Инсулинова резистентност и отслабване с НВ-ВМХ, кето - Тема 87 (м. февруари)

• 31 772
  • 1 519
  •   1
Отговори
# 1 095
Здравей, първо огромни поздравления за добрите резултати. Бих искала да помоля отново да споделиш името на кардиолога. Благодаря!
Благодаря! Purple Heart
Лекарят е д-р Георги Атанасов - Транспортна болница Пловдив. Шеф е на кардиологичното отделение там.

Благодаря!

А пък аз по скоро съм забелязала, че след хранене усещам пулса си. И май и след прием на въглехидрати.

# 1 096
Ванка, да ти кажа само да не пазаруваш от месарници Маркони. Ужасни неща продават.
Минах покрай тях днес и се сетих за одисеята с тях.
На Добротица Недко Митев месата не са лоши. Виж в сайта им адресите в София. Имам и месарница на моя пазар, добра е, но и забравям името, сега гугълнах. Сидмес. Оттам си купувам пилешкото. Много различно от пилешкото във веригите.
И когато отслабнеш, нормализираш изследвания, тогава ще можеш понякога да хапнеш любими неща.
Сега си в началото. Забрави вафли, дюнери, мекици, пици.
Ако ти се яде - търси единствено кето варианти.
Но трябва да знаеш и кога да ги ядеш, ако ще съгрешаваш след време с неща със захар.
Със сигурност не в 10 вечерта и да се тропясаш на  компютъра.
Аз като съм съгрешавала с гараш от Неделя, после час и нещо съм ходила с торбите да изгоря каквото мога. И пеша по улици и по задачи, но съм ходила и изгаряла.
Прочети код диабет и код затлъстяване.
И двете. Нещата може да се повтарят, но и двете да затвърдиш нещата.

Последна редакция: пт, 21 фев 2025, 18:59 от Елора

# 1 097
  • на острова на мечтите
https://youtu.be/MfnJxZkCKUc?si=zeJ7gZlv5R830KJu
Видя ми се интересно, за който няма време да готви редовно. Идея си нямам какво е на вкус
 И още нещо, което е изпитано и много вкусно 😘 Без ябълките, де!
https://youtu.be/jhD-7WrnUlQ?si=mHQNgTjYEzI7agfI

Последна редакция: пт, 21 фев 2025, 18:18 от danilu

# 1 098
Ванка, ще мине този период на адаптация! Не се отказвай! Хапвай си повечко мазнини и следвай съветите на всички тук! Успех!

Ние вечеряхме преди малко. Имахме няколко неща, между които да избираме, защото ни остана хапване от вчера и от обяд (пиле "Жулиен", омлет със сирене, маслини и кашкавал и ребърца). Аз хапнах ребърцата. Зелената салата е с авокадо, тиквени семки, прошуто и козе сирене.
Скрит текст:

# 1 099
Май глюкофажа започва да си казва думата над апетита. Ядох към 11 и нещо, в момента е 20:18 и въобще не ми се яде.

# 1 100
Ще се нагодиш с времето, отначало е наистина малко по-странно докато ти се намести апетитът и можеш да си планираш по-добре храненията. Щото и да не ядеш пак не е оптимално нали, не е това целта. Аз затова и предлагах да имаш варени яйца под ръка, че са ти възможност за нещо бързо и малко ако потрябва.
Ако държиш фронта, ще видиш че след месец-два ще можеш много добре да предвидиш кога и колко ще огладнееш, както и каква храна колко те засища. Но сега и изненади ще имаш - и в двете посоки.

# 1 101
Ще се нагодиш с времето, отначало е наистина малко по-странно докато ти се намести апетитът и можеш да си планираш по-добре храненията. Щото и да не ядеш пак не е оптимално нали, не е това целта. Аз затова и предлагах да имаш варени яйца под ръка, че са ти възможност за нещо бързо и малко ако потрябва.
Ако държиш фронта, ще видиш че след месец-два ще можеш много добре да предвидиш кога и колко ще огладнееш, както и каква храна колко те засища. Но сега и изненади ще имаш - и в двете посоки.

Без да се опитвам да го урочасам, но поне летаргията липсва днес. Засега

# 1 102
Една тренировка за ръце
Ако са ви омръзнали гиричките.
Намерих си я из букмаркса, а я търсих бая време

https://www.youtube.com/watch?v=CSZb8EZtrPs

# 1 103
Леле, гледам Живот на кантар, мерят ги колко кг са свалили тая седмица....за седмица. Единият мъж е свалил 9килограма и 300грама за 7 дни! 😬😲😲😲😲 Как така бе хорааа, какъв е тоя режим и тия тренировки. Аз направо съм в шок! 9кг за 7 дни, друг пък 7 кг, една и тя 7 кг. КАК?

# 1 104
В началото свалях по 4-5 кг. на седмица без упражнения, само от режима. Сега по 2 кг. на месец с 4 силови тренировки седмично. В началото на мъжете ни е лесно. Simple Smile А тия ги изпънаха да теглят трамвай! Joy
Смятай ако ги държат и гладни... Ся, не знам дали го теглиха, мернах за малко телевизора докато разгряваха, ама па ще го носят ли...
Ванка, слушай каките!
Аз покрай тях 40 кила свалих и хапчета спрях, и съм във форма, и съм посаклив като 20 годишен! Wink

# 1 105
И жени имаше с 7 кг за седмица...

# 1 106
Е, някои тежаха по 130-140-180 кг. Първите 5-6 кила като нищо може да са и задържана вода. Все пак, не са и били на режим преди това, а и да не говорим по колко и какви храни са яли...Няма все по толкова да свалят.

# 1 107
В началото свалях по 4-5 кг. на седмица без упражнения, само от режима. Сега по 2 кг. на месец с 4 силови тренировки седмично. В началото на мъжете ни е лесно. Simple Smile А тия ги изпънаха да теглят трамвай! Joy
Смятай ако ги държат и гладни... Ся, не знам дали го теглиха, мернах за малко телевизора докато разгряваха, ама па ще го носят ли...
Ванка, слушай каките!
Аз покрай тях 40 кила свалих и хапчета спрях, и съм във форма, и съм посаклив като 20 годишен! Wink

Не мога да си представя да сваля 40 кила и да стана 60. Ако не беше тази проклета болест, щях да се придържам около 100. От миналата година имах амбиции да започна фитнес и 100-те кила да не са само мазнини, но го отлагах, а сега ми се налага. И вероятно няма да са 100, а най-много 90, но поне да са 90 с повече мускул.

# 1 108
Сигурно съм пропуснал и е ставало дума, но колко си висок?

# 1 109
Сигурно съм пропуснал и е ставало дума, но колко си висок?

182-183см

Общи условия

Активация на акаунт