Отговори
# 600
Аз вече вдигнах ръце 🤕🤕☹️...Да пишат каквото си искат. Аз от СейФер няма да се откажа! Но това, в което превърнаха Ферит е прекалено наистина...И как ще продължат, ей това искам да видя...Сейран ще прощава това ли 🤬🤬🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️..Да й сложат крила! Не за ангел, а за патица, че ангелите са Ифакат и Кязъм. Така ги избелиха, че чак блестят 🤬🤬

# 601
Диче, то ние не можем да му простим, Сейран ще му прости ли? Не знам... Ама верно, че и нея я пишат голяма бяла птица, та всичко е възможно. Четох спойлери непроверени, че все пак ще замине. Дано, дано. Дори и да прости, мисля, че има нужда от известно време. Скок във времето е задължителен, според мен.

# 602
Въпросът не е в прошката, а в невъзможността да се върне всичко обратно, тоест от рибената чорба да направят пак аквариум.  Защото как си представяме примерно съдбата на Суна, която все не намира и вероятно няма да намери щастие и за това всеки някой ще се чувства виновен? На Ферит ще му минат ли угризенията, че не избра навремето Суна, ако Сейран му прости, а дали и самата Сейран няма да чувства някаква косвена вина, като разбере защо се е стигнало дотам? Познаваме я все пак и знаем за склонността й за всичко себе си да обвинява. Сега може да заживее с мисълта, че тя незаслужено е заела мястото на сестра си.  Въобще показаха ни нагледно колко лесно е да развалиш нещо и колко трудно е да го поправиш, ако въобще е възможно.

# 603
Развалиха ги тези мои любими Сейфер. И аз искам да видя какво ще стане от тук насетне. Сейран достатъчно прощава, стига толкова колко още. Ферит го направиха на нищо. Язък за доброто му сърце.
Искам да са заедно иначе няма смисъл за борбата им един към друг от началото на сезона.
Искам и да се разбере какво е станало през тези 2 години скок във времето,с които почнахме. Малко да ни се изясни защо стигнахме до тук.
Не искам да има още един скок във времето. Това съвсем ще развали нещата. Грам вече няма да имаме Сейфер Sad

# 604
Надя, как си представяме Сейфер заедно и щастливи на този етап, сякаш нищо не е станало? То и аз ги искам така, но е невъзможно в момента.
Вече подметнаха в трейлъра, че Сейран взела Ферит от ръцете на Суна Head Band Нали не мислите, че е случайно?
Освен това, за дивана предстои да научи и Абидин, после и всички останали. Не ги виждам задружно седнали край камината. Друга камина, не онази в "къщата".

# 605
Здравейте  Heart
Наде  с малко закъснение и аз ти желая да си здрава и много щастлива.  Hug  Flowers Rose
За епизода какво да кажа   Thinking  Еми тегаво си е положението ,ноооооо и аз все пак съм  си все още в отбора на тия дето са в поза щраус  и въпреки всичко са на  еднорога и много ,много ,много здраво го държат да не избяга ,че то  в последно време надеждата все повече намаля ама все  пак си я има още де. Simple Smile
Ферит най-накрая излезе от състоянието в което беше изпаднал и си призна на Дженгис за прегрешението си.Толкова ли беше трудно сценаристите да му я изпишат тая сцена още в 90-и епизод или в  91-и ,а не да чакат досега ,хубаво да изкофтят положението ,ама айде ще приемем и преглътнем какво да се прави. Angry
На Ферит действията му ги разбрах горе долу ,но защо Суна трябваше да я направят такава ей това ми е чудно. Thinking Значи какво ако не беше чула изповедта на Ферит щеше да продължава да се домогва до него ли.  ThinkingИ в първи и във втори ,че даже и в трети сезон Суна видя толкова много доказателства ,че Ферит обича Сейран и още по-важното ,че Сейран обича Ферит ,но въпреки това тя не се посвени да се увърта около зет си и да си прави някакви планове които е абсолютно невъзможно да с е случат ,но тя смело и безотговорно даваше и даваше на пред докато за пореден път не чу истината ,че Ферит просто се е  влюбил в Сейран и затова е избрал нея. Не я знам какво си ги мислеше ,че ще са бъдещите и творчески планове с Ферит ,но поне като чу думите му се възвърна и въпреки че беше принудително се върна в правия път.
Ще видим Сейран как ще разбере истината и какво ще направи,но със сигурност ще и труден избора .
За трейлъра ми се струва ,че Сейран не  е бременна ,а всичко е за пред деде ,за да му ощастливи последните  мигове може би .Може да се окаже и че Сейран не само за бебето симулира  ,но и че са добре с Ферит ,а всъщност като е разбрала за целувката да му е била шута и той за това да се усмихва така печално ,а не само заради лошите прогнози за Халис ага.  Thinking Ооооох не надявам се това да не е така и СейФер да намерят път един към друг и пак да могат да бъдат щастливи.  Hands Pray  Flowers Four Leaf Clover    Heart    Hands Pray  Flowers Four Leaf Clover    Heart Hands Pray  Flowers Four Leaf Clover    Heart

