пак ще дам за пример "Истанбулската невеста" ,но този сериал си ми е фаворита сред сериалите направено по идея на Гюлсерен.Та в Невестата имаше също доста герои ,но там всички истории бяха много умело съчетани и вплетени в историята на главните герои.Всичко беше добре балансирано имаше романтика ,драма ,отмъщение ,стари любови ,бивши любовници ,отмъщение и още и още и още ,но всичко беше поднесено с много усет .Историята си вървеше плавно, всичко ни беше разказано и накрая завърши с хепи енд и остави у мен и надявам се и у другите зрители едно много приятно чувство. Естествено имаше и неточности, но на фона на всички красиви и приятни моменти те  са бял кахър.
Яд ме е защото и нашите сценаристи не са чак такива некадърници, защото имахме и хубави епизоди обаче защо така се заинатиха на тази идея  и зациклиха около Суна и Абидин не ми го побира главата. Виждат срива на рейтинга ,виждат и четат недоволството на феновете ,но продължават на пред с тази идея и те това е положението.  Angry От новия трейлър у мен все пак остава надеждата ,че следващия петък ще имаме повече Сейран ,дано и повече СейФер и дано и повече Ферит Hands Pray
Бих искала да започна с  Абидин ,но какво да кажа за него .  Thinking Честно от минала серия този човек ми е тъмно черен   Angry Всичкото съжаление което изпитвах към него  в началните епизоди когато ни разказаха историята му вече се изпари и не остана грам от него.Много ме хвана яд на него когато ревеше в болницата и после пред Кязъм.  Angry Така и не ми стана ясно за кое точно той страда  Thinking за Суна ли ,за нероденото си бебе ли или за това ,че щеше да убие уж любимата си жена ,този на който викаше брат и момичето което му беше като сестра.И тримата -Суна,Ферит и Сейран ,не са му виновни за нищо ,не са убили баща му и не са се отнасяли лошо с него .И Есме не му е виновна за нищо,а нероденото  и бебе още пък по-малко ,тя даже го беше приютила в дома си ,той ядеше на масата и спеше на завивките изпрани и застлани от нея. Ами Шефика ,тя за какво му беше виновна Thinking,а бодигардовете ,които уж му бяха приятели  ThinkingКой точно от тези които изброих му беше виновен за нещо та той така да се отнесе към него и общо към тях.Как си я мислеше тая работа Абидинчо ,че ще се случи Thinking Ще доплава той с една дузина мъжаги ,всички въоръжени с истински оръжия  и истински куршуми ,ще започне да стреля по джамовете на къщата например и никой ама абсолютно никой няма нито да пострада нито да се уплаши .Той много добре знае ,че Есме е бременна от това следва ,че тя може да се изплаши и да се случи какво ли не с бебето и ,знае ,че Шефика понеже е пълничка е по-трудно подвижна и това означава ,че при стрелбата тя да речем може да се  изплаши ,да хукне да бяга ,да падне и да се случи какво ли не.И най-вече Аби знае ,че в тази огромна къща е винаги възможно някой да се мота по нощите вместо да спи в топлото си легло и от там може да пострада.И знаейки всичко това нашия човек въпреки всичко си тръгна с новия си брат и  новите си служители и запатка с куршуми по  къщата на нищо неподозиращи хора и чак след това започна да се  вайка и да страда какво било станало.Е не бе ,даже малко стана можеше и така любимата ти Суна и така наречения ти вече бивш брат и момичето което нищо лошо не те беше направило  да умрат и ти тогава какво щеше да правиш  Thinking  Angry Не го е срам поне сега да не реве и да не се прави ,че му пука за нещо друго освен за отмъщението му.Ей на имаш отмъщение ,щастлив ли си вече Angry  
За Чичек пък още по малко ми се приказва   Angry  Ще чакам с голямо нетърпение момента когато Халис ще я постави на мястото и тя ще бъде принудена с подвита опашка  да напусне имението в което толкова нагло влезе  Angry
Халис ага ми хареса много снощи.  Heart Най-накрая той избра Ферит и семейството си пред своето его и отмъщението .Ееее със сигурност в главата му има план как да си върне имението ,но все пак това ,че сега отстъпи ,за да не нагнетява още повече обстановката е много хубаво решение.  Hands Clap
За на края съм си оставила най-любимите ми Сейран и Ферит. Heart  Общите им сцени може да бяха само трички,но пък бяха много красиви и смислени   Heart.Сейфер не са се изгубили ,тук са си просто чакат пак подходящия момент да разцъфтят с цялата си красота и това надявам се ,че ще стане в най-скоро време.  Hands Pray
И поотделно също бяха добре двамата.Е Сейран нямаше много сцени,но в тези в които я имаше беше много миличка.Нашето Сейранче почва май,май да се досеща ,че Ферит и Суна участват в нещо което намирисва много яко ,дано обаче като разкрие истината да не е двойно разочарована и Ферит да няма никаква вина за нищо.  Hands Pray За сега окончателно стана ясно ,че бебето си е на Абидин ,дано и за другото да се изяснят нещата в положителна за Ферит насока.  Hands Pray
Ферит и неговото друго Аз са взривоопасни.Лошия Ферит как непрекъснато бута истинския Ферит и му нашепва разни лоши работи.Всичко това което говори другото Аз са страховете на Ферит натрупани с годините .Това са всичките натяквания ,страхове ,неувереност ,ниска самооценка и неудовлетворенoст които през годините са се натрупвали и са се складирали в най-потайните кътчета на мозъка на Ферит и сега всичко изби  на повърхността и съвсем скоро ще се взриви и всички ще видят колко всъщност е болен Ферит. Cry

