Пазаруване от НМ - тема 70 юбилейна

• 49 333
  • 746
  •   1
Отговори
# 210
Според мен размер нагоре е достатъчен .
Аз съм между 34/36 и взех 38.
Много е хубаво за малък до среден бюст .

# 211
Поръчах бански и детски дрехи Simple Smile Ще рискувам с горнище на бански с S и с М. По спортните сутиени се ориентирам също, че са доста умалени, не знам защо…Единият комплект бански ще го откажа, защото днес са с 10 лв. надолу Blush

# 212
  • Пловдив
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0929321024.html
Помня, че доста момичета похвалиха това горнище на бански преди време. Много ли е умалено? В някои коментари пише, че дори два номера нагоре трябва...
За мен не е умалено. Имам в корал, поръчвала съм номера, който по принцип нося.

# 213
  • Пловдив
С някакъв код ли се активира намалението - при мен нищо не се намаля Hushed

# 214
В кошницата автоматично ги намаля, виж дали са ти над 50лв нещата.

# 215
  • Пловдив

За 140 са ми - ненамалени и нищо

# 216
  • Бургас

За 140 са ми - ненамалени и нищо
PLUS НИВО
-20% при покупка над 50 лв.
Изтича след 0 ден/дни
Лоялните клиенти от Plus ниво могат да се възползват първи от офертата! Вземи 20% отстъпка при покупка над 50 лв. преди всички останали!

# 217
Аз след последните намаления -15 си мислех, че са приключили с -20, но не би, за щастие.
Поръчах и черния цвят на банския, тези цветове са умалени със сигурност, не са като старите оранжев, син, райе и тн .
Допълних до 50 лв с още един бански , безшевни гащи и чорапите на Фани.
Трябва да се почне отнякъде с точките все пак.

# 218
  • Плевен
Имаше ли миналата година март-април големи намаления?

# 219
Змейковица, да не би да не подлежат на намаление?
Аз направих поръчка, като прибавих 2 талончета, обаче...анулирах поръчката, заради грешен размер. И после сложих правилния размер, обаче вече не можех да сложа допълнителни кодове. Говорих с една дама и тя каза, че това е било бъг (възможността да добавя талони за допълнителни отстъпки). Яд ме е, че не догледах размера, щях да си имам рокля на чудесна цена. Току що видях, че уж поръчаните дънки ги нямам в поръчка, нито на мейла имам потвърждение- вече са изчерпани изцяло...днес е егати пазаруването....😡

Последна редакция: чт, 27 фев 2025, 14:26 от UnaDesconocida

# 220
  • Пловдив
Змейковица, да не би да не подлежат на намаление?
Аз направих поръчка, като прибавих 2 талончета, обаче...анулирах поръчката, заради грешен размер. И после сложих правилния размер, обаче вече не можех да сложа допълнителни кодове. Говорих с една дама и тя каза, че това е било бъг (възможността да добавя талони за допълнителни отстъпки). Яд ме е, че не догледах размера, щях да си имам рокля на чудесна цена. Току що видях, че уж поръчаните дънки ги нямам в поръчка, нито на мейла имам потвърждение...днес е егати пазаруването....😡
Благодаря на всички, явно нямам достатъчно точки за Плюс ниво - нищо, и без това нещата, които най-много исках нямат размер

# 221
Поръчах полата от поплин, която показах, дънкова рокля https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1258304001.html и показаната от Dareland  бяла жилетка.

Сайта e много, много дървен Sad Опитвам се от поръчката да отворя арикула, за да копирам линка му, то все към поръчката ме връща. Иначе изчезва от любими като го  сложиш в количката и го поръчаш. Мисия невъзможна  да намеря и да разгледам отново каквото съм поръчала. Количестото - същата работа.Преди с едно кликване разбирах по колко бройки са останали от нещо, сега не става...Как  успешно съсипаха всичко!

Имаше ли миналата година март-април големи намаления?
Не, през лятото ще има пак.

Последна редакция: чт, 27 фев 2025, 22:26 от Киф

# 222
Код и аз точно тази рокля поръчах. Пробвах я на живо, много се харесах. Една идея по- плътна е. Гледах например тази, струва ми се по- тънка.
Линк не виждам вече от къде да сложа. Преди ползвах Вайбър за да споделя линкче, но сега в приложението не намирам знак за споделяне 😳

# 223
Стъпваш на продукта и даваш сподели. Споделяш изображението с бележкки в твоя телефон. След това линка вече е видим и можеш да го копираш и пуснеш тук.
Скрит текст:

# 224
Аз поръчах по обяд, отварям и гледам, че всичко си стои в кошницата .
Иначе има отчетена поръчка и получих мейл.

Общи условия

Активация на акаунт