Проблеми с бъбреците и пикочните пътища - 6

• 72 223
  • 435
  •   1
Отговори
# 135
  • София, "Младост 3"
GALAXY това дето е казал доктора е глупост
има обеча нещо др - непременно да иде приятелката ти на невролог - да прегледа детето
той ще установи има ли проблеми и налага ли се масаж
от там почнете
после идете на нефролог - да погледне бъбреците дали от бактериозата няма увреждане и ако няма дали пък няма друга аномалия освен увеличението на единия бъбрек
писах ти на лс също някои въпроси които са важни - ако майката е имала проблеми по време на бремеността или при раждането - непременно да иде на невролог
и да е нямала - пак да иде

# 136
 newsm44 aз не мога да не се похваля. Днес излезе резултата от урината - стерилна е! То след толкова антибиотици нямаше как да не е де  Grinning
Утре сутринта е последния прием на Роцефин и махаме абоката newsm44
След това ще започнем пък приема на инфектотримет - профилактичното лекарство за период от 6 месеца.  Tired Дано скоро нямаме пак някакви здравословни проблеми, че вече  Tired

mania4ka, добре сте си дошли в къщи! Вече никакви болници - това ти желая от сърце и душа!   bouquet

# 137
GerDa благодаря ти за отговора!
лееееееле, как може да съм толкова застреляна....ами аз 2 месеца му давах от едното шишенце, тц, тц...
кой ти го каза това, или ти разбираш турски?
Ама аз до колкото прочетох на листовката пише 30 градуса,
и аз предположих че трябва да се съхранява при температура под 30 градуса.
Ама какви са тези лекари, карат ни да си купуваме лекарства от нейде си, а не казват как трябва да се приемат.
Ели браво, много се радвам за вас!!!!
maniachka и за вас се радвам че сте добре, я разкажи малко по-подробно за бебока

# 138
Eли, чудесна новина!!!!

newsm51 smile3501

Бъдете здрави!!!!

# 139
Честит имен ден на всички цветя.
Желая много здраве и усмивки.

# 140
Ели радвам се ,че вече сте си в къщи. Дано проблемите  ви са до тук.
Galaxy момичета вече са ти писали това са някакви глупости. Намерете специалист, а не ветеринар/то и те са по-големи специалисти/.
Вики вчера ми вдигна пак температура и повърна веднъж. Друго нищо няма , не кашля, няма разстройство. Направо не знам какво да правя. Днес като се събуди вече няма температура. Дали не е пиелонефрит?

# 141
tonito на нас Лилова ни откри "леки дренажни смущения в десен бъбрек" и е малко по-голям от левия (от измерване на ехограф), но сто пъти ми повтори, че това не е никакъв проблем и бебо е здрав. Наистина тези леки смущения могат да се израстнат или да не пречат на здравето. Например, аз след втората бременност започнах да получавам страхотно болезнини бъбречни кризи в ляво и отидох на доктор, преди това съм нямала никакви проблеми с тези органи и какво се видя - задръжка на урина в дясно и двойно бъбречно легенче в ляво, песъчинки и в двата. Е трябваше да стана на 30г. за да разбера че нещо съм дефектна. Нефроложката ми каза че това не са основание за моите оплаквания и най-вероятно е схващане на нерв.

# 142
Момичета, искам да ви питам, някой давал ли е на детето си Nelidix?

# 143
Момичета, искам да ви питам, някой давал ли е на детето си Nelidix?

Да, ние го давахме на Калина преди да й купим Фуролина от Гърция. Беше на годинка някъде. Защо, какво те интересува?

Честит Празник!
Черпя за Калина, която днес има имен ден  Grinning
 cook cheers

# 144
Нaти, Честита Именничка! Да ви е здрава и непослушна Simple Smile

# 145
Нaти, Честита Именничка! Да ви е здрава и непослушна Simple Smile

Благодаря  Hug

Откъм второто го докарваме - в четвъртък паднала от една пързалка, докато били с майка ми и жестоко си разби устата... ooooh! Такъв огромен оток не бях виждала... Shocked Водихме я в Пирогов и така ме наплашиха, че още не мога да дойда на себе си  Sad Казаха, че може и да загуби някой и друг зъб  Cry Да чукна на дърво, възстановява се бързо - от вчера вече хапва, защото беше само на течности, които й впръсквах в устата със спринцовка. Днес вече няма оток, останаха само коричките от раните. Все едно е яла шоколад и си е измърляла устичката...

# 146
Nati, интересува ме дали ви е помогнал срещу бактериите, защото аз сега го давам на дъщеря ми, която е на 1г. и 10 мес. и бактериите изчезнаха. Незнам дали е от лекарството и ме е страх като го спрем да не се появят пак.

и

Честит Имен Ден на малката ти дъщеричка Калина  bouquet
Да ти е жива и здрава! Всичко друго се постига

# 147
  • в мъжки прегръдки
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА КАЛИНА! Да расте здрава, красива и умна!
Дано се оправи бързо и да не остане белег.
Ради, на мен по-скоро ми прилича на вируса който върлува в момента. Но ако вдигне пак Т днес пуснете утре урина.

# 148
Nati, интересува ме дали ви е помогнал срещу бактериите, защото аз сега го давам на дъщеря ми, която е на 1г. и 10 мес. и бактериите изчезнаха. Незнам дали е от лекарството и ме е страх като го спрем да не се появят пак.

Ами, да - това лекарство предотвратява бактериални инфекции. Поне на Калина заради това го изписаха.

Честит Имен Ден на малката ти дъщеричка Калина  bouquet
Да ти е жива и здрава! Всичко друго се постига

Благодаря  Hug

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА КАЛИНА! Да расте здрава, красива и умна!

Hug

Дано се оправи бързо и да не остане белег.

Да, и аз се надявам да не остане белег, че е мома, все пак...  Praynig

# 149
Ами, да - това лекарство предотвратява бактериални инфекции. Поне на Калина заради това го изписаха.

NATI,
а след това появиха ли се отново? (бактериите)

Общи условия

Активация на акаунт