Последна редакция: сб, 01 фев 2025, 19:34 от Eny87

# 496
Още едно стори от Афи

# 497
Не смятам, че в нашия случай сюжетът се е изчерпал. Просто трябва да имаш талант,за да пишеш истории. Нашите сценаристи просто нямат нищо в главите си.
Колко сюжетни линии бяха зарязани. Спокойно можехме да изкараме 3 и 4 сезон.
Какво стана с магазина на Сейфер, болестта на Сейран, тайната на Латиф и т.н. Мога още много да изброявам.
Вместо това скок от две години, който беше ненужен,не разбрахме какво се е случило. Сейфер разделени с други хора. Пак драми с любовници,мафия, отмъщение от миналото, бременности на други. Само тъпотии.
Даже и историята с Дияр и Синан я претупаха. Аз исках да видя откога Синан я е дебнел Сейран,кога си я е набелязал. Мислех, че са се наговорили с Дияр и раздявалата на Сейфер е техен план. Дияр да му е бившата. Исках да видя Ферит като взе решение,че избира Сейран да беше категорично зарязал Дияр,да беше реагирал по друг начин,че го е излъгала. А получихме нищо.
Ако са искали да покажат състоянието на Ферит можеше да го развият докато Сейран се лекува. Пак щяха да са един вид разделени. Ако искаха да поставят сестрите една срещу друга пак имаше други начини. Племенницата на Ифакат за какво беше.
Не е нужно постоянно да трябва да са разделени Сейфер и вечно да се женят и развеждат все едно сменят дрехи.
Ако е кома имаше много възможности досега да я прекратят. За мен и кома не е. Просто една голяма каша.
При нас упадъкът на сериала идва от нескопосано писане. А не от липса на сюжети.

# 498
Много сме говорили по тази тема. Много мнения се изписаха.  И просто главната вина е в Онур. А този сезон наистина а аз очаквах някаква компенсация заради сезон 2,видяхме какво се случи. За мен вече дори не им пука за сериала. Не знам дори защо се плаща за пет сценариста. Емрулах се прави на сърдит. Вдигат другите два сериала на пиадестал. Ето гледам нашия фраг не го е репостнал. Да си сърбат попарата. И пак да се повторя и аз-СейФер и АфРам🤍.Заради тях имат още гледащи. И вчера като видях фрага ,точно ще си гледаме някви небивалици с тая Госпожа и Абидин. 

# 499
Много ни е умно момичето! ✌🏻 Афито! 👑

Последна редакция: сб, 01 фев 2025, 20:20 от BELL-

# 500
  • София
Имало сет в болницата, снимките на Афра са оттам днес.
Мерт утешава Али, че се скарали с гаджето Sad

# 501
  • Ямбол
Добър вечер момичета ☺️.
Снощния епизод беше пълно разочарование.Милата ни Афра вече по 5 мин.ектанно време я гледаме направо ми липсва.Мерт ми стана малко скучен от гледна точка на това му състояние.Липсват ми неговите 50 нюанса. Най-добра игра направи Дирен.Браво на него голям актьор 👏.
Липсват ми Сейфер.Липсва ми любовта им такава каквато ние си я знаем.Дано скоро пак я видим.Фрага е интересен.Дано има Ходримейдън и да се приключва вече,че мафията ми идва в повечко.Впрочем къде е Латиф ? Все още не мога да разбера къде изчезна сигурно някоя черна дупка го е погълнала... 🤔 Новия актьор е новия Латиф.
Добре ,че е личния живот на Афра и Мерт поне там да им се радваме на нашите сладури.❤️

