Лидл 188 тема - Малък Сечко Февруари

• 77 005
  • 1 129
  •   1
Отговори
# 345
На майонезена основа е нещо, довечера ще снимам като мина през магазина. Приятно налютява, усеща се и чесънчето - мъжът ми маже на препечени филии и заминава цяла опаковка. Със сигурност не е здравословно, но...

# 346
Първият въпрос е каква е стената? Ако е панел/бетон, шансът е 0. За дърво/ламперия или гипсокартон няма проблем, използвайте U-образните скоби.
Вкъщи за по-елегантно уж, сложихме каналчета от железарията, 1,20лв е 2м най-тънкия -1х1см.
Здравейте, искаме да хванем кабела за интернета към стената да не виси. Мислех си за такер. Според вас този става ли?

# 347
Здравейте, искаме да хванем кабела за интернета към стената да не виси. Мислех си за такер. Според вас този става ли?

Според мен с такер и тези телчета в стената не би се получило. Не си представям как ще пробият стената, а и как ще задържат кабела.

# 348
Сиренето Елена, в кутията по 1 кг. дали е хубаво, някой има ли отзиви?

# 349
  • до най-прекрасния мъж
Този е слаб, става само за дърво и то не всякакво. Ако е някое твърдо, може и да не пробие. За друго няма шанс. За бетон има едни пластмасови скобички с пиронче на тях. Ние сме в панелно жилище и така са хванати кабелите на доставчиците във входа.
Някой да е забелязал промяна в корите за баница Родна стряха? Вече за втори път ми прави впечатление, че не мога да си запълня малката тава, в която по принцип я правя. Преди май бяха повече бройки, поне с две повече, за грамажа не съм сигурна. И плънка ми остава, а рецептата и другите продукти са ми абсолютно еднакви.

# 350
  • Свети Влас
Аз съм си купувала сирене Елена на шайби, много ми хареса, така че мисля, че и това ще е хубаво.

# 351
Преди няколко години съм взимала на тази марка овче и беше като тибешир. Повече не бих повторила.
Сиренето Елена, в кутията по 1 кг. дали е хубаво, някой има ли отзиви?

# 352
  • оттам, откъдето започва България
Само сирене Елена ядем у дома. Купихме сега и от Лидл, но не сме го отваряли още.

Някой знае ли каква е редовната цена на тоалетна хартия Floralys?

# 353
И вкъщи основно сирене Елена консумираме. Даже сега заредихме 2-3 от малките тенекии на Лидл, но още не сме отваряли, за да дам отзиви за партидата.
Имам купон за отстъпка на фини овесени ядки. Валиден до днес. Ако някой иска

# 354
aDream, стъклата се чистят най-добре с обикновен Медикс.
Да, и аз вече ги чистя по стандартния начин, но за табло и другите части по колата с какво ги минавате?
Затова се чудех на спрейовете... Направо в колата да си ги държа Simple Smile

# 355
  • до най-прекрасния мъж
Да, и аз вече ги чистя по стандартния начин, но за табло и другите части по колата с какво ги минавате?
Мъжът ми купува на К2 спрей за табло. Цената не е висока, а спреят е много хубав - чисти и полира.
Скрит текст:
Но не е от Лидл, от магазин за автоаксесоари и козметика го взема. Към 8 лв струва и е голяма бутилка, 750 мл.

# 356
Някой пробва ли ги?

# 357
Някой с отзив за мляното пилешко?
Купих преди месеци. Няма да повторя. Усещаха се разни хрущялчета и си представях, че и краката на пилетата са в каймата.

# 358
  • In transit
Мъжът ми ги поддържа с някакви немски професионални спрейове и вакси. Не са лидълски и не мога да помогна. Мога да го питам за марката и откъде да ги купува, ако искате, ми пишете ЛС.

# 359
Каната за вода дали е добра?

Общи условия

Активация на акаунт