Лидл 188 тема - Малък Сечко Февруари

• 77 065
  • 1 129
  •   1
Отговори
# 270
Когато има пликове за вакуумиране, стоят при другите нехранителни промоции.

# 271
  • Бургас
Но ребрата са много анемични.
Доста! Две ленти слагам, около 1 кг и си стигат само за двете деца. Ние с мъжо само обираме кокалчетата и топим хляб в сосчето:satisfied:
И ме осени идеята да мариновам я врат, я нещо по-месесто и в плик ( както обикновено)

# 272
Здравейте, дали продават готови блатове за торта?

# 273
  • София
Здравейте, дали продават готови блатове за торта?
Не. Махнаха ги от асортимента.

# 274
Готови блатове има в Кауфланд. Почти сигурна бях, че в Лидъл са ги върнали в ПА, но явно не.

# 275
# 276
Благодаря, дами!

# 277
  • София
Готови блатове има в Кауфланд. Почти сигурна бях, че в Лидъл са ги върнали в ПА, но явно не.
Тогава може да си права. Скоро не съм търсила. Нали си знам, че ги махнаха, последно купих от Кауфланд.

# 278
Таня, не знам, ще погледна пак, за да не подвеждам.
Надявам се да връщат реално платената сума за бретцелите, а не, както хитруваха с коледния календар от 3,49 лв и без касова бележка връщаха сума, която беше горе-долу наполовина.🙂 Аз не съм купувала от бретцелите и не знам каква им е цената.

# 279
Еееее, любимите ми брецели…
 Те по брошура са от утре?
Защо след като съобщението е от 31.01, ще ги пускат утре.
Можеха просто да ги махнат в брошурата.
 Или дай да продадем количествата, па ако мине номера… я някой ги върне, я не.
  Това е престъпление според мен. Причинява гадене и възпаление, ти знаеш от 31.01 за тези неща, но на 10.02 ще ги пуснеш на клиентите..

Последна редакция: нд, 09 фев 2025, 18:40 от marinadp

# 280
Късите дамски пижами от следващата брошура, дали са добри като качество,имало ги е и предни години.

# 281
  • София
Цитират само една партида - ако има от утре, е възможно да е друга партида.

# 282

Изчистените мъжки боксерки 3 бр. за 12 лева са много удобни и меки, тръгвам да търся още с известна доза наивност, че ще намеря 🙃

И моят мъж много ги хареса. Ходих днес до близкия ни филиал, но нямаше. Дано намериш.

# 283
  • София
Намерих. За София, учудващо, все още има почти пълен кош на Скобелев срещу парк Възраждане.
Ако ти трябва по-голямо количество и си заслужава доставката, пиши ми ЛС. Мога да купя утре и да ти пратя 👍

# 284
Има ли някой отзиви за машината за почистване на акари?
За брошурата - тя я планират поне 3-4 седмици по-рано и може би заради това бретцелите са вътре, а може и друга партида да са.

Общи условия

Активация на акаунт