Пазаруване от НМ - тема 70 юбилейна

• 49 380
  • 746
  •   1
Отговори
# 420
Опаковах ги вече и след малко тръгвам за офиса, съжалявам.
Иначе при ръст 168 идват педя над нужната дължина, моята талия е тънка и са ми ОК.

# 421
При мен се появи това:

# 422
Мислех да ви кажа, че не са за вас тези дънки, но реших да ви оставя сами да се убедите. Blush

# 423
Дева, принципно са много хубави дънките, на Д- то стоят екстра. Ръбовете ги правят спортно- елегантни и отпред го докарват на панталон.
Проблемът е в плата, много е плътен, а бели дънки са си пролетно- летен модел.

# 424
  • Пловдив
Дали щото са от рециклирани материали, но напоследък все на такива дебели платове попадам...и в реалите е така. Не само НМ.

# 425
  • Mostly in my mind
Мислех да ви кажа, че не са за вас тези дънки, но реших да ви оставя сами да се убедите. Blush
Тя е с 10 см по-висока. Ама шанс да ми стоят добре Blush

# 426
Имам предвид, че сте слабички и двете и такъв модел ще ви развали грацията.

На дъщеря ми ѝ станаха 38 от слим дънките. Значи си отговарят на номера.
Днес отказах другите, 40.

# 427
Широките дънки не развалят грациите. Придават небрежен вид. В горната част трябва да се носят с прилепнали блузи или ризи по тялото, за да се създаде баланс. Широки дрехи горе и долу не стои много добре.
Широките дрехи не са само за пълни хора, а пък тесните само за- слаби.
Винаги съм предпочитала дънки с прав крачол или разкроени надолу
Никога не съм харесвала скини. Последните години се наложи един натрапчив шаблон всички панталони да са скини- за жени, деца, мъже. Всеки се напъхваше в тесни панталони, понякога беше чак отблъскващо. То и не се продаваше друго в реалните магазини. Добре, че сега разчупиха стереотипа и пуснаха в продажба други модели дънки и панталони.

# 428
Широките дрехи дават обем, какъвто в повечето случаи реално липсва. Стоят добре на много слаби и високи поне 175 см жени.

# 429
Широките дрехи дават обем, когато са изработени от твърди материи. При свободно падащи материи не е така.
Най- добре е всеки да пробва и сам да реши с коя дреха се чувства добре.

# 430
Да. Всеки има субективно мнение и усещане.
Тениски и пуловери нося оувърсайз, но широки панталони не ми стоят добре. Със скини съм супер.

# 431
Широките дрехи дават обем, какъвто в повечето случаи реално липсва. Стоят добре на много слаби и високи поне 175 см жени.
Съгласна съм. Имам широк ханш, слаби крака и като сложа широк панталон или дънки изглеждам ужасно. А иначе съм 50кг и се водя слаба.

# 432
Здравейте ! Някой да е поръчал дънки и яке с Марвел героите в размер 134 , получих 140 , но е уголемено и го върнах , благодаря

# 433
Широките дрехи дават обем, когато са изработени от твърди материи. При свободно падащи материи не е така.
Най- добре е всеки да пробва и сам да реши с коя дреха се чувства добре.
Точно така е, в материите се крие проблемът.
Да, широк панталон се комбинира с прилепнала Горна част, за да не стане торбеста визията.
Аз съм с тънка талия, тясна в ханша и негърско Д, та всеки панталон ми стои добре .
Но нямам хубаво оформени крака , затова предпочитам панталони.

# 434
  • Mostly in my mind
На мен ми харесват белите дънки. Оставям си ги.

Общи условия

Активация на акаунт