Отговори
# 480
Добро утро ☕️☕️☕️
Рени, точно това мислех и аз, заблудената Суна се е надявала на връзка с Ферит след целувка на дивана. И това е отвратително към Сейран и Абидин. Тя затова и разкара мъжа си, за да е свободна за Ферит. И добре, че Суната чу разговора. То при нея празно няма, хукна да хване другия влак. Много неприятен образ, никакви скрупули и ценности. От скромното целомъдрено Антепско възпитание не останало нищо.
Не знаем какъв е проблемът, но ГГ нямаха повече от 60 сек сцени заедно за целия епизод. Факт.
Ева, според мен Ферит в началото на 90 епизод показваше досада при пристигането на Сейран. Един вид, ти какво правиш тука сега? Явно не му се искаше да ги прекъсват или хващат в крачка. Много съжалителен нашия Ферит, много, само Сейран не я съжалява.

# 481
Точно и аз това си мислех гледайки епизода…Екранното време на Ифакат е подменено с това на Есме,която  само опява първосигнално….няма я интригата,която ни даваше за размисли Ифакат….
За Сейран и Ферит знаем…подмениха ги с Абидин и Суна,които не са интересни….бяха интересни,като поддържащи….Пак казвам,че проблема със Суна можеше да се развие,но по много различен начин…..Истирията на Абидин беше абсолютно излишна,ненужна и направо глупава…
Ферит си изкара болката….Можеше директно да го каже и на Суна,но той знае,че тя не е качествен човек и изобщо не желае да се занимава с нея….
Болката винаги му е била за Сейран…
Всичките глупости за мен дойдоха от началото на сезона,когато гледахме Диар и Синан.Това си бяха откровенни глупости,които ни ошашавиха и още не можем да приемем нищо и всичко ни е объркано🤷♀
Ще посрещна финал с голямо облекчение…..какъвто и да е🤷♀

# 482
Онур се заинати да доказва ,че Сейфер не са причината за успеха на проекта му.Доказа категорично ,че е способен качествено да го унищожи.И в последните си напъни се опитва да прехвърли вината на Афра и Мерт.Нито написаното от Бирса ,нито момента на публикуването му са случайни. Само се питам,мениджърите им в кома ли са?Добре замислена атака,не от сега.Афра е с бледо присъствие от 6 епизода.

# 483
Най-голямата ми радост е, че Суна чу какво мисли и чувства Ферит към нея, какво представлява целувката за него. Тази сцена бе най-хубавото нещо в тая серия. Е и секундите, в които Ферит прегърна Сейран.

# 484
Кралицата на епизода беше Афра! Уникална игра! ❤️❤️🧿🧿 Браво на талантливото ни момиче!

# 485
Сикорски, малко късно, но сега чета. За инстаграм и Мирай - вече работят със свидетели и на обществено място, за да няма клюки. Горките.

Последна редакция: сб, 08 фев 2025, 11:24 от ani.zaiche

# 486
Онур се заинати да доказва ,че Сейфер не са причината за успеха на проекта му.Доказа категорично ,че е способен качествено да го унищожи.И в последните си напъни се опитва да прехвърли вината на Афра и Мерт.Нито написаното от Бирса ,нито момента на публикуването му са случайни. Само се питам,мениджърите им в кома ли са?Добре замислена атака,не от сега.Афра е с бледо присъствие от 6 епизода.

Здравейте, момичета!😊

Абсолютно. Мениджърите им спят зимен сън. Хвърлят обвинения към клиентите им, че се държат непрофесионално и онези двете гък не казват. В този бранш, в който завистта и подмолните игрички са в изобилие Мирай и Бейза трябва да са по-адекватни в защитаването на интересите на клиентите си.

# 487
Момичета, Джингиз да не е психиатър под прикритие 🤣🤣🤦‍♀️🤦‍♀️.
Защо попита Халис дали е казал на Ферит кой всъщност е той 🤔🤔🤔? Нали уж беше тежката артилерия на Халис, нещо като наемен убиец 🤷‍♀️.
Предположения имате ли?

# 488
Здравейте, момичета! Минавам виртуално да ви почерпя за рождения си ден днес Simple Smile
Друго не ми се коментира. Опитвам се да лайкна всичко,но не ми дава. Да не би да са ми свършили лайковете?
Приятен уикенд на всички

# 489
Честит рожден ден,  Надя!
Много здраве и благополучие ти желая.
Дълги години щастлив живот и много радостни моменти.

# 490
Честит рожден ден, Надя! Много здраве и късмет пожелавам Heart

# 491
Честит рожден ден и от мен! Желая здраве и много щастие.🌹
Утеха намирам само в старите епизоди, така че няколко момента от любима сцена.

# 492
Честит рожден ден , Надя !
Пожелавам ти здраве и мнооого късмет !

# 493
Честит рожден ден ,Надя! Здраве и щастливи дни!

Сега се замислих,че сцената с полудялата да отмъщава Сейран в имението е снимана като се отследваха.Афра с пистолет в ръка ли натисна "отследване" и Мерт от уплаха да е натиснал "блокиране"..Шегувам се,само ми е чудно по време на сет да се занимават с това.

Последна редакция: сб, 08 фев 2025, 11:30 от Sikorski

# 494
Не пожелавам на никого такъв зет като Ферит, че от съжаление да целува бълдъзата си..😁 не мога да проумея какви сцени играе Мерт 🤦♀
Аз така или иначе не гледам сериала вече.. само от части тук-там ама тези, които си мислят, че Сейран е бременна, явно вярват че щъркела носи бебетата…

Айде да свършва тази мъка вече.. какви са тези сценаристи и какво гледат феновете?
Това не е сериала който почнах да гледам от първи сезон.

Общи условия

Активация на акаунт