Последна редакция: нд, 09 фев 2025, 17:17 от Eny87

# 606
Момичета,това с детските обувки в трейлъра ми се струва,че е нарочно за да се видят фенските нагласи и решат дали наистина Сейран да е бременна или да лъжат деде и отново да провокират любопитство у зрителя за да се гледа.Не им останаха много полезни ходове.Критиките отново са много,но този път от негледаемост са застрашени и другите проекти на ОГМ.Сериалите им "падат" един след друг като зрели круши.Конкуренцията е жестока.Лошото е,че на Онур не му увира главата да смени сценаристите и да наеме качествен,доказал се сценарист.Сценарист,който е наясно с бизнеса за да направи от Ферит и Сейран не само любовна двойка,а и бизнес партньори и борба с конкуренцията.Чудя се защо.Лейля я смени на 10-та серия и върна Гюнгер.Сега е ясно,че не може да го върне,но поне може да си позволи кадърен сценарист.Защо не ги сменя?Това ме мъчи мен.

# 607
Какво я интересува Сейран Халис ага, че да иска да го радва, какъв и е той към дадения момент? Ами никакъв. Защо трябва да прави глупости, да лъже за такива важни неща, че той да бъде спокоен, или щастлив? Изобщо, защо Сейран и цялото и семейство се влачат подир Корхан, включително и в този тежък момент след като напуснаха имението, че да им тежат още повече. Толкова ли нямат достойнство и гордост семейство Шанлъ? На какво се надяват? Сценаристите развалиха всичко в стремежа си да се направят на интересни. Всеки да се е изнесал с 200 от тия Корхан досега, та те само проблеми създават.

# 608
За камерите... В Х чета мнения, че всъщност Ферит не помни целувка, а Суна му е втълпила, че е имало и че той я е целунал. Затова си мисля, че само такъв запис би дал истината. А какво стана с човека, който щеше да следи Суна?  И пак въпроса: от къде брата на Аби знае, че Ферит е щял да се жени за Суна?

дописано

Според някои мнения, думите на Ферит са неточни и е възможно, тъй като не дадоха негови спомени за целувката, той да не е целунал Суна. Знаем как действа алкохола на Ферит (както в 19еп.), може да е заспал. Суна да го е целунала, той се е стреснал и е посегнал да я души (смучката), а Суна да му е обяснила, че той в съня си я е целунал. Да се е разсъблякла и той затова да е объркан. Когато посрещна Сейран, той бе спокоен. По-късно осъзна вината си, може би след разказ от Суна.

Последна редакция: нд, 09 фев 2025, 17:48 от ani.zaiche

# 609
Момичета,това с детските обувки в трейлъра ми се струва,че е нарочно за да се видят фенските нагласи и решат дали наистина Сейран да е бременна или да лъжат деде и отново да провокират любопитство у зрителя за да се гледа.Не им останаха много полезни ходове.Критиките отново са много,но този път от негледаемост са застрашени и другите проекти на ОГМ.Сериалите им "падат" един след друг като зрели круши.Конкуренцията е жестока.Лошото е,че на Онур не му увира главата да смени сценаристите и да наеме качествен,доказал се сценарист.Сценарист,който е наясно с бизнеса за да направи от Ферит и Сейран не само любовна двойка,а и бизнес партньори и борба с конкуренцията.Чудя се защо.Лейля я смени на 10-та серия и върна Гюнгер.Сега е ясно,че не може да го върне,но поне може да си позволи кадърен сценарист.Защо не ги сменя?Това ме мъчи мен.
Mimi,не ги сменя защото правят това,което той иска.Ти как мислиш,ако не беше доволен дали нямаше веднага да ги замени.Нали в речта си на партито за края на втори сезон каза ,че знаел много добре какво прави за третия.Той си е поставил някаква цел и си я следва с всички възможни средства.Моето мнение за него е голямо его и арогантност.Проблема си е негов ,на никой друг.Пред Афра и Мерт се отвориха много врати.Ние,колкото и да сме разочаровани ще забравим след финала.Имаме на разположение да си гледаме първи сезон изцяло,някои епизоди от втори и определени сцени от трети и пак да си доставяме удоволствие. Онур да му мисли с този листопад на проекти.Краля може да загуби преди да е почнал играта.Като прочетох на Гюлса разясненията на сюжета е бита карта.

# 610
Един средно интелигентен човек е наясно, че Сейран не е отнела нищо на никого и няма вина за женитбата си. Тя бе омъжена насила, затворена в мазе и бита от баща си. Как трябваше да постъпи, да се самоубие, че Ферит да се ожени за Суна? Майка й да се противопостави на баща й, като бъде пребита и това пак няма да доведе до успех (Суна знае това). Баща й как да спаси честта й като се откаже от парите, които взе допълнително за Сейран, че как ще стане това. Суна наистина е глупава. Иска Ферит да забрави голямата си любов и безразличието си към нея, и да бъде с нея.

