ТУ София - общежития

• 7 712
  • 51
  •   1
Отговори
# 45
Здравейте, може ли инфо за блок 59В?

# 46
  • Варна
В деня за настаняване чака ли се много?
За храненето на стол от къде се получава този е-стикер?

# 47
59 блок не е реновиран, сега са сменили дограмата на А вход, предстои и другите. Но огромен плюс са терасите, кухненския кът също. Стаите - има поддържани (особено еко са живели момичета), но може и да не е мн добра. Живее се Simple Smile Аз хлебарки не съм виждала, въпреки прочетеното преди настаняването.

# 48
В деня за настаняване чака ли се много?
За храненето на стол от къде се получава този е-стикер?
[/quote
Ако отиде по-рано сутринта, сигурно няма да чака. Около обяд се струпват повече деца за настаняване. Стикер за стола, мисля че от стаята, където подават молба за общежитието.

Последна редакция: ср, 19 авг 2026, 19:16 от milenadk

# 49
  • Монтана
Здравейте,аз се интересувам от мнение за блок  16.

# 50
Здравейте, някой с информация за блок 54А ет. 5?
Привет. Блокът е с нереновирани стаи, но със сменена дограма и в момента го санират. Недостатъкът е, че може да ви се наложи да направите някаъв козметичен ремонт. При нас се размина с боядисване на стени, а в две от стаите сложихме мокет и пердета. Стана доста добре. Друг недостатък е , че е малко далеч от Ректората. НО, има си и своите предимства: в повечето случаи са по трима съквартиранти, но разполагат с кухня и немалка тераса, освен основното помещение. Абе направо си е апартамент и си имат всички удобства. Някои си сменят и част от мебелите, ние занесохме ново легло (с ракла) и шкафче. Има автобусна спирка в близост, както и студентски стол (в бл.59, който им е съвсем близо). Кауфланд им е подръка също. В блока живеят и някои преподаватели. Домакинката е супер готина и се грижи всичко да е наред. Сравнително спокойно е, няма крясъци и среднощни купони. В началото, като разбрахме, че студентът е разпределен там, бяхме разочаровани, защото знаехме, че е стар блок с нереновирани стаи. Към днешна дата твърдо вярваме, че изкара голям късмет и самият той се чувства добре там. Надявам се, това да ви помогне.

# 51
Здравейте, някой с информация за блок 54А ет. 5?

В коя стая сте

Общи условия

Активация на акаунт