💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 - професионален и личен живот /Тема 44/

• 46 405
  • 739
  •   1
Отговори
# 30
Добро утро!
Любимецът ми от Вратата влиза във вървежния сериал Grinning

# 31
Инфо:
"Руският озвучаващ актьор @/ilya_krutoyarov (който озвучава героите на Mete & Serkan) разкри в интервю, че работи и върху дублажа на #BlueCave Така че изглежда, че филмът скоро ще бъде пуснат в Русия"

Blue Heart

# 32
Мултифункционален мъж. Всичко му се отдава.

От Нетфликс не се ангажират с дата на Платоничния все още.

# 33
Тина, пак че пишат “скоро”. Чакам си го него и аз. На 12.02 е премиерата по Дисни на игрален филм с Бурак и Йойкю и от това което видях в трейлърите ми хареса актрисата.

# 34
Коко, то и за 2-рата част на сериала на Бурак Д. и Серенай С. -"Шахмаран 2" пишеше "скоро",ама aко не се лъжа го пуснаха година и нещо по-късно. Изобщо не им вярвам на тези от Нетфликс.

И защо Ханде е № 1, числата говорят сами за себе си.

# 35
Добро утро Animal Bee

Много е приятно тези дни в темата! Heart Eyes

Аз следвам испанската мениджър агенция на Керем и гледам вчера някаква нова публикация. Реших, че може да има новини за Керем, а то чичото-мениджър си рекламира другия бизнес сред феновете на Керем. Joy Малко е некоректно някак си, да не говорим, че въпросният бизнес няма нищо общо с киното. Става въпрос за някаква фирма, която се занимава с обучение на персонал, доколкото разбрах провежда някакви семинари, на които обучава хората как да изпълняват ежедневните си задачи на работа, превърщайки ги в упражнения, подобрявайки физическата си форма, тонуса и ефективността в работата. Grinning
Фирмата е стара, сега правили 8г, не е нещо ново, но да се рекламира пред феновете на Керем е ново. Joy  Виждаме, че човекът е много ангажиран с кариерата на Керем...People Eyes

# 36
Не си обяснявам защо Керем търпи чичо си да му е мениджър, явно не може да отказва...

Последна редакция: сб, 01 фев 2025, 12:36 от tina-latina

# 37
Керем много сгреши с избора на екип. След Вратата можеше да е върха на кариерата си, това бяха годините… Разочарована съм от начина, по който нещата се стекоха около него. Знаете, че Бурак ме спечели, давам ви сравнение с него. Почти е нямало година, в която да няма проект по тв. Това не спира и дигиталната му работа. Да, някои от проектите не блестят с топ сценарий, други са супер. Но факт е, че не се спира, говори се за него в социалните мрежи, печели награди, разпознаваем е. Хубаво е да се подбира, но е хубаво и да се експериментира. Мъчно ми е, не го казвам с лошо. Hands V

# 38
Здравейте! Flowers Hibiscus

# 39
# 40
И Керем през 2024г работи много и различни проекти. Просто и двамата с Ханде си дадоха прекалено голяма почивка след SCK поред мен. А и тв секторът вече май не е особено привлекателен и за двамата след последните им тв проекти с разочароващ рейтинг. На никой май не му се снима вече 6 дни по 18ч на ден като не знаеш дали утре няма да останеш без работа, ако сериалът няма рейтинг.
Керем иска да е повече зад камера, в което няма нищо лошо. Надявам се да не е изпуснал шанса си в Испания, но сякаш така изглежда...

# 41
# 42
# 43
Здравейте, мили момичета, Flowers Hibiscus

Прочетох несекващите отзиви на руските фенове и ви нося тези, които ме впечатлиха:

"Блогърката Дина Съева също се срещна с Ханде и й направи подарък
Е, трябва да признаете, много си приличат.😍
(P.s. първоначално в руската адаптация на "Почукай на вратата ми" ролята на Еда трябваше да се играе от Дина, но тя отказа заради сцените с целувки, защото по това време вече имаше връзка)"

Има късметлии, които са получили автографи от Ханде и Баръш:

Ханде Ерчел на фона на центъра на Москва:

Селфи с тълпите почитатели:

Хубава фотосесия с красиво момиче на прекрасен фон:

Ханде и Баръш разговарят с феновете:

Ханде и Баръш - усмихнати и щастливи от любовта на публиката към тях:

На всички зрители много им е харесал филма. Сред щастливците да се срещне с Ханде и Баръш е била Юлкяр. Тя превежда най-добре по време на излъчването на новите серии на сайта turkrutv.net. Винаги дава точни оценки на сюжета и на актьорите. Тя е във възторг от филма.

# 44
  • София
Здравейте! Flowers Hibiscus

Интересна дискусия за т.н. творчески път на Ханде и Керем след приключването на SCK. Признавам, не съм компетентна по въпроса, мога да споделям само личното си усещане. Реално погледнато и двамата работят почти непрекъснато, с променлив успех са проектите им. Може би е права Мики, не им се работи вече в проекти с голяма продължителност, променящ се в хода на снимките сценарий, зависещи от телевизии, продуценти, фандоми, фенове, рейтинги. Може и да не са им попаднали проекти, които да ги предизвикат и да ги вдъхновят? Специално за Керем, лично на мен ми се струва, че му се правят толкова много и различни неща, има толкова разнородни интереси, че не може да се спре и да избере нещо и да се съсредоточи само върху него. Какво да се прави, Близнак! Надявам се, че каквото и да правят, да го правят не по принуда, а с желание и от сърце. Всъщност, то това виждат и феновете - отдаденост, затова и толкова са харесвани и обичани и двамата!

Общи условия

Активация на акаунт