# 611
Ани, Суна е обсебена, болна. Забила е на този момент с първото и искане, и колкото и пъти да се жени още, иска да знае какво е щяло да стане, ако я нямаше сестра и.... Никога не е помислила, че случилото се е за добро. Тя смята, че е ощетена от всички.

# 612
Ох, момичета, прави сте,че към сегашния момент няма как да гледаме щастливи Сейфер. Те и самите Сейфер никога няма да са тези, същите, които обикнахме от сезон 1. Но това не значи, че не може да се напишат хубави сцени.
Толкова много гадни неща написаха и толкова много развалиха магията на Сейфер, още от втори сезон,че няма как да ми се махне тази горчивина. Всичко е осквернено.
Но тъй като се чувствам емоционално свързана със сериала, искам да върнат някаква част от тази любов и поне за финал да имаме пак някакви хубави сцени с тях. За да ми остане хубав спомен, да се връщам с умиление, а не с погнуса.
Не пречи да мечтая Simple Smile Мечтите са безплатни. Иначе трябва да се отчаям тотално,а не искам

# 613
На мен ми е много любопитно дали някой ден ще се разбере чия беше гениалната идея да се покаже и развие по този начин обсесията на Суна по Ферит.Освен въпросната сцена ,старателното и заснемане така,че да се отвратиш, има и  изместването на главната героиня в девета глуха за не един или два епизода.Това унищожи всичко.Колкото и да ни дразнеше кака и да роптаехме срещу сценария имаше интрига,имаше сцени с главните,имаше приличен рейтинг,но нямаше усещането за такава  омърсеност на Сейфер и обезличаване и на двамата ГГ.

# 614
Бях обещала да напиша отговора на въпроса: Ще бъде ли финализиран "Рибарче" преди 100 еп.?
Скрит текст:
Макар,че рейтингите падат,Онур не планира да завърши сериала преди 100-на серия защото задграничните продажби продължават да са добри.Но,според Бирсен,на снимачната площадка царяло напрежение.Афра и Мерт се разделили,разпространяват се слухове за изневяра и този разрив не за пръв път създава проблеми в снимачната група,но сега ситуацията се оказва по-сложна и това може да въздейства на съдбата на сериала.А лошия рейтинг на съдбата на сериала никак ли не въздейства?Според мен,главния проблем не е в това,че Афра и Мерт са се скарали.Да,те са млади актьори,но те са професионалисти и не за пръв път работят в турдизи.И прекрасно могат да се справят със своите емоции даже и ако в техния личен живот нещо да  не се нарежда.Има още много примери за актьори които категорично не са се разбирали един с друг даже и без всякакви любовни връзки,например Джансу Дере не е можела да понася своя партньор Мехмет Акиф Алакурт,но в кадрите в сериала "Съла" те показаха прекрасна любов.Тоест,общо взето това въобще не пречи и Бирсен е малко вероятно да удари по създателите на проекта,които откровено са уронили качеството на сценария.На първо място по колкото и снимки,и операторска работа,и актьорска работа са останали на първоначалното високо равнище,то именно сценария,пет сценариста,както се говори "орел,рак и щука" е непонятно накъде дърпат този проект.Ако все пак той не стигне до 100-на серия аз съм абсолютно уверена,че вината не е  на Афра или Мерт,а вината е именно в тези сценаристи,които откровено издишаха и нищо нормално вече не могат да напишат.Но,разбира се,на журналистите не са им интересни сценаристите за които никой не знае и никой не е чувал.На тях,естествено са им интересни главните герои,Афра и Мерт,и те като по команда се нахвърлиха на децата.В своята последна статия журналиста Баръш Коджаоглу засегна темата за  отношенията  между Афра и Мерт и ги охарактеризира като "рейтингова любов",предполага,че романтичните връзки между главните герои все по-често се възприемат като маркетингова стратегия.Той отбелязва,че двойката вече е влизала в същия цикъл повече от веднъж и в това време сериала е достигал пика на популярност,появяват се слухове и новини за раздяла,но по мнението на журналиста зрителите вече са научили да разпознават този игрови подход и такива изкуствени истории повече не спасяват  рейтинга на сериала и не повишават популярността на актьорите.Днес аудиторията чака естественност и истински чувства,а не любовни истории,които са създадени за поддържане на интереса към проекта.Аз,въпреки всичко ще отбележа,че нито Мерт,нито Афра никога не са заявявали официално за отношенията си и винаги са се държали много сдържано.Само пресата се е нахвърляше на всяка новост,правеше от мухата-слон,и сама пишеше тази история за любов.Сега те обвиняват актьорите,които съвсем се държаха настрани от всички тези шумотевици,в това че тази "рейтингова любов" обръщала всичко с краката нагоре.Нека да се върнем в началото и да видим с кого се започна всичко това.Не е ли с точно този Баръш и неговите съучастници?
Sikorski Само като видях на Халит Ергенч как ме е "пораснала" коса и сериала вече беше "бита карта".Толкова ли нямаше някой по симпатичен актьор от него на средна възраст?

Последна редакция: нд, 09 фев 2025, 19:06 от mimi 65

Общи условия

Активация на акаунт