Инсулинова резистентност и отслабване с НВ-ВМХ, кето - Тема 87 (м. февруари)

• 31 559
  • 1 519
  •   1
Отговори
# 1 515
  • Sofia
Имат ли много кости?

# 1 516
Имат, но не се усещат, особено ако са препържени или препечени. Лично аз си играя да ги филетирам, ама аз и с хамсия съм го правила, не е трудно, но изисква време. Пресни сардини понякога има в Кауфланд, в сезона им, даже бяха на 3 лв килото. В Лидъл също има понякога замразени, под 10 лв бяха. Любима рибка ми е и е супер като хранителни качества, няма и натрупване на метали, тъй като е дребничка.

# 1 517
Усещам как "това" ще се наложи като новият, желан от всички Продукт Simple Smile

"Без да се лишавам от нищо, да ям всичко и да живея без стрес, но да съм здрава и слаба"
Това е мотото на този продукт Simple Smile С личен пример, разбира се, в който се използват страшните думички като йо-йо ефект, безрезултатни диети, неуспешни фитнес инструктори, липсата на универсална формула и всички ОНЕЗИ неща, които сме слушали от кой ли не...
И ето идва правилният човек, който е разбрал смисълът на Живота, минал е през диети с плодове, Зоната, минал е през КЕТО, през всичко е минал и е разбрал, че всичко друго НЕ работи. Но предлага това, което ВЕЧЕ работи и то за радост на всички НЕ те стресира с това да спреш да ядеш това, което обичаш, дори напротив и т.н. и т.н.
Лелееее, колко чудесно звучи Simple Smile

Сега покрай този Живот на Кантар много "търговци на здраве" ще изгреят... слушайте какво ви казвам Simple Smile
То целия ТикТок е залят с реклами за въпросния Берберин, даже смело го препоръчват и с Глюкофаж, нямало проблеми, ами кал да има  като е поредния боклук, който в най-добрия случай нищо не върши.
Скрит текст:

Ми то и аз свалих 34 кг за 14 месеца без стрес, без тренировки /щото ме мързи много/, с ИР, която си открих сама, с хипофункция, и в менопауза. Показатели  /почти/ в норма, но имам още да свалям и ще се подобряват. И без берберин и всякакви магии, само с добавки и нашия режим. Аман!

# 1 518
Здравейте тази седмица съм геройче направих 5 тренировки от понеделник до петък вкл събота и неделя ще почина малко.

Тук има супи за диабетици ще се радвам да споделите какви продукти слагате в супата.
Гледам че в показаните слагат сладък картоф, разрешава ли се ?
https://recepti.gotvach.bg/%D1%81%D1%83%D0%BF%D0%B0%D0%B4%D0%B8% … 0%B8%D1%86%D0%B8/

# 1 519
Нова тема

И Честита ви Баба Марта
Да сте щастливи, румени и засмени
https://www.bg-mamma.com/?topic=1748294

Общи условия

Активация на акаунт