💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 - професионален и личен живот /Тема 44/

• 47 523
  • 739
  •   1
Отговори
# 705
# 706
# 707
  • София
Честит празник, прекрасни момичета в страхотната тема! Flowers Hibiscus

Днес посрещаме един от най-изненадващите, емоционални, динамични и непредсказуеми месеци в годината - месец март! Месец, представляващ сам по себе си невероятна комбинация от зима и пролет, делник и празник, облечени в цвят и нова надежда! Преход не само между два сезона, когато се сбогуваме със студената, бяла магия която ни носи зимата и тръпнем от вълнение да приветстваме усмихнатата, слънчева пролет, но и преход на емоциите които ни връхлитат в ден като днешния! Защото месец март започва с един усмихнат, топъл, цветен празник, на който всеки от нас подарява мартеници на любимите си хора, на приятелите си, на колегите си с пожелание за здраве, щастие, късмет! Символиката на цветовете, усуканите бели и червени нишки говорят за една запазила се от дълбока древност традиция, на която ние сме достойни наследници!  Защото месец март е едно истинско вълшебство носещо усещането за ново начало в живота ни!

Честита Баба Марта! И едно много любимо стихотворение от една много любима българска поетеса с пожелание на всички вас да ви е цветно:

Март
Сега съм Март. И време за промяна.
(Премигнеш ли, току ще разцъфтя.)
В тревичките ти бродя... И ме няма...
И все ме чакаш... Като Пролетта...

Не се чуди, че днес съм тъй сърдита –
след малко ще обърна всичко в смях.
Къде съм го научила? Не питай...
В капчуците – откривам се във тях,

в игликите редя безброй надежди,
а после си ги пазя във зениците.
Заплитам мартеници в клоните си нежни,
и щедро разпилявам вредом птиците...

Нали съм Март, и всичко ми е цветно.
(Но тайно ще се правя на сърдита.)
Усмивка скрих в безкрая на небето ти.
И с твоето „Обичам те!“ – политам...
Автор: Мира Дойчинова - irini

Използвам случая за пореден път да благодаря на всички вас, които правите обичаната тема такава, каквато е тя от 2020 година, когато се събрахме заедно заради Ханде Ерчел и Керем Бюрсин!

Прекрасна Хавде Ерчел, една усмихната, успешна, удивителна млада жена на световните подиуми! Heart

# 708
Здравейте, прекрасни момичета!🌸

Честита Баба Марта! Бъдете здрави, бели и червени, винаги засмени! Намирайте време за всички, които обичате и за всичко, което обичате!

Хубава вечер!

# 709
Честита Баба Марта, мили момичета! Flowers Hibiscus

Бъдете винаги бели, румени, засмени и от Бог благословени!

Имах много натоварена седмица и изпуснах доста от събитията около Ханде и Керем.

"Новини от Birsen Altuntas - Новият партньор на Hande Erçel - Metin Akdülger
📌След филма „Остави го на вятъра” и сериала „Напомняне“, в който тя участва едновременно с Баръш Ардуч, Ханде Ерчел сега се готви да заснеме филма си с кодово име „Два свята, едно желание“.
📌Филмът ще бъде режисиран от Кетче, по сценарий на Елчин Муслу и продуциран от Taff Pictures…
📌Беше постигнато принципно споразумение с Метин Акдюлгер за партньорство във филма с Ханде Ерчел, който също е участвал в развитието на сюжета.
📌Ханде Ерчел ще играе адвокатка на име Билге във филма, по сценария на който все още се работи. Метин Акдюлгер ще излезе пред публиката в ролята на археолога Джан."

Както Дари Flowers Hibiscus спомена, Метин Акдюлгер има разностранни таланти и според Бирсен е част от авторите на сценария.

"Тази седмица Ханде Ерчел отново е начело в класацията на IMDb Starmetre.
Ханде Ерчел оглавява списъка две поредни седмици след премиерата на нейния филм „Leave It to the Wind“ по Netflix.
Ханде е класирана сред първите 1500 имена сред повече от 15 милиона души по света и е на първо място сред турските актьори."
На второ място е другата ми любимка - Туба, а Керем е пети сред турските актьори.

