ЗОНАТА и ние - тема 17

• 27 663
  • 591
  •   2
Отговори
# 585
Защото не им искаме пари явно 🤣.
Майтапа настрана фийда във фейса ми е пълен с платените реклами по зоната,всеки втори прочел книгата реши да забогатява с готовата информация,пишат се пълни безумия и страшни интерпретации 🙄.
Кварк слагам във всякакви десерти и печива,солени и сладки мъфини,гофрети,протеинови барчета,чийзкейк.Дори само с ябълка и тахан хапвам понякога.Зависи какво ти се яде в момента,аз без кварк и скир не оставам никога.

# 586
И аз като Лещичка без кварк или скир не оставам. Освен в рецепти,си ги хапвам с плод или домашно сладко + тахан. Това обикновено ми е вечерния блок или просто ако ми се яде нещо сладичко. С тях си правя и фалшиво тирамису Heart Eyes
А ,ако имаш предвид зърнестата извара нея я влагам в банички, мъфини,запеканки с картофи/тиквички тип огретен ,миш маш,омлет и изобщо каквото се сетя  Grinning правя си и "пастет" от нея като я разбивам в блендера с малко кварк да стане кремообразно ,варени яйца ,подправки ,понякога я смесвам само с кварк, печени чушки и чесън и става нещо като катък с печени чушки.

# 587
Пасирам я с маслини, става като пастет/мус и с шайби домат продължава да ми е любима.

# 588
  • София
Моят любим и бърз вариант е на разядка с лютеница без захар.

# 589
  • Пловдив
Да, де, ама на мен не ми иде на ум с какво да я бъркам Simple Smile Ако го можех това сигурно и Зоната щях да схвана.

# 590
Мистик, пробвай тази рецепта https://www.kakvodaqm.bg/deserti-idei-za-sladki/plodovo-parfe-s-kiselo-mlyako/.
За мен лично е уникално вкусна тортичка. Правя я с круши, или печени ябълки, с банан(въпреки, че банана не е от най- подходящите). На децата ми им стана също любим десерт.  Правя също палачинка с тапиока и извара. Поразрови се, има много добри рецепти в Интернет.
Аз също без извара и скир не оставам. Със скира правя снежанка, десерти с плодове и ядки.

# 591
Да, де, ама на мен не ми иде на ум с какво да я бъркам Simple Smile Ако го можех това сигурно и Зоната щях да схвана.
Ама то дори не е нужно да го мислиш, има поне 10 ФБ групи с рецепти. В която и да пишеш в търсачката "извара" ще ти излязат стотици рецепти от които да си избираш според твоя вкус и наличност на останалите продукти.
Извинявай,но аз съм от 1 година в темата и мине се не мине някакво време все казваш,че не разбираш нещо. При което  тук вече колко пъти ти дадохме какви ли не съвети,Интернет е буквално залят с информация за режима и ако малко сама не се напънеш няма как да стане само с питане без никакво усилие. Това е все пак просто режим на хранене,не е ядрена физика Wink

Общи условия

Активация на акаунт