Инсулинова резистентност и отслабване с НВ-ВМХ, кето - Тема 87 (м. февруари)

• 31 612
  • 1 519
  •   1
Отговори
# 1 335
Поръчах днес един без подсладители. Докато дойде о Америката ще пия този. Когато се сетя пия по една супена лъжица масло от бял трън, но често пропускам.

# 1 336
Добре де, а тоз прахов протеин съчетаваш ли го с нещо мазно като го пиеш?

# 1 337
Бъркам го със 150 гр. кефир и когато се сетя пия и по лъжица масло от бял трън.

# 1 338
Масло от бял трън за мазнина ли използвате?

# 1 339
Аз го пия.

# 1 340
  • В центъра на моретата
Ха-ха, dolce, разсмя ме с алкохола в кефира. Да внимават шофьорите, които са си пийнали за закуска, че дрегерът не е ясно какво ще отчете Joy.

Елора, граховия протеин си е гадничък. И аз имах такъв и го хвърлих, а почти не беше ползван. За тези, които не искат да губят мускулна маса е по-удачен казеина, който се освобождава забавено и може и вечер да се пие, за поддържа мускулите през нощта (т.е. да не се загубва мускулна маса).

Гущер, не се терзай, ще се оправят нещата. Като гледам пикочната киселина колко е паднала - вземаш ли нещо или вече не?

# 1 341
  • на острова на мечтите
Моите поръчки от IHerb  идват от Полша. И аз си мислех, че от Щатите ще попътуват, а после видях печат от Полша.
Щ

# 1 342
Ха-ха, dolce, разсмя ме с алкохола в кефира. Да внимават шофьорите, които са си пийнали за закуска, че дрегерът не е ясно какво ще отчете Joy.

Елора, граховия протеин си е гадничък. И аз имах такъв и го хвърлих, а почти не беше ползван. За тези, които не искат да губят мускулна маса е по-удачен казеина, който се освобождава забавено и може и вечер да се пие, за поддържа мускулите през нощта (т.е. да не се загубва мускулна маса).

Гущер, не се терзай, ще се оправят нещата. Като гледам пикочната киселина колко е паднала - вземаш ли нещо или вече не?
Колежката от която взех "разсад" навремето, както Гущера деликатно го нарече, сериозно се замисляше по въпроса. Понеже тя си го консумираше сутрин и то не по мъничко, бъркаше си даже в него някакви мюсли и подобни фуражи, та се чудеше дали по-дълго или по-кратко престоял в хладилника ще има по-малко алкохол, да не я спрат с колата по пътя към работа. По някое време май почна да си носи буркана с тоя бъркоч на работа, да не рискува Grinning

За протеините - ей сега пак слушах в едно видео че суроватковият специално вдигал инсулина. Гледах едно интервю с Уилиам Дейвис, то даже на живо беше. Интересни неща разправя пак, а дали са верни всичките - иди разбери... Повечето не е ново, разбира се, ама се беше врекъл че ще отговаря на въпроси и админката на една ФБ група по тая тема събра въпроси от членовете на групата да му ги задава.
Естествено, не си позволи да го попита вярно ли е това дето твърдят тук-там че то никакво Ройтери нямало в готовото кисело мляко Grinning
Обаче ме впечатли друго - британска бабетка, много сладка, изглежда стройна... 70 годишна, каза че е диабетичка но от 2018 не е вземала нищо във вид на лекарства а си държи ремисията с храненето само.

Дани, те май имат някой и друг междинен склад в Европа, пак не всички поръчки са от тях де, някои си тръгват от Щатите.

# 1 343
Ха, въобще не съм гледала откъде ми идват от ихерб нещата.
Днес взех една пратка.

# 1 344
Не знам за вас, но аз нямам смелост да поръчвам от Щатите.

# 1 345
А ако си купя нещо на Now Foods тук у нас, дето е правено там, каква е разликата? Освен че у нас ще платя сигурно двойно за същото, де...
От някой неизвестен сайт не бих и аз, но iHerb са от около 30 години, те са едни от най-големите в световен мащаб.

# 1 346
Може да правят различни партиди за САЩ и за Европа. Поне с козметиката е така. Добавките са май даже по-слабо регулиранеи от нея.

# 1 347
Не ставаше дума за това доколкото разбирам, а за притеснения че се поръчва чак от там. Има много марки от там и от Канада които се продават у нас, естествено на неприятни цени тук в сравнение с iHerb. И примерно Now Foods неслучайно ги дадох за пример, популярна марка е и минава за една от добрите на пазара.

# 1 348
Момичета килата падат стремително - 3
Аз харесвам този протеин с вкус на фъстъчено масло е  понякога си го взимам след тренировка. Фитнеса ме зарежда и ме прави, като нова🥰 Легнах и на стола за 1 час, правих лимфен дренаж на краката за ужас на тези, които си мислеха, че съм за 15 мин 🤣 Всеки ден тренирам.

# 1 349
На уред ли правиш лимфен дренаж?

Общи условия

Активация на акаунт