"„Leave It to the Wind“, с участието на Hande Erçel и Barış Arduç, е за втора седмица в платформата Netflix, запазвайки мястото си в световния Топ 10!
Филмът, който се превърна в най-обсъждания филм в социалните медии след успеха си в кината, беше класиран на 7-мо място в списъка на Netflix за „неанглоезични филми“ за първата си седмица на пускане въз основа на първите три дни. Въпреки факта, че по-голямата част от потребителите (2,8 милиона) вече са гледали филма през първите три дни от премиерата му, Leave It to the Wind отново се класира на 7-мо място, привличайки 1,9 милиона зрители за седмицата от 17 до 23 февруари. Така за първите 10 дни в Netflix сериалът е гледан от 4,7 милиона души, за общо 7,5 милиона часа.
Към днешна дата той остава на първо място в 3 държави и не е излязъл от челната десетка в 8 държави.
Пет от шестте филма, излезли преди Leave It to the Wind, могат да се гледат в 190 страни като Netflix Originals. „Leave It to the Wind“ е издаден само в Латинска Америка, Северна Африка и Близкия изток (около 60 държави, някои от които не са предоставили данни).
Целият снимачен екип, от сценариста Джейлан Наз до режисьора Енгин Ерден, както и продуцентският екип, отпразнуваха постижението на филма „Остави го на вятъра” през втората седмица от прожекцията му."

Турският Netflix наскоро публикува селекция от тапети, кадри от филма „Оставете го на вятъра“:

Ханде в Милано с Темука Диасамидзе. Моден дизайнер, журналист, блогър и основател на Versaceworld.
temukadia - С МОЯТА СКЪПА ХАНДЕ @handemiyy 🇹🇷🇬🇪 на #VersaceFW25
От пресата: "Турската модна икона Ханде Ерчел се срещна с грузинския моден дизайнер и журналист Темука Диасамидзе. Дали тази среща между дуото, което играе активна роля в света на модата, е знак за ново сътрудничество? Очакваме с нетърпение да чуем повече подробности!"

Публикация на акаунтите versace и donatella_versace - финал на Versace есен-зима 2025 г.
"Подкрепена от визуални и емоционални мотиви, Донатела Версаче използва миналото като път към бъдещето. Тази колекция е постлана с вечните ценности на Versace: свобода, индивидуалност и почтеност."

Bad Gyal седи до Hande Erçel на модното шоу на Versace есен/зима 2025 г.
(Алба Фарело Соле, родена на 7 март 1997 г., известна професионално като Bad Gyal, е испанска певица и автор на песни. Bad Gyal спечели силен интерес, откакто стартира музикалната си кариера през 2016 г. с изпълнението си на каталонски език на „Work“ на Rihanna.)

Инстаграм актуализация на Hande Erçel. Милано.
handemiyy - "Благодаря ви за топлото гостоприемство и че направихте това събитие толкова специално. Чувствам се наистина вдъхновена и благодарна, че бях част от това. 💜 @versace
Специални благодарности на @inankirdemir Той направи това преживяване още по-запомнящо се
🌟
Всеки кадър ми хареса! @ ig.arthur
Нямам търпение да работим заедно отново!🥂"

Моето мнение съвпада с този коментар:
“Ханде изглежда зашеметяващо в тази рокля. Само Ханде може да ходи и да демонстрира толкова красиво. И краката й са толкова красиви, че изглежда много секси.”

Виждам една прекрасна Ханде, която демонстрира всички дарове на младостта - перфектно тяло, красиво лице и страхотен сексапил! Роклята е с цветовете на настъпващата пролет и е най-доброто от тазгодишната колекция на Версаче.

"Ханде Ерчел беше забелязана на летището при завръщането си от Милано и даде кратко интервю.
Тя каза, че снощи е било много красиво, беше хубаво да получи покана от Versace и се гордее с това.
Когато я попитаха за „Leave It to the Wind“, Ханде каза: „Получавам много добри отзиви. Нашият филм беше много гледан и много обичан. Филмът отразява точно това, което трябва да бъде, това, което сме искали и за което сме мечтали." На въпрос за критиките тя каза, че критики винаги ще има и че без критика няма работа.
Когато я попитаха за партньорството й с Баръш Ардуч, тя каза: „Скъпи мой, както казах, ако имаше 10 проекта, щях да работя в 10. Той е страхотен партньор.“
Ханде нарече редките новини за връзката й „глупости“. Тя заяви, че всичко е наред.
Е, черешката на тортата е "неочакваният въпрос" - "Има ли брак на хоризонта?""

Силве и Енерджи мама, Flowers Hibiscus много благодаря за хубавите постове! Винаги е истинско удоволствие да ви прочета!

Миси, Flowers Hibiscus сега видях, че и ти си постнала превода на краткото интервю на Ханде на летището, но няма да се трия.

Мили момичета, Flowers Hibiscus желая ви прекрасен "женски" месец и безброй щастливи моменти с настъпващата пролет!

# 710
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един страхотен неделен ден, изпълнен с много усмивки и добро настроение Wink

Gift Heart

Sparkling Heart

# 711
Здравейте, 🌞
Световноизвестният моден дизайнер Донатела Версаче сподели Hande Erçel в профила си в Instagram и добави бележката: „Благодаря на всички мои прекрасни приятели, които дойдоха на модното шоу снощи. Вие всички сте супергерои на Versace.“
Тагнала е Ханде

Хубав ден на всички 😃

# 712
Flowers Herb Добро утро, момичета!

В деня на прошката
"Олеква ти, когато си простил!
Олеква ти, когато ти прощават!
Човекът на земята все греши!
Единствен Бог - безгрешен ни прощава!
Махни с ръка и забрави, че който не умее да прости,той всъщност не умее да обича!
Да се разкаем и да помълчим,та прошката душите ни да пречисти!
Дано от тук нататък не грешим!
Дано да бъдем по добри и чисти!"

Простете Hands Pray

# 713
  • София

Днес е ден за ПРОШКА! Ако съм сгрешила и обидила някой, искам прошка от сърце.
Няма безгрешни хора на тази земя. Да се греши е човешко. Да се прощава е Божествено.

На Керем много му отива жълтото...

# 714
Лайк от Мелиса за Керем

Новина от Бирсен

# 715
  • София
Привет, прекрасни усмихнати, лоялни и правдиви почитателки на Ханде Ерчел и Керем Бюрсин! Flowers Hibiscus

Днешния ден 02 март 2025 година е свързан с един важен зимно-пролетен празник в народния календар - Сирни заговезни (известен още като Прошка, Прочка, Сирни поклади, Поклади, Сирница, Ората). Казват, че прошката е съкровен акт на сърцето, че да простиш, истински, искрено и от сърце за нанесена обида или стореното зло не е лесно, но ако това се случи то носи освобождение и душевен мир! Казват, че прошката освобождава нас самите и премахва от сърцето ни гнева, болката, злобата и желанието за мъст. Ако всички вие сте готови да простите, то в днешния ден аз искам вашата прошка като ви поднасям букет от бели лалета, символ на прошката и уважението!

И няма как да пропусна да оставя и в този пост едно любимо стихотворение свързано с днешния празник на една любима българска поетеса, за тези от вас които обичат поезията:

Рецепта за Пролетно Почистване
На всичките тревоги – извинявам се.
Не съм била родена да съм с тях.
И грижи, и неволи днес – прощавайте.
Не съм съгласна да живея в страх.
Не сме един за друг, това е ясно.
И точно затова ще се сбогуваме.
Проблемите почистих. Беше тясно.
И май разбрах какво е съществуване...
За спомени от вчера – ще размисля.
На днешният ми ден му трябва място.
Виж, просто се усмихнах – да е чисто.
На себе си простих. Да съм си щастие.
И ето, че така ми стана леко.
Дори и Пролетта се спря във мене.
Рецептата е лесна. И за всеки:
От обич и за обич сме родени.

