Преустройство на хол с добавяне на още една стая

• 1 009
  • 17
  •   1
Отговори
# 15
Виждала съм подобни варианти, но лично на мен не ми допадат.

Първо: дори при достатъчно голяма квадратура и стъклени стени, това подреждане "изяжда" усещането за простор.

Второ: Нищо не може да замести директния достъп на свеж въздух, а това ми е много важно. Този, който спи там няма да бъде независим. Ако поиска да спи на отворен прозорец, ще трябва да се съобразява с това дали в кухнята/хола има други хора. Също неминуемо ще има миризма от кухнята, колкото и добра вентилация да направите. Т.е. губите възможността да имате напълно самостоятелна стая, а дадностите на помещението го позволяват.
Срещала съм го в апартаменти тип студио, за там е оправдано, защото няма друг вариант.

# 16
Ако идеята е да имате самостоятелна стая, стъклената врата я обезмисля. Не мога да си представя как ще работя, докато децата ми могат да ме виждат и естествено да искат да дойдат при мен, да чувам какво дават по телевизията и даже да го виждам да ме разсейва. Ако ми се обадят по телефона да се чува всичко, което става в хола.
За гости ефектът е горе-долу да разпънете диван в хола. Никакъв смисъл няма - изобщо няма да са отделно от дневната. Няма да могат да си легнат, вечерно време ще ги заслепяват лампите в дневната.
Защо не помолите някой интериорен дизайнер за помощ, може да измисли нещо по-функционално.
За мен лично на НСЧ варианта си остава единствен приемлив откъм практическа гледна точка. Иначе просто в дългосрочен план няма да ви върши работа, само ще ви ядосва.

# 17
Да, май по скоро ще се обърнем към интериорен дизайнер че стана много сложно. Предполагам в темите ако се разровя ще намеря препоръки за Варна

Общи условия

Активация на акаунт