ЗОНАТА и ние - тема 17

• 28 642
  • 611
  •   1
Отговори
# 600
Ясно ми е, че няма как да увелича желязото само с храна. Взела съм Тотема и днес  започва да го пия. А зоната искам за сваляне на кг и баланс.
Но на много места чета, че ако не въведа желязото в норма, няма как да отслабна. Забавя процеса.
Опитайте с Шуслерови соли

# 601
Ясно ми е, че няма как да увелича желязото само с храна. Взела съм Тотема и днес  започва да го пия. А зоната искам за сваляне на кг и баланс.
Но на много места чета, че ако не въведа желязото в норма, няма как да отслабна. Забавя процеса.
ако спазвате режима няма как да не отслабнете,  защото при 10- 11 блока зелена( а дори и оранжева зона ) сте в калориен дефицит.
Аз с много  прегрешения през тази година и няколко месеца от както съм на режима ,съм с 35 кг надолу. Стига естествено да не се олива човек с прегрешенията ,нещата се случват бавно и стабилно . Вече ако гоните бързи резултати предполагам ще останете разочарована,Зоната не е диета за бързо свалане

# 602
Привет. Начинаеща съм, от много време чета, все чаках да минат празници, поводи и тн. Оправдания винаги се намират.

Това, което не ми става ясно е - чета, че влизането в зоната отнема някакъв период, след което започват реалните ползи.
При хапване на нещо извън режима, пак ли отнема време да се влезе в зоната? Как точно седят нещата?

# 603
Накъде бях чела че отнема около 2 седмици да влезеш в зоната ,така че едно извън режимно хранене няма да ви изкара от нея. Сама ще усетите кога сте в зоната, стига да наблюдавате тялото си. Имате енергия, не ви се доспива през деня, сънят вечер е стабилен, не се будите през нощта, а сутрин ставате с лекота и без никаква умора.
Имам много познати,които си определят един чийт дей седмично и си нарушават режима, обаче продължават да свалят килограми. За мен лично това не е вариант,защото съм  лакома и почна ли веднъж няма спиране  Grinning затова предпочитам да се огранимавам до инцидентни случаи 1-2 пъти месечно когато много ми се хапва нещо. Например от месеци ми се чоплеше слънчоглед, онзи ден си взех, изчоплих си половин пакет и после просто си продължих по режима. Така съм и с парче точно определена торта,веднъж на няколко месеца си позволявам едно парче да си начеша крастата и пак обратно в зоната. Приела съм Зоната не за диета която трае еди колко си време ,а като начин на хранене за напред и за да не се отказвам от нея защото ми е липсвало нещо, просто си позволявам леки прегрешения.

# 604
След 2 седмици по Зоната, кантарът започна движение при мен...

# 605
Да, аз започнах трета седмица и виждам резултат.
А какво са вашите резултати?
Питам за стимул на нас новите зонки.

# 606
  • Пловдив
Да, аз започнах трета седмица и виждам резултат.
А какво са вашите резултати?
Питам за стимул на нас новите зонки.
ти ли си правиш рецептите или ползваш готови?
Аз за утре изпекох тутманика на Стефи. За обяд имам миш-маш, ама е доста като количество и май няма да мога цялото да го хапна.

# 607
Купих си хнигата на Катина, от там и от vzonata ползвам рецепти, но и аз си правя според това което имам налично. Използвам много и  АI.

# 608
Имайте предвид, че специално чат джипити е сууупер ненадежден за зоната.

# 609
  • Пловдив
Аз го хванах в доста грешки, да...
А на Катина повечето рецепти не са ли в червена зона?

# 610
Да, прави грешки. Но аз проверявам в таблицата и коригирам блоковете. Забелязала съм, че не изравнява блоковете понякога.
Аз не мога да се откажа от филията Вита.
Как да го постигна? Глада за сладко ми изчезна./ за сега/.
Правих си пици от лаваш по рецепта на Катина. Лесно и бързо е, но мисля че не са подходящи за режима.

# 611
Аз го хванах в доста грешки, да...
А на Катина повечето рецепти не са ли в червена зона?
Катина си тълкува доста свободно режима и за идеи става,но не и да се следва дословно

Общи условия

Активация на акаунт