Отговори
# 675
Здравейте,
Много голяма дискусия за изповедта на Ферит,  въпреки, че тя не беше пълна според мен. И тук, като в 19 епизод нещата се замазаха. Не може само от една целувка да последва голяма драма. Ферит стигна до самоубийство,  а Суна просто не е на себе си и ходи като замяна. Да не говорим как реагира като ги видя двамата в леглото и Сейран целуваше Ферит. Явно момента е представен от Суна  и Ферит  с различен поглед, но след целувката е имало продължение. Странно ми беше държанието на Ферит,  когато отвори вратата на Сейран.  Излъчваше ярост и арогантност, а Суна не знаеше къде да погледне. Два епизода се държа със Сейран, като магаре, сега почувства угризения и срам. А, как сладникаво посрещна Суна от болницата. И от двамата ми се подгади.
Странен му беше отговора какво очаква от Халис  и от Сейран,  след като им каже за прегрешения си: РАЗБИРАНЕ. Това очаква човек, който много пъти е грешал и знае, че винаги му се прощава.
Сейран прояви разбиране за: Султан, Пелин,  Невра, Дияр, предишното целуване с аблата, а на нея дълго време не и се прости за Юсуф.
Цялата истерия е за съсипване на сериала и по точно кариерата на Мерт и Афра. Но те съвсем отговорно и професионално изпълняват задълженията си към продукцията.

# 676
Ами много зависи не от броя, а от вида на целувките и обекта на целуване. Може даже на случаен кекс за една вечер да се погледне като на нещо по-маловажно и безобидно от една целувка и дори греховна мисъл. Нормално ли е някой да таи и потиска у себе си греховни мисли към балдъзата си без дори да стигне до целувки, да не говорим за нещо повече? Струва ми се, че у нормалния човек има вградени задръжки, които действат като релета - изключват веднага веригата автоматично, за да да не стане беля...

# 677
  • София
Аз пък идвам да изохкам, че Мерт не е избрал краткосрочна военна служба, и след Чапкъна отива в армията.Smirk

# 678
  • София
След като вече в Х се пише какво са излъчили Шахид, мога да го напиша и тук. Арабките гледат съвсем друга версия, истинската, според мен. Иначе аз клиповете от тях ги гледах снощи, затова и писах по нощите, че Феро е невинен, но чаках потвърждение Simple Smile
Та накрая може и извънземните да са взели бонбоните от масата Stuck Out Tongue Winking Eye

# 679
  • Яко в Матрицата...
Мише, как разбра каква служба е избрал Мерт? Аз никъде не видях нещо писано, но може да съм пропуснала...

Мистери Hands FacepunchHands Plus1

# 680
След като вече в Х се пише какво са излъчили Шахид, мога да го напиша и тук. Арабките гледат съвсем друга версия, истинската, според мен. Иначе аз клиповете от тях ги гледах снощи, затова и писах по нощите, че Феро е невинен, но чаках потвърждение Simple Smile
Та накрая може и извънземните да са взели бонбоните от масата Stuck Out Tongue Winking Eye

🥳🥳🥳

Ей сега го качи и спойлерджията. 😜🙃

# 681
Момичета, споделете тая версия,белким ни се успокоят душите.

# 682
Сикорски, няма място за успокоение, според мен

https://x.com/bassma23456/status/1888894620886565372?t=cqxjWISZo … 5BsO4uzB5KGw&s=19

Просто са изрязали обяснението на Ферит. Заради всичко случило се, фалан... толкова се срамувал от себе си. Смях в залата!

Интересно какво си мислят арабките за Суна, тя що реве хахахс

# 683
Сикорски, няма място за успокоение, според мен

https://x.com/bassma23456/status/1888894620886565372?t=cqxjWISZo … 5BsO4uzB5KGw&s=19

Просто са изрязали обяснението на Ферит. Казва че се срамува заради всичко случило се. Смях в залата!

Интересно какво си мислят арабките за Суна, тя що реве хахахс
Оххххх,това за мен означава,че Сейран няма да научи,щото и с нея и арабките ще са шокирани .Велики са!Нямам слова за тия драскачи.

# 684
  • София
Ами да го кажа така, от 30-те секунди в Х може да не се разбира добре, но ако се гледа цялата версия, която е около 10 минути, ами изобщо не се намеква за нищо.
Не го казвам за успокоение, със сигурност всеки ще продължи да вярва в това, в което е вярвал досега.
Понеже аз го гледах с арабско аудио, беше голям зор, но се оказа, че и турското е друго. Демек не е променен дублажът, подадена им е друга версия на турски.

# 685
  • София
Мише, как разбра каква служба е избрал Мерт? Аз никъде не видях нещо писано, но може да съм пропуснала...

Мистери Hands FacepunchHands Plus1
https://www.instagram.com/mert.graphy/reel/DFz6i09IfW_/
Mert is going on a military service immediately after yalıçapkını is over.

# 686
Сикорски, нали не трябва да си мислим, че са снимали нещо специално за арабките? Изрязали са две изречения, това е.
Хората ни го показаха ачик ачик от всички ъгли снимано, в детайли, ние не повярвахме. Говореха с недомлъвки, пак не повярвахме. Втория Ферит ни го каза, пак не повярвахме. Сложиха обяснение в устата на Ферит, белки разберем, че е истина, ние пак не, та не! Накрая ще ни пуснат наистина интернет озела Stuck Out Tongue Winking Eye

# 687
Абе, не случайно задавам тук въпроси от сутринта за Онур. И той се е раздвоил от зор. Joy Joy Joy

# 688
Коментар на арабка под видеото, което пуснах:

Сега, ако Сейран го напусне или му се ядоса, зрителите ще се обърнат срещу нея, защото живеят в друг свят. Те виждат Ферит като чувствителен, нежен човек, който поема вината за всичко, а Сейран е егоистичен човек, който се съмнява в него и му се ядосва за всичко. Уау! Също така не е логично да изтриете сцената от самото начало. Разбирам защо не я показвате, но дори изтривате говоренето за нея.

# 689
Цитат
Абе, не случайно задавам тук въпроси от сутринта за Онур. И той се е раздвоил от зор.

Кате, сакън, Онур двоен не ми се мисли колко още жени ще доведе на Ферит и той от срам, че ги е съжалил да плаче непрекъснато и да иска Сейран да го РАЗБИРА. Ще ни измъчи момчето, какъвто е съжалителен ще стане суха вейка от пиене и работа.
Шегата настрана, но не знам Мерт как понася цялата помия от сценаристи, продуценти и сценарии които трябва да пресъздава. То вярно, че има талант, но  при него вече е подигравка с труда и себераздаването му.

Общи условия

Активация на акаунт