Февруарски любовно-винен Спам(01.02.2025г. - 28.02.2025г.)

• 13 537
  • 574
  •   1
Отговори
# 405
Майстор по бойни изкуства лий или е много яка? Joy А какво стана с треньора, по който всички си падаха? Или смени фитнеса покрай смяната на квартирата?

Фчера имах проверка в аптеката ... всичко е добре, когато завършва добре. Ох! Joy

# 406
Тя е бодибилдърка, абсолютно животно, много е готина, а е на 49.
Стария треньор с тъга го напуснах като смених квартирата, голямо сладурче беше, но тази е по-добра.

Наздраве ви!

# 407
# 408
  • София
ДобрДен!

Днес стискаме едни палчета на една съфорумнка, ама тя ако иска, ще си каже, а и да не иска - да й пратим много положителна енергия!

# 409
Не разбрах за кой става въпрос. Ама - стис!

От пандрелника: на връх Свобода. Grinning

Малко да въ разбутам. Grinning Поне докат съ върне Пънчи и започне да качва снимки от неговото пътешествие из света. Grinning Наблюдавами съ по Фейса. Joy

Последна редакция: сб, 13 сеп 2025, 14:16 от ina.ina

# 410
Застигна ни есен, та само мога да се радвам на ясното небе от твоите снимки

# 411
Ето ти и море, Норче. Забираме си детето- работи 25 дни без почивка. Но вече и те приключват. Та си направихме 1 плаж днес.

# 412
  • София
Много красиво моренце!

И тук се усеща, че е средата на септември. Нощите стават доста хладни вече. Днес цял ден духа силен вятър.

# 413
Ох, почна се. 15 септември е и бесовете тръгнаха да трупат знания и опит, като основно се редят в близкото магазинче за енергийни напитки, протеинови барове и цигари. Викат, крещят, бутат се, въртят гуми и вдигат шум и пушилка. Около нас училища да искаш, като най близкото е за гимназисти. Малките са малко по нагоре. Изобщо прелест, свърши се с тишината и спокойствието в квартала.
Та, Честит да ви е първия учебен ден. Sunglasses

# 414
И започнаха задръстванията по пътищата в града!

# 415
Джасте, разбирам те. Гадно е след тишината да се завърне лудницата. Но, на младежи до около 25 г. всичко им е простено /почти/. Луди, млади. Ама оттам нагоре /тоест по-големи/ дето винаги вдигат джангър ... не моим ги понасям. И въобще падат ми в очите така да се каже. Или решавам, че са хора с комплекси и съответно не са съвсем у ред. Страня от таквиз максимално. Не са от мойта порода. Joy

От четвъртък боледувам - 2 дни беши гърло, 2 дни хрема, главата балон, гранична температура ... взех, че почнах антибиотик от вчера. Още не съм у ред /нормално, де/, енергия ми липсва. Ши съ управя аз бе, ама не разбрах отде ми доде. Та, пазете съ, хора, явно лесно се настива вече и се прихващат разни вирусчета. Аа, за ковид се тествах - не е. Ох! Grinning

Ама не устоях на морето в събота - топнах се, 2 пъти, макар знамето да беше червено. А и вятър си имаше, но слънцето пече ... мислехме, че за 3 часа на плажа няма смисъл да се мажем ... да, ама не - върнахме се зачервени. Joy

# 416
Ей от де ти е - настанала си у морето.

# 417
Не, Рейче, от четвъртък съм така. Морето беши у съботата.
Отдавна не съм боледувала така, та съм забравила какво е. Ми, не е ок. Grinning

# 418
Вероятно е ковид!
Бързо възстановяване!

# 419
И аз така си помислих. Направих си тест, в петък. Отрицателен излезе.
Ще мине, де. Grinning Благодаря, Рейче. Grinning

Студенко сутрин стана, извадих коженото яке. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт