Февруарски любовно-винен Спам(01.02.2025г. - 28.02.2025г.)

• 15 953
  • 672
  •   1
Отговори
# 660
Здрави да сте, Родивче! Бързо на му минава на сина ти.
Скрит текст:
Мойто не беше ковид - тествах се за ковид, ама нямах комбиниран тест и за двете. Обаче няколко дни беше много зле - единия ден едвам се тътрих /аз, дето съм бърза като вятъра/, ужас. И сега още не съм ок, но съм доста по-добре. Пазете се, колкото можете!

Дайсче, работя с пари, зле е, правя грешки тук-там, складовете също правят /явно не е лесно да се избегнат грешките/, но това не ме стресира особено. Обаче дето ме занимават пак с документи /нов договор с РЗОК/ и отчетни документи за другата инстанция - това ме ядосва. Щото трябва да си губя времето вместо да работя в аптеката. Ей, ама! Ако исках да работя с документация щях това да правя, ама ха! Аз тези инстанции занимавам ли ги с мойта работа в аптеката, м? Много съм им набрала, на всичко свързано с документи, ама много.

Пък до банка кога ще се добера не знам. Едни опашки се вихрят ... идиотия просто.

Съжалевам за непозитивността си. Grinning

Последна редакция: сб, 10 яну 2026, 10:48 от ina.ina

# 661
Влизаме ти в положението.
И аз да работех с пари, и аз щях да правя грешки.

# 662
Парите са лесната част, като работиш с едни и същи хора. Документите, документите - консиерж искам за тях! Да му делегирам тези задължения и да се оттърва!  Joy

# 663
Добрютро, спам. Живи сте гледам, няма да ви мисля. Аз водя неравна битка с мързеливи белгийски майстори, ама ще я спечеля

# 664
  • София
Инче, аз знам, че за п#далите от НЗОК се готви специален 11-ти кръг на ада!

# 665
За много години, народе! Живи, здрави, богати и щастливи да сте през новата година!
Тук съм, но много ме мързи и не мога да вляза в работен ритъм.
Ако някой има желание за нова тема, нека пусне. Ако ли не, аз ще опитам тия дни. И без това не сме се разписали като за световно. Grinning

# 666
Добрютро, Норе, и народе! Grinning Тук, в Бг, пак дават Ало-ало. Grinning

Дайсче,
Скрит текст:
тези с които си общувам от РЗОК са супер, нямам проблеми, в общия случай. Системата ни е сбъркана. Всяка година подаваме документи за нов договор. Ама защо? Това е големият въпрос. И обясненията за необходимите документи никога не са ясни. И едва ли само аз се оплаквам от излишна документация. Сбъркана работа.

Какво ремонтираш, Норче? Да ти пратим Бг майстори? Wink

# 667
Не ремонтирам аз Иначе, ами сградата новия ми апартамент е съвсем нова и си пооправят дребни неща гаранционно, в което няма нищо лошо, ама майсторите се държат все едно трябва да съм им по всяко време на разположение. Как да е, няколко имейла и се научиха да казват точен час и да го спазват.

Почвам ново хоби тая пролет. Освен, че ще съм с огромна цветна градина, ще пробвам и зеленчуци. Сега се образовам на тема разсад Grinning

# 668
  • София
Дайсче,
Скрит текст:
тези с които си общувам от РЗОК са супер, нямам проблеми, в общия случай. Системата ни е сбъркана. Всяка година подаваме документи за нов договор. Ама защо? Това е големият въпрос. И обясненията за необходимите документи никога не са ясни. И едва ли само аз се оплаквам от излишна документация. Сбъркана работа.

Инче,
Скрит текст:
Понеже не са им готови договорите за новата година, сега подписваме анекси, а живот и здраве Laughing - март - нови договори. Ама защо? Досега поне пускаха една заповед, че са в сила старите договори. Банковите гаранции трябва да се превалутират, банките не успяват да смогнат.
Не ми се коменрита... А за реимбурсните изделия да не похващам темата.

# 669
Дайсче,
Скрит текст:
откъм кореспонденция тази година хич ги няма. Направо безхаберие почти. А в Б-я кое е наред, та да очакваме и това да е наред. Отказала съм се от тази надежда. Но при попълване на документи понякога се изискват знания за счетоводител, IT - специалист и други. Ами сори, ама е тъпо. Защо трябва да занимавам и други хора, м?

Учи ги, Норче, учи ги. Без дисциплина тоз свят няма да оцелее. Хитлер съм аз в това отношение, Хитлер! Joy

И Хитлер вчера бърса прозорци. Щото се е отворило едно време ... пролетно. И така до утре. Joy

# 670
  • София
Инче, с тези прозорци сега ще вземеш да развалиш времето пак. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 671
Как стана цялата работа, Родивче - на стая в ремонт, който е в почивка Grinning, решихме, че ще сложим плътни завеси. Добре, ама има тънки пердета, дето си стоят. Значи и те трябва да се изперат. Ама да не е празна пералнята, та хайде и от друга стая пердета и завеси. Добре, ама като ще пера пердатата, ми хайде да измия и прозорците. Па и стените около тях. И те така. Joy

# 672
  • София
Така стават хубавите неща - неусетно. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт