Нали не мислите, че е случайно?

Еми тегаво си е положението ,ноооооо и аз все пак съм си все още в отбора на тия дето са в поза щраус и въпреки всичко са на еднорога и много ,много ,много здраво го държат да не избяга ,че то в последно време надеждата все повече намаля ама все пак си я има още де. 

Значи какво ако не беше чула изповедта на Ферит щеше да продължава да се домогва до него ли.
И в първи и във втори ,че даже и в трети сезон Суна видя толкова много доказателства ,че Ферит обича Сейран и още по-важното ,че Сейран обича Ферит ,но въпреки това тя не се посвени да се увърта около зет си и да си прави някакви планове които е абсолютно невъзможно да с е случат ,но тя смело и безотговорно даваше и даваше на пред докато за пореден път не чу истината ,че Ферит просто се е влюбил в Сейран и затова е избрал нея. Не я знам какво си ги мислеше ,че ще са бъдещите и творчески планове с Ферит ,но поне като чу думите му се възвърна и въпреки че беше принудително се върна в правия път.
Ооооох не надявам се това да не е така и СейФер да намерят път един към друг и пак да могат да бъдат щастливи.

Мечтите са безплатни. Иначе трябва да се отчаям тотално,а не искам Препоръчани теми