Отговори
# 390
  • Далечният изток
Не бързам да закривам сезона... Blush

# 391
Браво, Аида, продължавай с лятото. Аз вчера се прибрах. Pensive Ноо, без дете. Още малко ще съм без ангажименти. Sunglasses

# 392
  • София
Аз харесвам да има нещо екзотично - дръпнати очи, малко по-тъмна кожа, такива неща.

# 393
Хайде, хайде, на момчетата нещо не вярвам. Има красиви мулатки, азиатки, вие тука - европеидно, че европеидно да изглеждали. Grinning
Мда, сещам се, че по едно време се бях повлюбнал в синята извънземна от Аватар, така че си права, малко пресолих манджата с това изказване.

# 394
Ужас, ужас... откак имам фейсбук, видях колко хора не могат да пишат. Scream Направо не мога да повярвам, вече почнах да си мисля дали не е някакъв търсен ефект. Anguished Да не е модерно да се пише нарочно с грешки? Open Mouth

# 395
  • Варна
Направо не е за разправяне. Мен ме дразни ужасно много така модното "преценЯ". Знам, че някои хора нарочно го пишат така, осъзнавайки, че не е правилно, но си личи, че някои определено смятат, че така се пише. А колко още има...

# 396
Eдна от най-търсените, следователно и най-скъпи козметични операции за жени в Азия не е уголемяването на гърдите. Както бихме си помислили, гледайки една средна азиатка. В Япония и все повече в Китай и други източно азиатски страни това е отварянето на очите.
Ми стремят се милите да приличат на европеидни жени. Идете да им кажете, че не са прави, че са си хубави такива, каквито са. Факт, даже моделите им са с много по-отворени очи от масовата азиатка. Вижте им и аниме-тата на японците. Женските образи са до един с едни отворени, че чак кръгли очи.
За африканките и дума не може да става. В такива тъмни, че черни мистерии аз не бих си пъхал гагата.

# 397
Добре си тръгна разговора към правописа като по-непротиворечива тема. Личните вкусове към други хора са нещо, което всеки сам си преценЯ.

# 398
Мче не е ли тук място за споделяне на лични вкусове?
Или в сянката на соц мрежите може да се споделя еднствено мнение, успоредно на всемирното правилно добро и световния мир, което само ние определяме и за които ще воюваме с всички достъпни ни пропагандни оръжия?
================
П.С. Изтрих, че да не карам цензорките да си оправдават заплащането Wink

# 399
Не само тук, във всяка социална мрежа можеш да споделяш лични вкусове. А субективното по дефиниция е винаги противоречиво, защото не е еднакво за всички. Конфликт на интереси няма между изява и отзив, оплакванията от онеправданост също е добре упражнявано право, не конфликт.

# 400
Не се оплаквам, хваля се Simple Smile
Също така не те критикувам, ама звучиш като другаря Вълко Червенков в тезисите му, четени на ХIV конгрес на БКП.
А това, не че е нещо лошо, кой съм аз, че да определям, обаче е малко досадно поради явната липса на групова памет.
Накратко, всичко уж ново е всъщност забравено старо. Ама много бързо забравено, бе!
За обективност са склонни да говорят мажоритарно платонистите - древни, а и по-млади, тоест налагащите разбирането, че идеите стоят над реалността.
Реалността е винаги субективна. Или както са твърдяли някои от противниците на платонистко-християнско-комунистическата идеология (чийто труд е бил системно и преднамерено заличаван от 2500 години насам) - Човек е мярката зa/на всички неща.
---------------------------------
Тазu идейка за правата и свободите, моля, пробвай да я продадеш на някой друг краставичар.

# 401
Казвам само, че имаш изява и отзив. Като искаш първото, приемаш и второто, вървят в комплект. Никой не те е спрял да се изявяваш, но трябва да свикнеш отзивът да не е по твой вкус, даже да ти е гаден понякога, точно защото не си във времето на Вълко Червенков.
Никой не ти дължи (това чо принцип) освен съгласие, което е ясно, но също  да разпространява мнението ти (и мен ме трият в яхуто примерно, ами тяхно си е). А вече ако напиша лъжа са по-скоро длъжни, защото привилегията ми на изява не е равна на свободата да излъжа.

А хввалещи се с онеправдаността си ще има винаги, изкушението да се чувстваш сървайвър, защото си жертва на световната конспирация е приятен гъдел. Знаеш нещо повече, различен си, прогледнал си.

btw ако мокра котка ближе контакт в Каспичан или Канада, ефекта все ще е цък цък язък. Субективно може изпържването да се усети различно заради разликата във волтажите, не знам, не ми се е случвало още, обективно ще е все тая, защото реалността е такава, обективна, еднаква навсякъде за всекиго.

# 402
Ехоо, жените ви да не ги болят главите от известно време, че чекнете некви световни тъпотии.
Вземете се в ръце, дайте им по един аналгин и си влезте в задълженията. Вярвайте ми, всички ще са доволни, а ние четящите ви - най вече.
Даже Ергенина е по интересен от зачекнатите от Джеймс теми.
Васко, ако не му влизаш в тона, може би Джейми ще зачекне по интересна тема, може би.
Пп Думата "чекне" използвана многократно в късия ми пост идва да намекне нещо, пък кой разбрал, разбрал, кой не е, да е. Joy

# 403
Satisfied ей, човек веднъж да не се олее Laughing
добре, добре,приема се, даже и приветства. 
пп. Джеймс да му мисли за аналгина, аз съм женен за бгмама.цом

# 404
Ку някой го боли глава да пробва първо с вода, кафе, алкохол. Може пък и да мине и да няма нужда от хапче.
Продавам лекарства, имайте го предвид. Joy

Беших на планина вчера, якето си е нужно. И тичах ... много обичам ей, не ми идва акъла у главата. Joy

Общи условия

Активация на акаунт