Автор: Мира Дойчинова - irini

с пожеланието към всички пишещи, четящи или просто надничащи в темата, да намерим сили, желание и воля на днешния ден на простим най-напред на самите себе си, за да можем да простим на другите! За да намерим щастието! Heart

И две от любимите ми снимки на нашите любимци, от различно време, от различно място, но както винаги и двамата стилни, елегантни, изтънчени, красиви!

Желая ви прекрасен ден и усмихнато настроение! Gift Heart

# 716

Лайк от Керем за Мелиса

И по повод днескашния  празник

# 717
Здравейте, мили момичета, Flowers Hibiscus

Днес е Сирни Заговезни!

Благодаря ви много за разкошните постове, както винаги!

Ще повторя публикацията на Донатела Версаче - "Благодаря на всички мои невероятни приятели, които дойдоха на шоуто снощи. Всички вие сте супергерои 💥❤на Versace🔥"

# 718
  • София
Здравейте! Flowers Hibiscus

Днес е Прошка! Прощаваме, за да се освободим от яда и омразата, за да направим възможно да възстановим връзките помежду си. Прощавайки, няма да променим миналото, но  ще направим възможно да променим бъдещето. Извинявайте и простете! Hearts

# 719
Здравейте, прекрасни момичета!🌸

Сирни заговезни - ден за прошка.
Винаги съм приемала този ден като ден, в който изразяваме почит и уважение към по възрастните. Ден - урок. Урокът да не таиш обидата в себе си, а да се поучиш от опита.
За прошка няма специален ден. Всеки божи ден можеш да узрееш за нея. Никога не е късно да видиш света с очите на другия. Да разбереш болката му. И да простиш. Да проумееш, че прошката лекува ... теб. Да се усетиш лек, пречистен, свободен да дишаш с пълни гърди.

Скрит текст:
Днес детенце, влизайки вкъщи, каза: мирише на Коледа!( Причината е, че сготвих последното кисело зеле със свинско😄). Но се замислих колко си приличат като усещане и по какво се различават тези празници. Единият е по емоционален и наситен с надежди, а другият със смирение и мекота. И се върнах в годините на детството си, когато момчетата от двете ни махали ( Горна и Долна), седмица по рано започваха да събират материал за огньовете, а на самият ден се състезаваха за най-голям огън. Сещам се как около огъня се образуваха няколко концентрични кръга от хора по възраст. Първо най малките, които се радваха и тичаха около него. После момчетата, които се засилваха да го прескочат. След тях смесени групи деца - момичета и момчета и накрая постоянно пристигащи и тръгващи си възрастни от по 3-4 човека, които тихо разговаряха, разхождайки се по спомените си. Спомням си веселието, песните, шегите и излючителната добронамереност на всички.
Огъня ли правеше лицата им светли и чисти или тяхната светлина подклаждаше огъня?  Имаше нещо много вълшебно в тази нощ.
Спомням си баба, която връзваше на точилката дебел червен конец, в края на който висеше привързано лепкаво парче бяла халва. Виждам себе си, братята и братовчедите ми, насядали на пода с омазани муцуни, опитвайки се да лапнем халвата.
Виждам се и по късно в годините, когато аз връзвах червения конец на полюлея, а в края му - сварено яйце(не долюбваме тази твърда  бяла халва), опитвайки се да пренеса традицията. И понеже детето е едно, на пода сядахме всички в борба за яйцето. Най въодушевено от всички беше котето Сара и с номерата си предизвикваше искрен смях.  Даже си мисля, че следващите години тази традиция се очакваше най вече заради представлението на Сара.
Спомени... Липси...
😄Момичета, май много бързо( и видимо) почнах да остарявам.😄

Общи условия

Активация на акаунт