Сполучливи имитации на маркови парфюми - 60

• 45 095
  • 740
  •   1
Отговори
# 345
  • Deutschland
Има нещо, за което в нормалните държави се получава доживотна присъда. Той не е получил, а си живее спокойно и бърка парфюми.
Извинете за спама.

# 346
Има нещо, за което в нормалните държави се получава доживотна присъда. Той не е получил, а си живее спокойно и бърка парфюми.
Извинете за спама.
Сподели малко повече, аз редовно му се доверявам..

# 347
Подчертавам, че Angel Nova на Заг наистина е много хубав.

# 348
  • Deutschland
Извинете за спама.
Сподели малко повече, аз редовно му се доверявам..

Потърсете в гугъл, моля.

Angel Nova на Заг е един от любимите ми парфюми. Малинов разкош.

# 349
Принципно навсякъде има инфо кой е Боби с парфюмите и защо ги продава. Още на аватара на неговата група се вижда, че от години човекът се лекува с надежда отново да проходи. Преди 15 год. е претърпял катастрофа, бил е прикован към легло, вече е на инвалидна количка. И все още има открита DMS кампания. Със сигурност си плаща и данъците, понеже вече всичко се следи, когато се касае до куриерски такси.
Според мен не казва от къде зарежда, за да има повече клиенти. Едва ли бърка парфюмите.
Лично аз не съм взимала още, защото 100 мл са ми много, но много пъти съм чела мнения и съм пускала смс, като му вляза във фб групата.
Но скоро съм решила да поръчам 2-3, дано ги има, че моята любима Oriana на De Marli почти никъде я няма.

# 350
Рефан имат ли Dolce&Gabbana K ?

# 351
Дойдоха ми едни от мострите. Вчера тествах Eclaire. Не е лош, хубав е, сладък, но не е абсолютно нищо специално. Като цяло доста преувеличено ми е цялото това откачане по него. На мен много, ама много ми напомня, ако се сещате за парфюмчета на Lucky, точно на dark chocolate. Все пак е приятен, харесвам такива сладки, но не мисля, че бих купила цялото шише. По-скоро ще си карам на мостри. Доста е траен, поне 6 часа го усещах. Медено-млечно-карамелен бих го описала, а колежката ми, ми каза, че и ухае на примамлива кифла с шоколад 🤣🤣🤣🤷🏼‍♀️
Днес тествам Ana Abiyedh Rouge. Него всички го знаете сигурно. От доста време му се канех, но все отлагах и отлагах. Познавам аромата от доста познати, които го имат, но исках да видя как ще е на моята кожа и в крайна сметка вече си поръчах парфюма. Много е хубав. В началото като пръсна има нещо остро, леко дразнещо, но след 5-10 минути вече е божествен. В следващите дни ме чакат Yara Tous, Ajwad  и  Gold elixir. А очаквам доставка на още няколко мостри иии ми става лошо този месец колко пари пръснах за парфюми и мостри 🤣

# 352
Момичетаа, поразчетох малко за Боби- лоша работа .. Като цяло аз много му харесвам парфюмите, не знам от къде са, но са много трайни , може би са с неясен произход, но аз пръскам предимно по дрехите, но все пак някой някъде ги бърка? Много са сполучливи, затова ми е толкова интересно как става.

# 353
Абе, аз четох една стара статия, в която благодари на хората, че даряват за лечение. Благодареше на хората, които му дават по 100,500,1000 лв, а тези, които даряват по 2 лв някак принизително благодареше, ама знам ли. Аз от него нищо не съм взимала, точно защото това незнание малко ме плаши, но как да сме сигурни, че другите неща, които имаме не са по-добри.

От друга страна, чета назад темите, защото не съм влизала от началото на 2023 и си харесах някои неща да пробвам от Заг: Lira, Angel nova, Virgin island water, devotion и още.

Никъде не съм видяла засега да се споменава за сполучливи имитации на Donna born in Roma и La belle на JPG - някой има ли опит с тях или ще си ги взимам в оригинал?

# 354
И а един парфюм, в който се влюбих на летището във Виена-Bulgari Rose Goldea.
Невероятно изтънчен аромат. Точно каквито харесвам. То е ясно, че ще давам за оригиналния. Но все пак ми е интересно има ли аналог?

# 355
Здравейте
Откъде мога да си взема на Alhambra - Artist 1? Навсякъде е изчерпан😒

# 356
Единствено тук излиза в наличност, но не познавам сайта: https://elize.bg/product/%d0%bf%d0%b0%d1%80%d1%84%d1%8e%d0%bc%d0 … %bd%d0%b8-100-ml/

Другият вариант е да прегледаш в олх.

# 357
На 3-ти февруари поръчах парфюма от този сайт.  Нищо не съм получила, нито са се свързали с мен досега.  Звънях им няколко пъти, но телефонът им е включен на гласова поща.  В крайна сметка се сдобих с този парфюм от една много мила дама, съфорумка от темата. Безкрайни благодарности на Calabria Flowers Hibiscus

# 358
Посоченият сайт горе е ненадежден,няма обратна връзка с клиента,няма и изпратена пратка,на телефона се включва гласова поща.Доколкото знам /от вносителя/ няма наличност на склад и не внасят Артист1.

# 359
Някой има ли мнение за Fragrance world French portrait. Няма го във Фрагрантика. Доколкото разбирам е клонинг на Portrait of a lady, но и Artist 1 е клонинг на същия парфюм, а за мен беше тотална катастрофа. Нещо ме дърпа към този парфюм, но не знам дали този път ще уцеля. Имам и едно питане за Гиза. Мисля, че е обсъждано, но мислите ли че домашното разреждане със спирт дава същото качество, както готовите от сайта и колко време трябва да се изчакат след разреждането за да са както трябва?

Общи условия

Активация на акаунт