Сполучливи имитации на маркови парфюми - 60

• 41 396
  • 740
  •   1
Отговори
# 705
Джина, виж на La Rive L'excellente. Прекрасен и траен!

# 706
За мен Еуфорията на Камея е най- добрата.

# 707
  • BG-DE
Calvin Klein Euphoria е доста евтин парфюм в оригинал, в Парфимо 100мл са 88лв, а сигурно може да се намери и по-ниска цена, особено за тестер.

# 708
Имате ли впечатления от този парфюм? Хвърлила съм му око, заедно с Mayar 😁
Този не беше ли dupe на Kirke?
Не съм гледала, но някой вече каза, че бил на D&G L'imperatrice. И добре, че не е на  Kirke, че това не мога да го дишам 🤣

# 709
Може ли да ми препоръчате добра и трайна имитация на Euphoria Calvin Klein. Ако има и арабска версия още по-добре.
Някой пробвал ли е синия Mayar Natural intense Lattafa? На какво прилича и траен ли е като розовия?
Аз го имам , но още не съм го пробвала на кожа, защото според мен си е летен парфюм, а го купих през зимата. Като го получих пръснах във въздуха и усетих много ясно смокинята. Плодово-зелен е и леко сладък.
Вече е малко по-топличко при нас, тези дни ще взема да го пробвам ще пиша.

# 710
Хаха, Penny, колко сме различни, на мен Кирке ми е любим, а този L'imperatrice тотално блудкав като аромат 🤣😂
Да попитам господата, но и дамите тук.
Кои са парфюмите, за които най-много сте давали и съответно получавали комплименти.
Интересуват ме тези, за които мъже са правили комплименти на жени и жени, получавали комплименти от мъже.
Благодаря 😊, бях чела някъде, че мъжете много харесвали жената да ухае на парфюм с наличие на портокалов цвят.

# 711
Много исках и аз да го харесам, мъчих се, ноо не ни се получи 🤣 Но знае ли човек, може пък след време да се променят вкусовете ми.
А относно въпроса за парфюма, Guerlain l'instant magic е моята огромна парфюмна любов. Винаги получавам много комплименти, когато съм с него. Но го ползвам скромно, че не ми се дават толкова пари често 🤣. Гледах, че Yusuf Bay предлага аналог и сериозно го обмислям, въпреки, че не вярвам да го докарат същия.
В този ред на мисли, ако знаете аналог давайте насам 🤣

# 712
  • София
Кои са парфюмите, за които най-много сте давали и съответно получавали комплименти.
Интересуват ме тези, за които мъже са правили комплименти на жени и жени, получавали комплименти от мъже.
Много комплименти съм получавала за Коко мадмоазел, Мон Герлен, Л'Инстант, Уоманити, Средиземноморските градини и ... Джордани голд на Орифлейм 😀
Бакарата беше обявен за оръжие за масово поразяване и единствено доброто възпитание беше спирачка да ми бъде забранено да го ползвам.

# 713
Мъжете ми правят комплименти само когато съм с гурме аромат или нещо,което ми навява ядене🤣 или свеж момичешки аромат 🤣🤣🤣🤣. Когато съм с някой любим ниш, обикновено стоят "мирно" и мигат и зяпат🤣🤣🤣🤣

# 714
  • BG-DE
Нишов аромат, който да ми отвее главата досега не съм срещнала и не ползвам такива но и аз най-много комплименти съм получавала за гурме и свежи аромати, особено за Уоманити 😍

# 715
Минавам само да споделя откритие от снощи и от тази сутрин. 🤣
Преди няколко месеца си бях взела бялата Ana Abiyedh, която толкова не ми хареса, че бях готова да я изхвърля, но все пак замина в гардероба да отлежава. Същата беше съдбата и на Ramz gold. Тези двата просто бяха нещо ужасно за мен, остри, силни и на всичкото отгоре траещи цял ден, че и след къпане. Мъка 🤣😀
Е, вчера реших да дам шанс на Ramz gold и като ме заля една сочна праскова, малина усещах, въпреки, че по пирамида няма, а по-късно и ванилия... Чак не ми се вярваше как съм искала да го махна и него. Тази сутрин същото и с Ana Abiyedh. Имаше момент, в който мислех, че ми е харесала, но уви не беше, но днес....😍 Още като помирисах капачката ме лъхна нежна ванилия и се напръсках обилно. Сега се размазвам от кеф. Определено и двата ще бъдат поръчани отново 🤣
Не знам дали защото отлежаха два месеца се промениха така или моят нос ми играе номера, но разликата е огромна.
И понеже вчера тук обяснявах как не понасям Кирке, съм решила на инат ако ще да се разбера с него 🤣😁

# 716
Здравейте. Каква е разликата между тези два аромата на Армаф? Познавам Нуит, но ми е интересен и другият.
https://www.fragrantica.com/perfume/Armaf/Club-de-Nuit-Woman-27655.html
https://www.fragrantica.com/perfume/Armaf/Pink-Coral-27649.html
Кой си заслужава повече?

# 717
Арабските като отлежат поне 3 месеца след пръскане(да влезе въздух) и аромата узрява.Затова аромата от тестер е един,а като получиш парфюма🫣🧐.. се чудиш кво става🤣

# 718
  • BG-DE
Здравейте. Каква е разликата между тези два аромата на Армаф? Познавам Нуит, но ми е интересен и другият.
https://www.fragrantica.com/perfume/Armaf/Club-de-Nuit-Woman-27655.html
https://www.fragrantica.com/perfume/Armaf/Pink-Coral-27649.html
Кой си заслужава повече?
Вторият го описват като смес от Коко Ноар и Коко мадмоазел, но не е точно копие на нито един от двата.

# 719
Арабските като отлежат поне 3 месеца след пръскане(да влезе въздух) и аромата узрява.Затова аромата от тестер е един,а като получиш парфюма🫣🧐.. се чудиш кво става🤣
Да, определено вече ще го имам предвид. Надявам се и Qaed Al Fursan Unlimited да се е подобрил, че и той е набутан дълбоко в гардероба 🤣

Общи условия

Активация на акаунт