Отговори
# 660
  • Яко в Матрицата...
Минавам да напиша, че Ферит е невинен Joy
Невинен е Joy

1973 yılında Aydın Budayıcıoğlu ile evlendi. Eşi 2007 yılında hayatını kaybetti. Çift, 'Yağmur' ve 'Hasan Murat' adlarında iki çocuk dünyaya getirdi.

Гюлса има семейство - омъжила се е през 1973 г. за Айдън Будайъджъоглу, взела е фамилията му. Мъжът й е починал през 2007, има дъщеря Ямур и син Хасан Мурат.

# 661
Феро нали се засили да разказва първо на дядо си ,после на Сейран за греха си.След като разбере ,че Халис умира мисля,че няма да каже.На Сейран също по причина,която сценаристите измислят.Чакахме 4 епизода да видим неговата версия,колко му е да почакаме още и докато Сейран научи.И това на фона на продължаващата драма около Суна.

# 662
За твойта прошка аз живея
Да кажеш искам само "Да!"
Без тебе знай ще полудея
Без тебе знай, че ще умра

Недей вини ме прекалено
Пил бях много и под стрес
Нека бъде ми простено
Моля тя горещо днес

Недей вини и твойта кака,
че на теб горката завидя
И след три нещастни брака
късмета си в мен привидя

Нека да забравим мила
сътвореното от жал
Искам да си ми простила,
щото пръстен съм избрал

Пред теб ще падна на коляно
във дълбока пряспа сняг
От любов момче пияно
за трети път предлага брак

Последна редакция: пн, 10 фев 2025, 11:53 от Милна

# 663
Здравейте, момичета!
Пожелавам ви една успешна седмица! Дано за празника на влюбените имаме поне малко Сейфер в епизода с хубави сцени.
Надявам се да видим и Афрам някъде навън Simple Smile
Мисля си, че ще нарушат мълчанието си на 22 февруари на концерта на Емре. Там ще ги видим заедно.

# 664
Цитат
Кате, все се каня да те питам, можем ли да се опитаме да разберем Ферит в този сезон и после можем ли да кажем, че е прав? Айде не прав, но все пак да го разберем някак
Да го разберем - можем, доколкото това предполага наличие на причини в миналото му, да го оправдаем - аз не се наемам, щото златно, сребърно... момчето вече е отговорно за живота си и ако има проблеми, трябва да потърси помощ отвън.  Помощ, като признаване на проблемите и търсене на решение за тях. "Аз съм Ферит Корхан, ти кой си, бе!" не помага... Confused
Рени, благодаря за поправката. А с Онур как стоят нещата?

# 665
Феро нали се засили да разказва първо на дядо си ,после на Сейран за греха си.След като разбере ,че Халис умира мисля,че няма да каже.На Сейран също по причина,която сценаристите измислят.Чакахме 4 епизода да видим неговата версия,колко му е да почакаме още и докато Сейран научи.И това на фона на продължаващата драма около Суна.
Аз пък вече започвам да си мисля, че Сейран може и въобще да не научи. Създават се нови "драми" и това дали Сейран знае или не ще бъде напълно изместено от тях. На Халис не му остава много време и фокусът на Феро ще е насочен в тази посока. Суна явно ще има проблем с правосъдието (най- после да го видим това турско правосъдие, че за затворите им легенди се носят), което означава, че там също ще се акцентира силно. Айшен най- вероятно е мъртва и сега остава Аби да се направи на герой и да поеме вината на бременната си съпруга. Не виждам защо и как Сейран ще научава каквото и да било. Тя и в този епизод ще го играе на подкрепяща и лутаща се между Ферит и Суна.
Еве, силно се надявам да грешиш за претенциите на Ферит върху Суна и въобще да не залитнат сценаристите в посока война между Абидин и Ферит заради аблата. Все пак тя е бременна от този Абидин, който й е съпруг и сама избира да бъде с него (не че има други опции, така че този избор е леко обезсмислен). Ферит няма защо да я защитава този път.
Sikorski, стана ми любопитно как би изглеждала една смислена сцена на СейФер. Моля, пресъздай я! Аз лично не виждам полезен ход в тази посока. Толкова изпуснаха юздите, че вече нямат опция за каквото и да било смислено. Освен Ферит да си признае супер прочувствено и Сейран да му прости още по- прочувствено, не виждам какво друго могат да играят заедно, но аз това вече го изключих като вариант. Това с подкрепянето от страна на Сейран вече го гледаме от 88- и епизод насам и не върви за много смислено.
 P.S. Само да се допълня. Ферит си получи терапията, сподели греха си и получи опрощение от мъж, играещ го на мъдрец, така че това напълно е задоволило драгия зрител. Това го казвам в подкрепа на твърдението си, че Сейран може и въобще да не научава. Апропо, Суна също й се извини и поиска прошка, така че всичко е ток и жици.

Последна редакция: пн, 10 фев 2025, 11:02 от Fi79

# 666
  • София
С едно нещо съм съгласна с повечето пишещи тук и то е, че Ферит няма да разкаже нищо на Сейран.  Всъщност, не съм напълно сигурна, но така предполагам.

