Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кой от островите е най-подходящ за семейство с дете?
Каква трябва да бъде реалната цена на добър хотел, в който да се чувстваме комфортно с детето?
Къде се намира Loro Parque?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кой от островите е най-подходящ за семейство с дете?
Според Наталия Тенерифе е подходящ за семейства с деца, особено в южната част, където курортите са един до друг. Там има хубави плажове и хотел Costa Adeje беше най-новият по това време. Асинка споделя, че Фуертевентура е подходяща за семейства с деца, като препоръчва курорта Коста Калма, където вятърът не е толкова силен. Тя препоръчва хотела Nautilus, който се намира на плажа и е подходящ за семейства с деца.
-
Каква трябва да бъде реалната цена на добър хотел, в който да се чувстваме комфортно с детето?
Цената на добър хотел, в който да се чувствате комфортно с детето, трябва да е над 200 евро на седмица на човек. Въпреки това цената може да варира в зависимост от офертата. Например Asinka споделя, че хотел Riu Palace Gran Canaria е разположен на дюните, но достъпът до тях може да бъде предизвикателство. Цената за нощувка в 4-звезден хотел в Неапол беше 135 евро, но по време на промоция струваше само 60 евро. Така че цената може да варира в зависимост от офертата.
-
Къде се намира Loro Parque?
-
Имате ли някакви впечатления от Лоро парк?

това което ми казваш се покрива и с моята бегла информация ... Явно ще търся нещо ол инклузив , че с малкият
Аз обичам да ми е пусто , "пенсионерските " почивки ми харесват по принцип , ще внимавам каква оферта избирам .

Хотел-т се намира точно при дюните на Маспаломас, но през тях се върви трудно. Обаче за 15 минути се стига по крайбрежната алея до плажа.
В такъв хотел просто не плаЩаШ на място zа храната и пиенето, но пак можеШ да направиШ иzлети, да ядеШ в други ресторанти и т.н.
Защото все пак си плащаш храната, но като пакетна цена. В хотел без ол инлкузив нощувките са почти двойно по-евтини. Аз като бедна студентка не мога да си позволя да плащам допълнително за нещо, което почти няма да ползвам, след като ще обикалям насам-натам.