ТУ София - общежития

• 4 852
  • 38
  •   1
Отговори
# 30
  • у дома
Моето е в блок 3- доволни сме-две деца са в стая,няма нужда от ремонт,дограмата е сменена-паднал се е с дете,което вече живее в стаята и е поддържано и чисто. Матракът е нов,но явно са купували най-евтините и не е хубав,та ще вземем един топматрак.

# 31
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Блок 13. Две деца в стя. Стаята изглежда прилично. Предишни наематели са слагали тапети по стените и изглеждат прилично (не знам как е зад тях). Падна се в стая с дете, което е от УНСС и вече живее там и поддържа добре. Ако беше празна, сигурно щяхме да ударим една боя на тавана и където няма тапети. Леглата на общежитието са от "русенските" - с метални пружини (нямах очаквания да са други). Та легло ще купуваме. Има приемливи бюра. Банята е...поносима, но с лющещ се таван (иначе има прозорец). Имат и тераса (определям я като 50 см широка), която ме съмнява да ползват, но реално отнема от размера на стаята. Първи етаж и съответно е с решетки.
През октомври и ноември предстои цялостна смяна на дограмите на блока.

# 32
Моят син е в бл.2. Блокът е пуснат след реновиране,  не е имало настанени преди това. Стаята е сравнително малка,
с две легла, има две бюра, гардероб, нова дограма и щори. Има самостоятелна баня, и тя е сравнително малка. Всичко е ново и ремонтирано. Синът ми е настанен с приятел, бяха подали заявление да са заедно при записването.

# 33
  • у дома
И в блок 3 е като на снимките от блок 2,само че гардероба е в коридора и е вграден.

Последна редакция: сб, 13 сеп 2025, 13:00 от svetlaem

# 34

Това са снимки от блок 3. Прилично е положението.

# 35
  • у дома
В нашата стая в блок 3 е различно разположението/ мебелите са същите/ и сякаш има повече място,но може и така да ми се струва само...Ще снимам като идем утре.Леглата са едно срещу друго,както и бюрата са на различни стени.

# 36
Блок 3

Двама в стая. Купихме топ-матраци.
Прилично е. Банята е мъничка. Има гардероб в коридорчето.

# 37
  • у дома
Кажи,някъде наблизо ли купихте топ матрак и ако да,къде.,че и аз обмислям това ,но сме без кола.Иначе и моето е в двойна стая.
А каква специалност е/ може и на лични/,да не се окажат заедно с моето...

# 38
Топматрак поръчахме от Практикер и и го занесаха на адреса. Хладилник от Технополис пак до адреса на общежитието.
Специалността е Мехатроника и инф.системи на немски.

Общи условия

Активация на акаунт