Отговори
# 660
А бе, куту дойде пришълецът и вече е различно. И че като свикнеш с него ... после не ти се нрави преместването му. Абитуренти сме, уф!

# 661
Споко Инче, спомни си Алф Wink

# 662
Благодаря, Лане. Grinning

Той, животът, постоянно се променя, така че ... и ние ще се променяме, кво да праим. Grinning

# 663
Ооо, вий сте абитуриенти? Вълнуващ момент!
Момчето няма какво толкова да избира тоалет (ясно... костюм), но ти, Ина, можеш да се развихриш! People Dancer И ти си важна в този ден, трябва да обмислиш какво ще носиш.

# 664
Лесна е работата на Ина. Праща абитюрента в друг град да учи а за нея повече време да обикаля планините  и да се занимава с котките.

# 665
Лане, само това ли? Демек, аз това си го правя и сега. Ще ми трябва друго предизвикателство. Може би ще помагам малко за ученето. Thinking Както досега - с математиката. Grinning

Лори, ако беше момиче, може би тогава щеше да ми е кеф да се развихря. Сега, някак си не ми е тема. Па има и друго:
Скрит текст:
Миналата година бяхме на абитуриентка, в ресторант, където имаше и още 2-3-ма празнуващи абитуриенти. На единия абитуриент майката половината вечер я мислех за абитуриентка - младичка беше, слабичка, с една къса, фръц-фръц рокля. Хубава беше, ама някак си ми беше странно. А бее, не е лесно да имаш дете. Joy

# 666
Инче, живот и здраве в бъдеще когато станеш баба ще имаш достатъчно предизвикателства от всякакъв тип, така че сега се наслаждавай на живота и спокойствието. Wink

Общи условия

Активация на акаунт