Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 155 - февуари 2025)

• 134 888
  • 2 157
  •   1
Отговори
# 345
От Rozali носят книгите. Моята е "Мишел Обама".
В пратката беше и прословутата тениска за детето, която спечелих преди два месеца. 😅

# 346
В нас и аз, и мъжът ми бяхме  регистрирали кодове за телефон в Орехите. Голямо разочарование беше пояснението СЛЕД първото теглене, че кодовете горят. И много демотивиращо. Съвсем видно е, че  организаторите се учат в движение, но явно не осъзнават голямата вероятност да постигнат обратен ефект.

Късметлиите в Милка. Мен ме няма, мрън!

Печеливши за ваучер:

0898 670 XXX
0877 333 XXX
0896 884 XXX
0876 905 XXX
0877 540 XXX
0877 904 XXX
0879 663 XXX
0884 879 XXX
0888 206 XXX
0887 026 XXX

# 347
  • София

Публикуваха печелившите от втората игра на Милка

# 348
Виждам номер като моя в Милка, но нямам още смс! Дали са изпратили въобще?

# 349
  • София
Вие сте със сигурност. Честито!
Аз все още нямам от играта с Кауфланд, та вчера им се обадих да ми потвърдят.

# 350
  • у нас
Изтървах ви няколко дни, ще наваксам. Но защо твърдите категорично, че е тя печелившата? И друг път е имало еднакви номера до трите скрити цифри и реалността се оказва друга.

Орехите наистина много нескопосана игра провеждат. Всеки път променят правилата си. А това за последното теглене го писах още на 25 януари.

# 351
Привет, не успявам да се регистрирам в играта на Always. Има ли друг с такъв проблем?

# 352
  • Под Слънцето
Отговорът на РА за Девин минералс от мсг е, че кампанията важи за всички магазини.

"Здравейте, благодарим Ви, че се свързахте с нас. Промоционалната кампания на DEVIN Mineral & Vitamins важи за цялата търговска мрежа. Поздрави и пожелаваме успех!"

Отново помолих да се изясни в Правилата. И пак беше предадено веднага на колегите. В очакване сме Wink
РА е B +RED, нямат оставен тел. номер за контакт в сайта. Девин  на официалната си страница имат импулсен номер за връзка с потребители... Не харесвам ФБ като канал за комуникация по такива поводи!

За Орехите - проведох и с тях  няколко тел. разговора относно получаването  на големите награди, че не може да ги оставят  просто в кутия . Изяснихме, че ще бъдат предадени от "любимците ми" от сеймдей срещу изискване на  печелившите кодове и подписването на ППП. За останалите неуредици ще ги "оправят в движение"  . Това означава още поне един път да променят Правилата.

# 353
  • София
Не си спомням случай да е имало разлика с последните цифри. От играта на Кауфланд тук спечелихме ако не се лъжа 4 момичета и бяха нашите телефони. Нека се звънне на 0882618989, девойката е безкрайно мила и любезна.
Изтървах ви няколко дни, ще наваксам. Но защо твърдите категорично, че е тя печелившата? И друг път е имало еднакви номера до трите скрити цифри и реалността се оказва друга.

Орехите наистина много нескопосана игра провеждат. Всеки път променят правилата си. А това за последното теглене го писах още на 25 януари.

# 354
И моята книга от Розали дойде. Много ми хареса, че е крими.

# 355
Не си спомням случай да е имало разлика с последните цифри. От играта на Кауфланд тук спечелихме ако не се лъжа 4 момичета и бяха нашите телефони. Нека се звънне на 0882618989, девойката е безкрайно мила и любезна.

Аз имах такава случка с Пуфис и Фантастико.
Просто не бъдете така категорични!

Иначе, ще бъда крайно щастлива,ако някой от темата се похвали с една от наградите! 🤗🥰
Очакваме да потвърдите, че сте Вие!

# 356
  • у нас
Има, има, през годините доста. Даже в последната тяхна игра има. Писах много пъти за това тук. Но за тях номера е с различни три цифри. Което силно ме съмнява все още.

# 357
  • София
Ок, съжалявам ако съм подвела някой, зарадвах се, че човек от нашата "секта" (както ни нарича ММ) е спечелил Grinning
P.S. Някой да има информация за игра с тоалетна хартия?
Има, има, през годините доста. Даже в последната тяхна игра има. Писах много пъти за това тук. Но за тях номера е с различни три цифри. Което силно ме съмнява все още.

# 358
  • Сливен
Тези от вас, които спечелиха в Рибела - получихте ли ги? 🤔
Миналата седмица като разговаряхме по телефона, човека каза Вторник или Сряда /за нашият град/,но все още никой не е звънял.

# 359
След застоя в Инстаграм, вчера от Емаг,а тази сутрин ме зарадваха със специален подаръчен сет от млечните продукти на Лакрима!
Много обичам такива подаръци... ❤️🤗🎉🥹
Та да, две награди за два дни.

Общи условия

Активация на акаунт