Проблеми с бъбреците и пикочните пътища - 6

• 72 220
  • 435
  •   1
Отговори
# 150
NATI,
а след това появиха ли се отново? (бактериите)

Оттогава Калина е на Фуролин - това е лекарство подобно на Нелидикса /в случай, че не знаеш/. Спряхме го малко след операцията й и веднага бактеряса, затова го започнахме отново и така до ден днешен. Значи отговорът е, да, появиха се отново, но това не значи, че и при вас ще е така. При Калина имаше причина за рефлукса и съответно бактериите и затова я оперираха. Надявам се скоро да спрем Фуролина и вече да няма бактерии  Praynig

# 151
  • София
Честит имен ден на всики цветя. Специални поздрави на Калина !!!
Нати, на тази хубава муцунка ще отива всичко не се притеснявай, освен това буйните хора дърпат света напред , а не кротките  Wink
 Ели чудесна новина дано всичко лошо е зад вас с Вики  Hug
 Герда на 6 месеца изследвах профилактично моите  бебоци и им излязоха левкоцити на единия 12 на другия 15. Започна се едно ровене по дупките / всичките/ на децата, хематолог, нефролог и т.н. Накрая се събраха светилата и започнаха спор колко е нормата за левкоцити на тази възраст. Аз си взех децата и си тръгнах. После прочетох в един учебник че нормата за новородени е до 17, а за една годинка до 13 мисля че беше. Обещала съм на Стефканм да направя справка за нормите и да й ги кажа ще ги пусна тук. Малко се забавям защото  бях на имен ден на свеки на село и не съм влизала два дни в нета . Освен това левкоцитите се повишават при плач на детето / напр. като му взимат кръв/
За еритроцитите - пиши намален ли е хемоглобина , защото може да е анемия  newsm78

# 152
Нати, да ти е жива и здрава именичката, много щастие и късмет и пожелаваме.   bouquet
Миналата седмица и Мария се върна единият ден от градина с разбит и кървящ нос, а на следващият със страхотна синка на брадата, толкова голяма и синя, че хората мислиха че се е боядисала с нещо . Не се тревожи, няма да има белези.
Момичета, искам да ви питам, някой давал ли е на детето си Nelidix?
и Мария е пила Нелидикс, а чак сега разбрах че по това време е била с бактерии. Аз все си мислих, че никога не е имала бактерии в урината, и сега когато събрах всички документи, за Телка, и разгледах досието и се оказа че не съм била права.

# 153
Честит имен ден на всики цветя. Специални поздрави на Калина !!!Нати, на тази хубава муцунка ще отива всичко не се притеснявай, освен това буйните хора дърпат света напред , а не кротките  Wink

Нати, да ти е жива и здрава именичката, много щастие и късмет и пожелаваме.   bouquet

Благодаря ви, момичета  Hug  love001

# 154
Момичета, можете ли да ми дадете координати на някой детски уролог, но в Правителствена, не в Пирогов...
Една позната от провинцията, чието детенце го оперираха заедно с Калина се интересува, но не иска и да чуе повече за Пирогов.

# 155
  • София
Момичета как се снабдявате с Фулорин, моля за информация, лекуващата докторка ни го изписа, заради е.колите, чувствителни сме към него в момента, и мисля след сегашния антибиотик да го започнем.

# 156
д-р Гайдаров в правителствена болница 0885597550.

Нати това е цитат на martisun от по назад в темата.
И със закъснение, но ... Честит празник на Калина! Нека е много здрава и много палава!   Simple Smile

EVVA, на нас ни го прати наша позната от Гърция. Имах толкова много останал фуролин, и понеже не смятах да го давам повече на Вики, защото беше започнала да го повръща, го подарих на лекарката и, за да може да го даде на някое детенце, което има нужда от него.
Така ме хвана яд сега, че го дадох, можех да ти го пратя...
Но, тази седмица или утре (може би) ще се видим с нея и ще я питам дали го е дала, ако не е ще го взема пак обратно и ще ти пиша след това!  Hug

# 157
  • в мъжки прегръдки
Нати, Ели ти е писала по въпроса. Д-р Гайдаров е асистента на доц. Минков и лично за съм доволна от него.

# 158
  • София
Ели 76 много ще съм ти благодарна, мерси

# 159
д-р Гайдаров в правителствена болница 0885597550.

Нати това е цитат на martisun от по назад в темата.
И със закъснение, но ... Честит празник на Калина! Нека е много здрава и много палава!   Simple Smile

Нати, Ели ти е писала по въпроса. Д-р Гайдаров е асистента на доц. Минков и лично за съм доволна от него.

Много ви благодаря, момичета  Hug  bouquet

# 160
Нати честит имен ден на Калина. Да ти е жива и здрава.
На Вики температурата му спадна в неделя, но така и не се появиха други симптоми.

# 161
Нати честит имен ден на Калина. Да ти е жива и здрава.

Благодаря ти, мила  Hug

# 162
Еве, не успях да ти напиша на ЛС, не знам защо така, както и да е.  Simple Smile
Ходих при нашата лекарка, тя няма спомен да го е давала на някой пациенти, а лекарството го няма... Съжалявам, не можах да ти помогна... Още, каза да ти предам, ако не можеш да си набавиш furolin, pieloseptil-a, е същото като furolin-a, и го има в Турция. Ако имаш случайно някаква връзка там...
Пак се извинявам, че не успях да ти помогна!  Confused

# 163
  • София
Ели мерси все пак:) сега търся връзки да си го набавя от Гърция, и ако не успея ще се насоча към Турция.

# 164
Някой знае ли коя е д-р Св.Маринова? Преглеждала в  поликлиниката на педиатрията в сряда от 14 до 16,30 ч и четвъртък от 9 до 13 ? Съпругът й бил нефролог в Пирогов ?

Общи условия

Активация на акаунт