Онлайн радио с българска музика

• 463
  • 7
  •   1
Отговори
Здравейте!
Не знам дали темата е подходяща за този раздел и моля админ да я премести, ако прецени. Търся хубаво онлайн радио, което да пуска само или предимно българска музика. Слушала съм такива в чужбина, но сега не мога да ги открия. Искам децата ми да слушат хубава българска музика, а вариантът радио ми е най-удобен и вкъщи, и в колата. Въпреки че живея в България, вариантът БГ радио отпада, защото плейлистите им са много ограничени, има много песни на английски, програмата е пълна с глупави предавания и реклами.
Благодаря ви предварително! Flowers Four Leaf Clover

# 1
Да, на повечето радиа плейлистите им са доста ограничени (Бг радио, ФМ+, Витоша, Фреш и пр.), или на мен така ми се струва, защото послушам ли 2 дни някоя станция малко повече време, започва да ми звучи сякаш все едно и също пускат.

Аз слушам БНР (Бургас). Не е само българска музика, но е приятна, без екстремни крайности в някой жанр, по-голямо е разнообразието, не се повтарят толкова песните. Имат, мисля, и някакво седмично предаване за най-новата българска музика, седмична класация и пр., но аз слушам радио предимно през деня, докъм 17 часа и програмната схема след този час не ми е много добре позната.

# 2
# 3
BG POP TOP 100 - това е плейлист с бг музика
https://open.spotify.com/playlist/0eBP1CEy3jpf2MUjivHFF6?si=64354983514d485e
Има още подобни плейлисти като напишеш да търсиш в търсачката на Spotify - българска музика

# 4
Точно в десетката!
Само българска музика, 90% от която ми харесва, без досадни предавания и почти без реклами! Много благодаря, Как' Сийка!
Само да допълня, че го има в приложението Replaio, защото през сайта е много трудно да се слуша на телефон.
кукумицинка, от всички ефирни радиа програмите на БНР по региони и Христо Ботев наистина имат най-добрите плейлисти, почти няма реклами, но все пак имат предавания, които не винаги са интересни.
fox_1234, благодаря за плейлиста! Ще го преслушам. Досега все съм оставала с впечатлението, че Spotify е доста беден на българска музика, дано да съм грешка.
Благодаря много на всички!

# 5
Досега все съм оставала с впечатлението, че Spotify е доста беден на българска музика, дано да съм грешка.
Благодаря много на всички!
Затова пък YouTube music  е с най-богатия каталог на бг музика и не само.А и идва с бонус ютуб без реклами.

# 6
Здравейте,

БГ Радио има канал без реклами - БГ Естрада https://radio.garden/listen/bg-estrada/hyCRetID.

В Spotify плейлист каризма - най-голямото разнообразие от БГ поп музика, над 50 часа бг поп.

# 7
По Радио Зорана пускат хубава българска музика.

Общи условия

Активация на акаунт