# 502
Тате днес се е развихрил.😃

# 503
Страхотно попадение! 🤣🤣🤣

# 504
Просто се присетих за това 🤍

# 505
Здравейтее,обещах на Понки,а и други момичета,може да търсят нещо леко,сладко,свежо и готини актьори...да се поотърват от нашата боза,поне за малко Stuck Out Tongue Winking Eye
Мистър грешен,много яко,разтоварващо сериалче с бг аудио.Препоръчвам,модерно,без безкрайни драми,хареса ми...

За нашата боза,еп.92,съм без коментар,ще кажа само,жалко за труда на актьорите и жалко за толкова погубено време от мен.Стоически ще го доизгледам,но след еп.89,не мога да гледам нито сезон 1,нито 2...убиха всичко,а мен ме опустошиха.

# 506
От трейлъра също се разбра,че детето на Суна няма да бъде "приписано" на Ферит,поне аз така разтълкувах думите и към Абидин и предвид рейтинга могат и отново да пренапишат сценария и най-сетне да се разбере за онази нощ.
Мен думите на Суна хич не ме успокоиха. Да не е луда да каже на Аби, че Ферит е бащата?! Това означва да си подпише смъртната присъда. Нито Чичек, нито Каран ще я пощадят. Докато не ни покажат какво се е случило въпросната нощ, съмнението за бащинство също ще си е актуално. И сцените, и диалозите продължават да се пишат двузначно, така че това ме навежда на мисълта, че и сценаристите още не са решили да продължават направо или да направят вече завой. Защо Суна постоянно повтаряше името на Ферит? Защото е гузна, че го е манипулирала или защото е гузна от сътвореното от двамата. Защо трябваше да я чуе и Гюлгюн? Това някаква подсказка ли беше?
Каквото и да е, магията вече я няма. Всичко вече е да преливаш от пусто в празно. Толкова закъсняха с това "разкриване" на истината, че освен горчилката от 89 епизод, нищо друго не остана.
Аз вече Сейран не мога да видя, какво остава за СейФер.

# 507
От трейлъра също се разбра,че детето на Суна няма да бъде "приписано" на Ферит,поне аз така разтълкувах думите и към Абидин и предвид рейтинга могат и отново да пренапишат сценария и най-сетне да се разбере за онази нощ.
Мен думите на Суна хич не ме успокоиха. Да не е луда да каже на Аби, че Ферит е бащата?! Това означва да си подпише смъртната присъда. Нито Чичек, нито Каран ще я пощадят. Докато не ни покажат какво се е случило въпросната нощ, съмнението за бащинство също ще си е актуално. И сцените, и диалозите продължават да се пишат двузначно, така че това ме навежда на мисълта, че и сценаристите още не са решили да продължават направо или да направят вече завой. Защо Суна постоянно повтаряше името на Ферит? Защото е гузна, че го е манипулирала или защото е гузна от сътвореното от двамата. Защо трябваше да я чуе и Гюлгюн? Това някаква подсказка ли беше?
Каквото и да е, магията вече я няма. Всичко вече е да преливаш от пусто в празно. Толкова закъсняха с това "разкриване" на истината, че освен горчилката от 89 епизод, нищо друго не остана.
Аз вече Сейран не мога да видя, какво остава за СейФер.

Защото го е манипулирала, пред Сейран каза направих нещо много лошо, това говори много, но разбира се всеки е свободен да вярва в каквото иска, а това с Гюлгюн тя само чу как каза името му и Гюлгюн се възмути че тя говори за него.Това дете няма как да е от Ферит

# 508
Добре де,нали бебето е в 12-та седмица?  Или аз се бъркам? Защото ако е в 12та седмица не знам как Феро ще е бащата….🦄

# 509
Добре де,нали бебето е в 12-та седмица?  Или аз се бъркам? Защото ако е в 12та седмица не знам как Феро ще е бащата….🦄

След 12 седмици щяло да се разбере дали бебето няма да е увредено

Общи условия

Активация на акаунт