Лакове за нокти - 172

• 40 464
  • 740
  •   1
Отговори
# 240
  • Стара Загора
Тенденции в маникюра за тази пролет - неутрални бледи пастелни нюанс като за основа на френски маникюр и заострени форми виждам, с ефекти в метални цветове Simple Smile

https://www.harpersbazaar.com/beauty/nails/g62282149/spring-2025-nail-trends/

# 241
  • Варна
Barry M Rose tinted French rose на 1 слой

# 242
Момичета, благодаря на всички за хубавите пожелания! Много сте мили! Purple Heart

Ивче, интересна статия, тъкмо тази седмица мислех да заложа на нещо по неутрално и бледо. В момента съм с форумния любимец Перфект 525.

# 243
Аз бих се радвала да поспре тази мода с много острите нокти, побиват ме тръпки от тях.

# 244
Аз бих се радвала да поспре тази мода с много острите нокти, побиват ме тръпки от тях.
Не на всекиго стоят добре наистина, понякога изглеждат като граблива птица просто... И все ми е пред очите баба като видеше дълги нокти как клатеше глава и мърмореше "га че ли ша кацне на  крушата" Joy Имахме голямо крушево дърво в двора, та визираше птиците дето виждахме как кацат по клоните му Grinning

# 245
Или пък да яхне метлата Grinning

# 246
  • На изток от Ада
с благодарности на Тина !

# 247
Еха, май нещо съм пропуснала откъде ги купи? Прекрасни са!

# 248
Честити да са ти Насе! Много са хубави! Purple Heart

На мен също не ми харесват такива дълги и остри нокти, но идеята за цветове, които сега са тенденция ми харесват.

# 249
  • Стара Загора
Днес се отбихме до Фантастико в Студентски и видях цял щанд с Lovely. Не знаех ще изобщо ги предлагат във физически магазин тук. Лаковете бяха по 4,59 и  5,29 за бързосъхнещите. В Нотино са идея по-евтини.

Завъртях се и покрай картоните с Флормар, имаше много красиви шимъри, направо коледни като ефект и финиш, но бях изненадана от цената. Близо 7 лв. 🥹
Снимах имената и номерата, някой ако се интересува ще ги споделя. Тези трите и един син ми направиха силно впечатление. 😍

# 250
  • На изток от Ада
Флормаари като на снимките на Ивчетоо има в Лили , 6 99 лв без промо

# 251
  • Стара Загора
Essie ‘Be Them All’ Spring 2025

OPI I’m dreaming spring collection
https://blog.nailsrus.ca/opi-spring-2025/

Orly 1970s Limited edition - има суотчове в YouTube

Chanel Spring collection 2025 - Poete & Artiste

Dior Glowmania collection

Няколко познати пастелни цветове на Флормар, които отговарят на тенденциите тази пролет.

Заредени са в Нотино и новите Есенси за идния сезон

Последна редакция: сб, 22 фев 2025, 21:38 от iv4enceto_91

# 252
Исках да изредя всички пясъци/захарни на trend it up, но в бързината и на изкуствена светлина отново съм взела 010, но този път поне е нанесен самостоятелно

Скрит текст:

# 253
  • Варна
Китайчетата от тему

Явно доста са обработили снимките, освен, че цветовете са доста различни, не са и толкова силни холограми. Тъмният очаквах да прилича на Сейнт Джордж, а светлият ми изглеждаше лилав, нищо общо Grinning. Все пак не са лоши цветове и ще ги ползвам. Доста са малки, 6 мл само.

# 254
  • На изток от Ада
Тина на 2 слоя

Общи условия

Активация на акаунт