# 667
  • Яко в Матрицата...
Кате, нямам идея за Онур. Освен, че е бил пациент на Гюлсерен и е учил в Лондон, точно не знам какво, друго не ми е известно...

# 668
Кате, нямам идея за Онур. Освен, че е бил пациент на Гюлсерен и е учил в Лондон, точно не знам какво, друго не ми е известно...
Reni,благодаря за тази информация.Мисля,че трябва да продължи да и бъде пациент

# 669
Фи, щом няма какво да научава Сейран, значи продължаваме с шушукането по кьошетата, така ли?
Не мога да повярвам, че гледам нещото, от което ме беше най-много страх и най-много гнус в това дизи!
Кешке да си беше стоял Феро при тейзето Head Band

# 670
Reni,благодаря за тази информация.Мисля,че трябва да продължи да и бъде пациент

Според мен Шнура трябва да си намери друг психиатър, защото тази госпожа също не е надеждна.🤪

# 671
Фи, щом няма какво да научава Сейран, значи продължаваме с шушукането по кьошетата, така ли?
Не мога да повярвам, че гледам нещото, от което ме беше най-много страх и най-много гнус в това дизи!
Кешке да си беше стоял Феро при тейзето Head Band
Еве, не казвам, че няма какво да научава (има, разбира си), но не виждам някой да се е засилил, а и самата тя не прави нищо, в посока разкриване/научаване. Случилото се по оста Ферит - Суна явно беше важно за развитието на тези двама герои, не за Сейран. Трябваше да видим техния грях, техните чувства преди и след греха и тяхното изкупление. Сцената, коята написаха на изповядващия се Ферит и подслушващата Суна напълно е достатъчна за финализиране на ситуацията. Допълних предния си пост, че Ферит получи своята терапия. Той сподели греха си, че даже и опрощение получи от мъж, който го играе на мъдреца в дизито. Не е нужно опрощението на Сейран, защото такова вече дойде, при това от по- висша инстанция. Wink Суна чу всичко, разбра правилно ситуацията и също поиска прошка. При това тя поиска прошка от засегнатата страна. Не би трябвало повече да има шушукания по кьошетата и каквото и да било взаимодействие между Ферит и Суна. Това беше финалът. Дали е достоен или не няма да коментирам, но на продукцията върши чудесна работа. Както създадоха от нищото аферата, така я и приключват. Между другото, страшно много жени (акцентът върху пола не е случаен) са харесали гореописаната сцена, така че... Такова доволство и злорадство има у драгата зрителка, че Суна е чула изповедта, че не виждам защо трябва да продължава да се дълбае. Вече се поема по нови сюжетни лини и нови драми.
Ако ме питаш дали ми харесва, то категорично ще чуеш отрицание, но от мен нищо не зависи. Аз бих написала съвсем друга история оттук насетне, ама...

# 672
Съвсем не би било неочаквано, ако Сейран нищо не научи и я подкарат така все едно нищо не е имало. Обаче нали ние зрителите ще знаем, че нещо е имало и дали със същите очи и ентусиазъм ще гледаме на тази разгоряла се наново /за трети път/ любов? Е, изключвам арабките, които не е ясно каква точно версия гледат и как в следващите серии навързват логиката на някои сцени като примерно изповедта на пейката.

# 673
Аааа, FI, не съм съгласна. Blush
Цитат
Сцената, коята написаха на изповядващия се Ферит и подслушващата Суна напълно е достатъчна за финализиране на ситуацията.
Хич не е достатъчна тази сцена. Така не се изкупва грях, трябваше поне по една молитва да ударят към Аллах за опрощение. Smile А и според Ферит, той си е пак "невинен" - не разбрал баш Суна, сбъркал, ама за да я утеши... айде нема нужда!!! Суна пък поиска прошка от сестра си, ама незнайно (за Сейран) за какво.
Цитат
Между другото, страшно много жени (акцентът върху пола не е случаен) са харесали гореописаната сцена, така че... Такова доволство и злорадство има у драгата зрителка, че Суна е чула изповедта, че не виждам защо трябва да продължава да се дълбае.
А това си е проблем, наистина. И то сериозен. Защото показва, че ние, жените сме склонни да търсим причините за подобни случки в другите, третите жени. Иначе, то нашето си е добро, то и ние така, ама ... има завистливи и гадни женоря, които се опитват да откраднат нашето спокойствие. Ама можем да ги превъзпитаме такива мъже. Чиста самозаблуда, рационализация и на целите, и на средствата.

# 674
Съвсем не би било неочаквано, ако Сейран нищо не научи и я подкарат така все едно нищо не е имало.Обаче нали ние зрителите ще знаем, че нещо е имало и дали със същите очи и ентусиазъм ще гледаме на тази разгоряла се наново /за трети път/ любов?
Именно, Милна! Обобщила си ме в едно изречение, благодаря! А ентусиазмът на зрителя се изразява в рейтинги, така че и там всичко е наред. Simple Smile
Кате, перфектно си ме прочела между редовете, така че няма да отговарям нищо. Kissing Heart

Последна редакция: пн, 10 фев 2025, 12:21 от Fi79

Общи условия

Активация на акаунт