Отговори
# 645
Две серии в болницата, сега две серии в съда и затвора Rolling Eyes

Демек продължаваме с драмите на Суна .Няма радост в тоя живот!

# 646
  • Пловдив
Добър вечер, момичета!
В петък нямах възможност да гледам серията, тъй като реала ме призова спешно и току що изгледах епизода с буквички.
Какво да кажа, след като си загубих два часа и кусур време стигнах до извода, че тези малоумни сценаристи са се явявали и са спечелили конкурс на тема: "Как да затрия най-хитовия сериал за последните две години за отрицателно кратко време"? Е, успяха гадовете:rage: При мен тръпката я няма вече, имам чувството, че даже и Афра и Мерт не играят така както първите два сезона. Но, тъй като съм  упорита ще го изгледам до края каквото и да ми коства.
Лека вечер!

# 647
Фотографът мнооого добър! 🤍 А моделът мнооого красив! 🤍

🧿🤍♾🪬🧄

# 648
Две серии в болницата, сега две серии в съда и затвора Rolling Eyes

Край нямат мъките Абсунови 🤬🤬🤬

# 649
  • София
Минавам да напиша, че Ферит е невинен Joy

# 650
Добро утро момичета!
Излезна ми във фб превод на сцената, където Ферит се изповяда на Дженгиз.
Много е хубаво, че той се е осъзнал, че му е важна Сейран, че му е тежко, че се срамува. Най-хубавото е, че Суна чу и я заболя много. Лошото е, че Суна ще забрави това и ще продължи да нахалства.
Този Ферит си създава проблеми все от съжаления, как не постъпи като мъж веднъж и да елиминира чуждите жените от живота си? Защото характера му е такъв, а има една поговорка - вълкът козината си мени, но нрава никога.
Ами това е Ферит. Сега му се е разминало, но няма да му те разминава винаги и ще му се наложи да търпи после последствията и наказанията!

# 651
Добро утро, дами! Heart
В седмицата на любовта ви желая да имате добро настроение.Дано в края и ни дадат поне една стойностна сцена на Сейфер.

# 652
Добро утро, момичета Kissing Heart
Хубава седмица и от мен Heart

# 653
Добро  утро.

Всичко ще отмине...
Ще настъпят и добри мигове за СЕйФер.
Успешна нова седмица!

Последна редакция: пн, 10 фев 2025, 09:34 от Nina_Richi

# 654
Току-що четох следния сценарий:

Сейран нали застреля Чичек и Карам го знае. Суна ще влиза в затвора уж. Карам щял да каже на Сейран да се омъжи за него, иначе Суна ще изгние в затвора. И нашето глупаво момиче, за да спаси кака си, щяло да каже окей Grinning

Не е спойлер, да не се объркате! Хората пишат сценарии, ама много се смях Joy
Гледам, пандата писала, че сценарият вече няма да е фокусиран САМО върху Суна и Абидин. Демек, нищо не е свършило Head Band Тя изобщо позна ли нещо тази панда?

Искам да напомня и нещо, което прочетох много отдавна и споделих и тук с вас. Този сериал свърши, когато спря да се гледа през очите на Сейран.

# 655
Току-що четох следния сценарий:

Сейран нали застреля Чичек и Карам го знае. Суна ще влиза в затвора уж. Карам щял да каже на Сейран да се омъжи за него, иначе Суна ще изгние в затвора. И нашето глупаво момиче, за да спаси кака си, щяло да каже окей Grinning

Не е спойлер, да не се объркате! Хората пишат сценарии, ама много се смях Joy
Гледам, пандата писала, че сценарият вече няма да е фокусиран САМО върху Суна и Абидин. Демек, нищо не е свършило Head Band Тя изобщо позна ли нещо тази панда?

Искам да напомня и нещо, което прочетох много отдавна и споделих и тук с вас. Този сериал свърши, когато спря да се гледа през очите на Сейран.
Еве,че то Сейран я няма като персонаж с история отдавна.За фон е само.За мен всичко приключи, гледам само заради времето,което отделих .Очаквания нямам никакви.

# 656
Сикорски, именно де, точно тогава приключи. Шнура си мисли, че сериала се гледа само заради чара на Рамо, затова не спира да му пробутва все нови и нови жени. Предполагам, че сега ще има борба между Ферит и Абидин за "хубавата Сунам". Знаем, че Феро не дава нищо свое и е супер протективен към жените в живота си. Сейран спокойно може да се омъжи за Карам, белки вкарат малко интрига, че по сегашната сюжетна линия умряхме от скука.

# 657
Цитат
Мдаам, така твърдяха момчетата от екипа във втори сезон, когато все още нормалната гледна точка на чапкънството не беше се затрила в лошо представени психологически проблеми на "златното момче" и ... другите персонажи.
Скрит текст:
Все каня да попитам, Онур има ли семейство. За Гюлсерен знам, че няма. 

# 658
Минавам да напиша, че Ферит е невинен Joy

+1 🙂

# 659
тАби, тАби, джанъм (с гласът на Кязъм) Smirk

Кате, все се каня да те питам, можем ли да се опитаме да разберем Ферит в този сезон и после можем ли да кажем, че е прав? Айде не прав, но все пак да го разберем някак Thinking

Последна редакция: пн, 10 фев 2025, 10:23 от Еванджелин

Общи условия

Активация на акаунт