Отговори
# 720
  • София
Вие тука все за Ферит се притеснявате, ама аз за Мерт си замислих защо му е да ходи в казармата.
Скрит текст:
Пари ли няма да се откупи, както било прието в Турция или иска по-далеч от гаджето? Представям си как последното му ходи на свиждане или Мерт го пускат в градски отпуск, загорял за....целувки и малко кекс. Тогава сдобряването им е в кърпа вързано. А дано, защото и двамата са много готини! Но това с казармата не одобрявам! Щото и няма да снима тогава.
И аз имам същия дерт.Thinking
Ренко, мерси за пояснението. Дано е fake news, че 6 месеца не са малко. Дали ги подстригват и в Турция при влизане в казармата? (друг дерт)Smiley

# 721
  • София

Heart EyesHeart EyesHeart EyesHeartHeartHeart

Мише, трети номер трябвало да се подстриже Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: пн, 10 фев 2025, 18:34 от MysteryG

# 722
Здравейте!
Аааааа, не е неустоима....и нейната не е лесна (Суна), да я целунат от съжаление, ми гадно е.
Ай, ай, ай...Сунааа...Ох, леле...Аз да я намеря, в капка вода ще я удавя! Безсъвестна!👿👿

То ясно, първата жертва е тя, ами чапкънина кво ще го правим 🙂

# 723
Онур Акай (а аз му вярвам) казва, че Мерт е кандидатствал за платена служба. Сватбата е определена за 23 септември, ако е в казармата как ще стане.

# 724
Момичета, все Суна, та Суна. Направихте я и вие главната и най търсена в сериала.
А, Ферит къде го слагате. Ами той никога не остава на сухо Диша, не диша все си има развлечения. Той с тази своя доброта и харизма може да съжалява всяка мацка, която има нужда и желание. Дашно ни е момчето и винаги има резерви за ухажване.
Връщам се към втори сезон и бях забравила, че много му бях набрала. През цялото време се тръшкаше по бременността на рибата и нероден Петко. То не бяха прегледи, целувки по корема, радости, та отнесе и здрав бой от чичото и бащата, криене на скъпоценната мама. Трябваше дядото да настоява за ДНК и чак тогава момчето се увери, че е лъган и се кротна. Тогава отново се сети, че има Сейран, която прояви РАЗБИРАНЕ  и пак му прости. Лековерен и манипулативен ни е наш Ферит от метреси, любовници и балдъзи. Въпреки това, не може да повярва, че те не са искрени в отношенията и продължава да им вярва. Когато Сейран му спомена, че Пело е преспала с Кая, той и възрази и не повярва, въпреки, че примера с теста за бащинство показваше, че е възможно подобно нещо. Ами същото беше и с лъжата на Дияр за прострелването й. Било невъзможно тя да направи подобно нещо и да излъже.
Само към Сейран изискванията му са големи и изневярата е  в реда на нещата.
А, направи ли ви впечатление с какво внимание слушаше вдъхновеният разказ на Суна, та чак и той започна да споделя своите преживявания. Въобще голяма лоялността има към другите жени в живота му.

# 725
  • София
Онур Акай (а аз му вярвам) казва, че Мерт е кандидатствал за платена служба. Сватбата е определена за 23 септември, ако е в казармата как ще стане.
платена = на кратка, така ли?

# 726
Кой ще се жени Септември месец?

# 727
И аз така разбрах, че платена означава, че 1м си в казармата, останалите в къщи, но ги плащаш на държавата. А сватба очакваме между Афи и Мерт, нали са сгодени, а сватбата е определена за 23 септември. Мерт дори си татуира 23 на ръката.

# 728
Предлагам анкета за следващата тема! 😜
Колко пъти Ферит изневери на Сейран?
Афито! ❤🔥

# 729
  • София
И аз така разбрах, че платена означава, че 1м си в казармата, останалите в къщи, но ги плащаш на държавата. А сватба очакваме между Афи и Мерт, нали са сгодени, а сватбата е определена за 23 септември. Мерт дори си татуира 23 на ръката.
Малееее, колко съм назад с инфото?! Последно бяха "скарани", сега сватба, татуировки.Open Mouth

# 730
Чета тук, чета в Х... Всички фенове пишат и спорят по сериала. А всъщност реално това е като тото. Кой ще познае какво ще напишат сценаристите. В 3 сезон това са 5 тиквени глави, лишени от логическо мислене. Мистерия е какво биха измислили. А днес разбирам, че тиквата Онур, която определя накъде духа вятъра, се е лекувала при куку Гюлсерен. Та сценария не се знае какъв буламач ще стане нататък. Няма човек на земята, който да познае какво ще съдържа.

# 731
# 732
Още нещо ми направи впечатление от първи сезон досега. Церемонията по искането на девойката, слагането на пръстените и рязането на лентата.
За всички други годежи и бракове до момента в сериала показваха всичко от до. Обаче сега като се замисля Сейфер в първи сезон ги настаниха само един до друг, донесоха таблата с нещата и после нищо. Във втори сезон пак не показаха как им слагат пръстените. Дали има някаква символика в това? Някакъв замисъл или идея?
А пък сега в трети сезон даже няма и церемония, всеки май си предлага на всеки и директно се женят. Явно вече е модерна работата Simple Smile
Чудя се за какво друго да си мисля,за да не е за кексове,балдъзи и т.н. Wink
Добре,че в сезон 2 ни дадоха сцената,в която Сейфер сами си сложиха халките.

# 733

🧿🤍♾🪬🧄

# 734
  • Яко в Матрицата...
Афито е много сладка Heart Eyes

Аз предлагам даже да не дават сватба, направо с халките на ръцете, та Феро пак да започне да вика "жена ми" Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт