Сполучливи имитации на маркови парфюми - 60

• 41 385
  • 740
  •   1
Отговори
# 735
  • BG-DE
Според мен това е някакъв вид предубеденост, нещо като "рефанската нотка" която някои хора усещат 🙂
Съмнявам се, че ако не кажеш че носиш Fakhar Rose някой би разбрал, че не си с L'Interdit 🙂

Последна редакция: пн, 24 мар 2025, 11:35 от Menerva

# 736
Според мен това е някакъв вид предубеденост, нещо като "рефанската нотка" която някои хора усещат 🙂
Съмнявам се, че ако не кажеш че е носиш Fakhar Rose някой би разбрал, че не си L'Interdit 🙂
Не знам, не съм се замисляла толкова. Аз си харесвам Khamrah Qahwa.

# 737
Това за портокаловия цвят, че се харесвал на мъжете беше от няколко парфюмни инфлуенсъра през годините, моят мъж винаги реагира добре на такива парфюми, а всъщност те твърде рядко ми допадат 😂🤣 La Vi Est Belle е един от тях, имам го на Заг, на Лидл, но за мен е блудкав аромат без характер.
Oriana De Marli е друг филм, няколко пъти съм получавала комплименти и от мъже, и от жени. Даже ММ много го харесва, а миналото лято направо се бях пристрастила и чакам с нетърпение топлото време.
Womanity пък е наистина много наситен смокинов аромат, имам го на Заг, ама не съм чувала като съм с него отзиви и не го усещам за близък.
Guerlain L'imperatrice признавам, че не го знам как ухае и вече е в списъка за тест 😁.
Angel Nova за мен е ужасен, аз обожавам класическия Alien, но 90% от жените по едно време ухаеха на него преди 15тина години и топно тогава избирах да съм Love in Paris NR, а тогава Roxan имаха супер негова имитация и 20 мл. отиваха за уикенд само по партита 🤣😂. Наричах ги бомбичките. Оливах се с оригинала и цяла нощ допълвах с ментето. Много комплименти отнасях за този парфюм, защото тогава не беше разпространен.
Последните години и за Kirke, версията на Заг съм получавала комплименти от мъже, Bloom Gucci, Good Girl и I want choo, Fame, Signature.
Мъка ми е 508 номер на Рефан, беше аналог на Berberanza Lancom, една сладка ванилова роза.. Добре че имам малък запас, адски траен, супер як аромат, за който също съм получавала много комплименти от мъже. Както и 119 пак на Рефан, беше преди IDOL Armani, крушов уникален, а оригиналът беше топ.
Апропо, вчера ММ беше изнуден да вземе One Million версията на Лидл... техните наистина ухаят много точно до оригиналите, дано реши да го ползва. Даже се изненадах, че бутилката не изглежда като парфюм 100 мл за 12лв 🤣😂

# 738
# 739
  • Хасково
JFеnzi са пуснали вече Million Gold for Him и Million Gold for Her.
С Любимата тествахме мъжкия оригинал, тя много го мрази, а на мен някак ми допада, интересен ми е, различен от всичко, което вече имам. Ще си го взема тайно, шшшшшшш тихо, да не ме издадете, ей!
Би ли споделил как са парфюмите на JFenzi? Търсих аналог на Bottega Veneta, и попаднах на тях, но ми е интересно дали се доближават до оригинала и дали са трайни.

# 740

Общи условия

Активация на акаунт